Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu içime sinmeyen koltuk takımım ..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
degistrme sansin yok mu?cunku ben takintilimdir boyle konularda sonucta hemen kullan at gibide bisey degil yani

o mağaza içinde beğenebildiğim tek koltuk takımı buydu.. diğer koltukların bazısı çok çok klasik , bazısı çok fazla kanepe havasında bende tercihimi bundan yana kullandım :26:

o mağaza içinde beğenebildiğim tek koltuk takımı buydu.. diğer koltukların bazısı çok çok klasik , bazısı çok fazla kanepe havasında bende tercihimi bundan yana kullandım :26:

zaten kotu bi takim degilki halini perdeni sade tutarsin bi sekilde sewersin.arada bide kocana ben bu koltuklara alisamdim fln yaparsin kisa zamanda yenilersiniz ins.

aslında aklımda böyle bir takım almak yoktu.. ama mecbur kaldım.. işte halı ve perdeyle bir şekilde gözüme güzel gelmesini sağlayacağım.. işte benim koltuklarım

Eki Görüntüle 969561

bence çok güzelmiş cnm.bu tarz renkler insanın içini açar.bi gün benim de evim olursa bu tarz koltuklar almayı düşünüyorum ben de.tabi modası geçmezse

zaten kotu bi takim degilki halini perdeni sade tutarsin bi sekilde sewersin.arada bide kocana ben bu koltuklara alisamdim fln yaparsin kisa zamanda yenilersiniz ins.

evet kesinlikle sade bir halı ve sade bir perdeyle kombinlemeyi planlıyorum evet ara sıra sevemedim diyip başının etini yersem pes eder herhalde :)

bence çok güzelmiş cnm.bu tarz renkler insanın içini açar.bi gün benim de evim olursa bu tarz koltuklar almayı düşünüyorum ben de.tabi modası geçmezse

canım çooook teşekkür ediyorum.. beğenmene sevindim.. koltukları seçmemi sağlayan en büyük etken rengiydi.. bu koltukların modası kolay kolay geçeceğe benzemiyor çünkü genel itibariyle çok sevildi.. inşallah hayırlısıyla sizde evinizi kurarsınız

rica ederim cnm ne demek.bu tarz canlı renkler benim kişiliğimi yansıtır.solgun renkleri hiç sevmem.aklımda da bu tarz bi koltuk oluşturmuştum
bu arada ben de tşk ederim cnm ama benim evlenmem için dahaaa uzun zaman var o yüzden modası geçer mi diye düşündüm

canım bence koltuklarını sevmelisin bende bu modelden alıcam sadece rengi pudra vizon olcak inşallah
gayet tatlı odacığını açık renkli kullanırsın herşeyini ferah durur oldu bitti boşa stres yapma çok güzell

bence geçmez canım tıpkı klasik koltuklar gibi bunlarda kalıcı olacağa benziyor..

canım benimm çok teşekkür ediyorum.. olur di mi canım?? koltuğum ve perdem sade olacak.. koltuğu , perdeyi , halıyı bir arada görünce güzel şeyler olacak inşallah

inşallah cnm eğer istediğim gibi bulamazsam gerçekten çok üzülürüm bide ben kolay kolay beğenemem o yüzden kendimden de korkuyorum

canımm o dönemde bu tarz koltuklar olmazsa bile sen yaptırıverirsin.. artık her şey mümkün gidersin bir mobilyacıya istediğin modeli rengi anlatırsın hemen yaparlar.. miss gibi olur

Diğer acitasyonlu torpikten çıkınca onu da almayan var diyesim geldi

o zaman şimdi ben pişman oldum :26: yaa aslında güzel koltuk rengini falan seviyorum da aklım başka bir koltuk takımında kaldı o yüzden böyle oldu.. yoksa sevdim yani

bence cok guzel, gore gore siz de alisir sevmeye baslarsiniz koltuk takiminizi
guzel gunlerde kullanim

her zaman daha iyisi olur, o nedenle diger modele kafayi cok takmayim derim

Son düzenleme:
canımm o dönemde bu tarz koltuklar olmazsa bile sen yaptırıverirsin.. artık her şey mümkün gidersin bir mobilyacıya istediğin modeli rengi anlatırsın hemen yaparlar.. miss gibi olur

ay cnm valla doğru diyon inşallah o günleri görmek nasip olur :44::44:

o zaman şimdi ben pişman oldum :26: yaa aslında güzel koltuk rengini falan seviyorum da aklım başka bir koltuk takımında kaldı o yüzden böyle oldu.. yoksa sevdim yani
Dert etme neyse ki tek oda yapacakmışsın. Ilerde iki odaya çıkarırken onu da istediğinden alırsın. Koltukların çoğu kişinin bayılacağı türden.

bence cok guzel, gore gore siz de alisir sevmeye baslarsiniz koltuk takiminizi
guzel gunlerde kullanim

her zaman daha iyisi olur, o nedenle diger modele kafayi cok takmayim derim

çok teşekkür ederim.. yorumlar sayesinde sevmeye başladım bile bir yandan da düşünüyorum istediğim koltuğu alsaydım bir zaman sonra ondan da gönlüm geçecekti.. o yüzden kafama takmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…