Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeni uyandım kızlar karnım ağrıyor gibiydi çiş için tuvalete gittim büyük tuvaletimi yaptım inanın çok mutluyum ya bu dünyadaki en güzel şeylerden biri tuvalete çıkmak oh be
1 bardak sıcak suya karbonat katıp içmelisin iyi geliyor diye okudum ve aynı şekilde 2 kuru inciri 1 bardak suda bekletip önce incirleri yemek, peşinden de suyu içmekte iyi geliyor.
1 bardak sıcak suya karbonat katıp içmelisin iyi geliyor diye okudum ve aynı şekilde 2 kuru inciri 1 bardak suda bekletip önce incirleri yemek, peşinden de suyu içmekte iyi geliyor.
merhaba
her sabah uyandıgınızda ac karnına 3 yemek kasıgı yogurt yersenız hergun buyuk tuvalete cıkartıyo duzenlı olarak bızzat ben tatbık ettım ve sonucu gordum rabbımın ıznıyle ayrıca zayıflatıyormus da onu bılemıycıım yenı basladım hemen wc olayını duzenledı
ahgahaha komık olcek ama ben resmen sırkelı suya alısmısım sabahları fix ıcıyorum sonrasında sekersız nescafe anında uyarılıyor sanırım bosaltım sıstemlerı
aksamlarıda sızın dedıgınız gıbı sıgaramı camda tutturuom daha tuttururken sıkısıyom
türk kahvesını sade yapıp ıcersen kabızlıga ıyı gelir.kuru halde üstüne limon sıkıp yersen de ishali keser :) lifli gıdalar ye canım.sulu şeyler tüket salatalık ye bol bol.üzüm özellikle çok etkili bizim ufaklıklar taze üzüm yiyip cırcır oluyorlar :) incir armut bunlar da etkili canım.
kızlar kabızlık problemi olduğunda hemen hamur işi ekmek çay neskafeyi kesin.işlenmiş gıdalar ve az su içmek başlıca sebebi.bol su sabah kakınca aç karına limonlu sıcak su kayısı armut incir kavun
bamya birebirdir.ama en önemlisi sıfır hamur işi boool su.