Icime oturdu..

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Bi süredir banlandığım için konu açamadım ve içimde bir bir patladı bu olay. Aslında büyük birşey değil ama zoruma gitti ve sadece sizlerle paylaşmak amacıyla yazıyorum neyse.
Bi kaç gün evvel annemle eşi geldi. Hemen hemen her gelişlerinde karı koca evime müdahale ediyorlardı temizlik anlamında ve ben rahatsız oluyodum çünkü hem yapmalarını istemiyorum hem yaparken annem surat asiyordu. Evim bazen cok daginik olur yorgun oluyorum falan ama kim gelirse gelsin hep topludur ve temizdir yani. Bide eşi de obsesif. Duramiyo adam yerinde neyse. Bi gün uyardım dedim anne hoş olmuyor bi durun artık yeter. Tamam dedi güldü falan neyse adam hiç bulaşmamaya annemde tek tük yapmaya başladı bide haftasonu geliyolar ara ara torun görmeye. Geçen de geldiler adam oturdu annem mutfağa geldi normalde 14.30 da geliceklerdi saat de 12 ydi biz cikalim gelelim deei annem. Dedim olmaz ne cikmasi (evi temizlicem) israr edince o zaman 12.30 da cikin dedim dedim ama bu sefer de kizim mizmizlandi ve meme istedi memeyle uyuyor haliyle lavabom biaz batikti. O da onu gordu surat yine bes karış dedim geç sen otur ben geliyorum. Ilaç yok mu dedi dedim sen geç ben halledicem erken geldiniz sonuçta dedim.

"Bana bağırma sana bi çakarım yapışırsın yere." Dedi. Ikimiz de agr4sif insaniz, aslında iyi de anlaşırız ama ses tonum bile yükselmedi orda ve böyle saçma sapan bi tepki vermesi zoruma gitti gittim ağladım sonra makyaj yaptım belli olmasın diye. Annemin eşi de diyo ki kızım noldu yüzüne gözüne 1sil o makyajı gözlerin bozulur falan tamam dedim geçtim. Annem de hemen yetiştirmiş ben aglqattım ondan ağladı diye. Sonuc evden gitmeden 2 3 kez öptü sarıldı 2 gun boyunca da kizgin misin bana, küs musun bana vs vs. O olaydan 3.4 gün boyunca annemden çok sogudum hala böyle düşününce sinirim kalkiyo ama bunun dışında sıkıntı yok. Sadece kızımla ilgili bazen ters cevaplar veriyorum. Gülerek bişey diyor bende gülerek benden daha fazla düşünemezsin başlığı altında cevaplar veriyorum.
Oyle iste hanımlar ya. Esine benim ağladığımı yansıtmasına da gerek yoktu. Ayrıca evli barklı kcoluklu çocuklu kadınım o nasıl laf.

Bozulmakta haklisiniz ama insanların davranışları ve tutumları bir yaştan sonra maalesef değişmiyor. O da farkına varmış, ama olan olduktan sonra... Siz de çok takılmayın, annenizin böyle bir huyu olduğunu biliyorsunuz. Gidip ağlamak yerine ben evli barklı anne olmuş kadınım bana böyle söyleme rica ediyorum deyin, bırakın. Bu yaştan sonra değişmeleri çok zor...

Ya bende ters insan olduğum için cevap versem muhtemelen evimden gidin derdim. O an o kadar sakin kalamazdım o yüzden uzaklaşıp içimden atmaya çalıştım.

ayy bi an kendimi gördüm sizde bizde annemle böyleyizde bende ters bi insanımdır annemde biraz böyle olur olmaz yerde olur olmaz laflar eder annedir yapıcak bişiy yok oldugu gibi kabullenmek lazım zamanla gecer sizdeki düşünce henüz siniriniz gecmemiş düşünmemeye çalışın o olayı boşverin :)

Elleme temizlesinler madem ki. Yetişemiyorum, böyle rahatım, ben rahatsız değilim dilerseniz söylenmemek kaydıyla yardım edip temizliğe başlayabilirsiniz. Hatta al kucağına bebeğini şurası kaldı, burayı da siliverin falan deyin :)

geçen gün de annem 3 yıldır ilk kez benim evime geldi. öğrenci evi olmasına rağmen onunkinden daha topludur.

"bu berjer niye burda? aman ne romantiksin şu fotoğraflara bak. arada istersen balkonu yıka sigaraya çıktım terlik bile yok" konuştu konuştu gitti.

cevap versem fena kavga ederiz biliyorum. her dediğine "öyle mi olmuş ya hiç farkında değilim" dedim. bir süre sonra baktı kavga çıkmıyor "yok ama güzelmiş beğendim" dedi :)

sizin annenizin huyu da böyle her şeye karışmaksa sıkın dişinizi biraz cevapsız bırakın. yani gerginlik çıkarmayın. "hıı tamam öyle yaparım" der ama bildiğinizi yaparsınız.

annesi dünyanın en gergin insanlarından olan biri olarak böyle bir çözüm buldum. nasılsa misafir olarak gelip gidiyor "hıhı aynen"den öteye geçirmiyorum.

söylediği lafa kırılmakta da haklısınız. eşiyle aranız nasıl bilmiyorum ama ben anneme değil adam her şeye karıştığı zaman tepki verirdim.

Annemde kapidan gecer gecmez eline bez alir, soylene soylene evi temizlemeye baslar. Hep erken gelir. Otur 2 dakika cocugu gor desem bile "kizim sen cocuktan yapamiyorsun ben yapiveriyim iste" der. Onlar gelmeden once evi temizlerim, toplarim canim cikar, annem yinede begenmez. Uzulmeyin. Biz kizsak bile cok cok sansli cocuklardaniz bence. Hiiic umursamayan anneler var. Baskalsrida bundan yakiniyor.

Annenizin eside bana cok samimi geldi. Sormasi bile cok guzel. Soylemesine takilmayin. Hatasini farkemis anneniz ne guzel.

Annen yahu o. 100 yasinada gelsen hala kucuk kizisin kasma. Benimkide her geldiginde dalar temizlige. Kaldi ki ben onu cagirmadan once temizlikci aliyorum eve camlara kadar siliyor kadin yinede temizleyecek bir sey buluyor yapsin napalim. Kadinda oyle mutlu oluyor. Ha sinir oluyormuyum evet o ayri tabi :)

Arkadaşlar sorun surat aşarak temizlik yapması eşinin de benim sildigim yerler hakkında şurası supurulcek burası silincek bilmemne. Sürekli ev oturulcak hâle geldi bak ne güzel diyodu ilk zamanlar. Adam iyi gibi de patavatsız ve bu konuda anneme rahatsızlığımı dile getirdim yapmayın artık ayıp oluyor diye. Ben hoşlanmıyorum yardım edersin tamam ama evime girer girmez karı koca surat ada asa temizlik yapmak hoş değil. Ben sizi temizlige degil oturmaya torun sevdirmeye çagırıyorum. Zamaninda esimin daginiklihina bile surat aştı ya halime acır gibi konuşma yaptı yazık sans çocuk bakıyosn evin haline bak soyle o kocana bilmemne tarzı cümleler hiç 'te tarzı değil ama evlendi evleneli huy değiştirdi iste bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…