Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu içime sinmeyen koltuk takımım ..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım benimm çok teşekkür ediyorum.. olur di mi canım?? koltuğum ve perdem sade olacak.. koltuğu , perdeyi , halıyı bir arada görünce güzel şeyler olacak inşallah

canım koyu rengin içindeki en açık renkten devam et uyumlu olur ve güzel olur

Ben de gayet beğendim cıvıl cıvıl ne hoş.
Aklın öbür takımlarda her türlü kalırdı emin ol.
Ben 5 ay oldu eşyaları alalı acaba ile aldım acaba ile eve koydum.
Şimdi yeni modeller görünce yaa bunlar niye o zaman yoktu diyorum :)

Bir de alışveriş anında artık ne oluyorsa hep önceden baktıkların dışında tercih yapıyorsun.
Yani bana öyle oldu.. :)
Ama senin eşyan olunca seversin emin ol senin o çünkü..
Yani mutlulukla otur..

çok doğru diyorsunuz o beğendiğim takımı alsaydım 1-2 sene sonra ayy ben bunlardan sıkıldım diyecektim.. durumu çok iyi özetlediniz.. çoook teşekkür ediyorum.. size de sonsuzzz mutluluklarr

Başka bir kumaş seçeneginiz yokmuydu krem yada vizon gibi şimdiden içine sinmediyse alma bence....

Bence çok güzeller sakın kafanı bunlara takma Rabbim evine huzur versin mutluluk versin gerisi gelip geçiçi halı aksesuar perde derken içine sinicek herşey iyi sağlıklı günlerde kullan canım :*

aminnn canım çoook teşekkür ediyorum.. bütün parçalar bir araya gelince inşallah ortaya güzel şeyler çıkar

bence çok güzelll benimde oturma odamdaki takım buna çok benzer..eve gelen misafirler salonda değil oturma odasında oturmak istiyolar daha sıcak samimi olmuş koltuklardan diye...

canım krem rengi vardı ama çok açık renk diye almadım.. günlük kullanacağım için daha koyu bir renk seçeyim dedim

Bence düşün derim sonuçta herseye gider krem simdi silinebilir kumaşlar var zorluk çekmezsin canım ablam mor aldı şimdi çok pişman ...

oturma odası için uygun görünüyor güle güle kullanın
rengini biraz koyu buldum ama odan genişse sorun yasamazsın gibi , mümkün oldugunca göz yormayan halı perde modelleriyle gayet hoş hale getirebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…