bence çok güzelll benimde oturma odamdaki takım buna çok benzer..eve gelen misafirler salonda değil oturma odasında oturmak istiyolar daha sıcak samimi olmuş koltuklardan diye...
Bence düşün derim sonuçta herseye gider krem simdi silinebilir kumaşlar var zorluk çekmezsin canım ablam mor aldı şimdi çok pişman ...
oturma odası için uygun görünüyor güle güle kullanın
rengini biraz koyu buldum ama odan genişse sorun yasamazsın gibi , mümkün oldugunca göz yormayan halı perde modelleriyle gayet hoş hale getirebilirsin bence
bu takımdan birinde de görmüştüm ve çok beğenmiştim. beyaz ağırlık bir dekorasyon yapmış ve koyu rengini kırmış çokda hoş olmuş valla.
beyaz, vizon, krem koltuk takımlarından bana gına geldi artık herkesin evi aynı gibi, böyle canlı şeyler hem faklı hemde cıvıl cıvıl güle güle oturun
aslında çok kötü değil önemli olan evinizdeki huzur eşyaların hepsi gelir geçer kısmetinizde bu varmış demek ki üzülmeyin hayırlısı olsun hakkınızda :))
Canım aslında çok güzel bir koltuk takımı insanın içini açıyor cıvıl cıvıl ben şahsen çok beğendim.
canım benimm çok teşekkür ediyorum.. olur di mi canım?? koltuğum ve perdem sade olacak.. koltuğu , perdeyi , halıyı bir arada görünce güzel şeyler olacak inşallah
canım sakın renki yani mor fon yada aksesuar falan alma. ben sevemedim bu takım renk işini. herşeyini beyaz al. halın düz beyaz olsun aksesuarlarında. çok güzel bir oda olur. iyi günlerde kullan
aslında aklımda böyle bir takım almak yoktu.. ama mecbur kaldım.. işte halı ve perdeyle bir şekilde gözüme güzel gelmesini sağlayacağım.. işte benim koltuklarım
Eki Görüntüle 969561
Ahhh ah içine sinmeyen miiii...Bence müthiş..Ben de bunun aynısını beğenmiştim ama malesef çok pahalı geldi..Kıymetini bilin ve güle güle oturun :)
canımm benim çok teşekkür ederim.. evime gelince koltukları sevdim.. halı ve perdeyle tamamlayınca çok da hoş olduk.. artık içime sinen koltuk takımı oldular
Sevindim, güle güle oturun inşallah :)) Ben de böyle renkli bir salon düşünürken nasıl olduysa vizon oldu.Halı ve perde ile renklendiricem artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?