Bi süredir banlandığım için konu açamadım ve içimde bir bir patladı bu olay. Aslında büyük birşey değil ama zoruma gitti ve sadece sizlerle paylaşmak amacıyla yazıyorum neyse.
Bi kaç gün evvel annemle eşi geldi. Hemen hemen her gelişlerinde karı koca evime müdahale ediyorlardı temizlik anlamında ve ben rahatsız oluyodum çünkü hem yapmalarını istemiyorum hem yaparken annem surat asiyordu. Evim bazen cok daginik olur yorgun oluyorum falan ama kim gelirse gelsin hep topludur ve temizdir yani. Bide eşi de obsesif. Duramiyo adam yerinde neyse. Bi gün uyardım dedim anne hoş olmuyor bi durun artık yeter. Tamam dedi güldü falan neyse adam hiç bulaşmamaya annemde tek tük yapmaya başladı bide haftasonu geliyolar ara ara torun görmeye. Geçen de geldiler adam oturdu annem mutfağa geldi normalde 14.30 da geliceklerdi saat de 12 ydi biz cikalim gelelim deei annem. Dedim olmaz ne cikmasi (evi temizlicem) israr edince o zaman 12.30 da cikin dedim dedim ama bu sefer de kizim mizmizlandi ve meme istedi memeyle uyuyor haliyle lavabom biaz batikti. O da onu gordu surat yine bes karış dedim geç sen otur ben geliyorum. Ilaç yok mu dedi dedim sen geç ben halledicem erken geldiniz sonuçta dedim.
"Bana bağırma sana bi çakarım yapışırsın yere." Dedi. Ikimiz de agr4sif insaniz, aslında iyi de anlaşırız ama ses tonum bile yükselmedi orda ve böyle saçma sapan bi tepki vermesi zoruma gitti gittim ağladım sonra makyaj yaptım belli olmasın diye. Annemin eşi de diyo ki kızım noldu yüzüne gözüne 1sil o makyajı gözlerin bozulur falan tamam dedim geçtim. Annem de hemen yetiştirmiş ben aglqattım ondan ağladı diye. Sonuc evden gitmeden 2 3 kez öptü sarıldı 2 gun boyunca da kizgin misin bana, küs musun bana vs vs. O olaydan 3.4 gün boyunca annemden çok sogudum hala böyle düşününce sinirim kalkiyo ama bunun dışında sıkıntı yok. Sadece kızımla ilgili bazen ters cevaplar veriyorum. Gülerek bişey diyor bende gülerek benden daha fazla düşünemezsin başlığı altında cevaplar veriyorum.
Oyle iste hanımlar ya. Esine benim ağladığımı yansıtmasına da gerek yoktu. Ayrıca evli barklı kcoluklu çocuklu kadınım o nasıl laf.