- 15 Aralık 2009
- 8.913
- 21.197
- 873
- Konu Sahibi melekgibikiz
denemediğim şey kalmadı bana mısın demiyor, çıkmayacak o galiba![]()
Doktora gittin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denemediğim şey kalmadı bana mısın demiyor, çıkmayacak o galiba![]()
Doktora gittin mi?
kullandım ama maalesef işe yaramadı![]()
Lavman ilaçları kullan ama doktora git o verir çok rahatlarsin.
canım ozaman sen bi doktora git mesela bende onun sayesinde rahatladım 2 hafta falan düzenli kullandım sonra bi daha kabızlık çekmedim. Sinameki de iyi gelir
Bence sen benim dediğim o acı cehre otunu dene.doktora gitmeden doğal yollardan yapmak istedim ama bu gidişle gidicem sanırım :18:
sinemaki çayı da içtim ııh yok olmadı yine![]()
Bence sen benim dediğim o acı cehre otunu dene.
Eğer faydası olmazsa öyle git.
o zaman seninki doktorluk olmuş artık canım ihmal etme o sıkıntı çekilmez yani.
konu başlığını görünce içimden ''tuvalete git'' demiştim sonra ''kim bilir kızın ne derdi var saçma saçma espri yapma isyeeean'' dedim. meğer konu tam da buymuş.
Aynı sorun kardeşimde var. söylüyorum domates, kuru incir, kuru sayısı boll bol ye üstüne 2 bardak ılık su iç. bir kaç saate içini boşaltırsın. Geçmiş olsun :)
Baya şey yapmışsın denemişsin,karışmıştır hepsi şimdi.
bana çok yarayan bir şey yazayım bende,armut ve kavun.
bunları yerken bir yandan da su içersen kabızlığın tam tersi oluyor
acil şifalar,patlayacak gibi oluyor insan
Ben genelde tam tersiyimdir ne icsem anında migdemi bozar.Bu sebeple dısarda ne ayran icebilirim nede bi nescafeAma bende bu aralar sendenim aslında cok karısık önce migdem bozuk oluyor daha sonra kabızlık baslıyo hemde öyle bi acıyoki afedersn aama
Bol su iciyorum benı kendıme getiriyo cok sükür sende bol sıvı tüket. yada senın mıgdenı bozacak biseyler yokmu
![]()
çok özür dilerim benim derdim kabızlık. tuvalete çıkamıyorum karnım şiş şiş geziyorum ağlatacak noktaya geldi. ilaçtan kayısıdan tutun da fitile kadar hepsini denedim geçici hepsi. çok sıkıntılıyım çok :18:
konu başlığını görünce içimden ''tuvalete git'' demiştim sonra ''kim bilir kızın ne derdi var saçma saçma espri yapma isyeeean'' dedim. meğer konu tam da buymuş.
Aynı sorun kardeşimde var. söylüyorum domates, kuru incir, kuru sayısı boll bol ye üstüne 2 bardak ılık su iç. bir kaç saate içini boşaltırsın. Geçmiş olsun :)