içimi boşaltmam gerek

konu başlığını görünce içimden ''tuvalete git'' demiştim sonra ''kim bilir kızın ne derdi var saçma saçma espri yapma isyeeean'' dedim. meğer konu tam da buymuş.:1:
Aynı sorun kardeşimde var. söylüyorum domates, kuru incir, kuru sayısı boll bol ye üstüne 2 bardak ılık su iç. bir kaç saate içini boşaltırsın. Geçmiş olsun :)

konu başlığını görünce içimden ''tuvalete git'' demiştim sonra ''kim bilir kızın ne derdi var saçma saçma espri yapma isyeeean'' dedim. meğer konu tam da buymuş.:1:
Aynı sorun kardeşimde var. söylüyorum domates, kuru incir, kuru sayısı boll bol ye üstüne 2 bardak ılık su iç. bir kaç saate içini boşaltırsın. Geçmiş olsun :)

ah canım hepsini denedim ama olmuyor işte :1:

Baya şey yapmışsın denemişsin,karışmıştır hepsi şimdi.
bana çok yarayan bir şey yazayım bende,armut ve kavun.
bunları yerken bir yandan da su içersen kabızlığın tam tersi oluyor
acil şifalar,patlayacak gibi oluyor insan

Ben genelde tam tersiyimdir ne icsem anında migdemi bozar.Bu sebeple dısarda ne ayran icebilirim nede bi nescafe :9: Ama bende bu aralar sendenim aslında cok karısık önce migdem bozuk oluyor daha sonra kabızlık baslıyo hemde öyle bi acıyoki afedersn aama :30: Bol su iciyorum benı kendıme getiriyo cok sükür sende bol sıvı tüket. yada senın mıgdenı bozacak biseyler yokmu :56:

Baya şey yapmışsın denemişsin,karışmıştır hepsi şimdi.
bana çok yarayan bir şey yazayım bende,armut ve kavun.
bunları yerken bir yandan da su içersen kabızlığın tam tersi oluyor
acil şifalar,patlayacak gibi oluyor insan

patlamadığımı şaşırıyorum, şimdi ben de armutla su tüketiyorum umarım yararlı olur :16:

Ben genelde tam tersiyimdir ne icsem anında migdemi bozar.Bu sebeple dısarda ne ayran icebilirim nede bi nescafe :9: Ama bende bu aralar sendenim aslında cok karısık önce migdem bozuk oluyor daha sonra kabızlık baslıyo hemde öyle bi acıyoki afedersn aama :30: Bol su iciyorum benı kendıme getiriyo cok sükür sende bol sıvı tüket. yada senın mıgdenı bozacak biseyler yokmu :56:

maalesef yok canım :43:

öncelikle bu arkadaş gibi oldum bendeee:1:

sonra baktımki deertler aynı canım...
ben neler yapmadımkı kayısılar incir acı biber kahve hersey ama herşey denedim 15 günde 1 bile cıktıgım oluyo acıkcası..
o yüzden ben haftada en fazla yarım fincan sinemaki cayı içiyorum canım..

ama onuda alışkanlık haline getirmemk lazım bazen kendiliğinden geliyo içmiyorum..
çünkü sinemakide sık kullanımlarda bagırsak florasıını bozup baırsaklardaki yararlı organizmalarıda yok ede biliyor..
ama dediğim gibi haftada en fazla yarım fincan ama bazen cok ama cok karnım şiş olursa 1 fincan içiyorum ben

Bu hususta sorunlu olan tüm arkadaşalar, sabah kalkınca mutlaka 2 bardak ılık su içmeyi deneyin derim. Ama en az 1 saat bişey yememeniz lazım.

Back
X