- 21 Temmuz 2021
- 311
- 376
- 53
- Konu Sahibi Eskilerdivanii
-
Derdin neyse yaz dinleriz her zamanKızlar merhaba, herkesin olduğu gibi benim de ailemde kv ile ilgili yazıp dökmek istediğim şeyler var. Kimseyle paylaşmıyorum. Ancak eltim fln görür eder üyedir vs diye çekiniyorum. Ya da silemediğimiz için bir gün karşıma çıkar diye korkuyorm. Başınızdan böyle bir şey geçti mi hiç? Uzun uzun anlatıp içimi dökmeli miyim çok bunaldım
Bilemedim. Eltiniz kesin buradaysa dökmeyin ya da anlatırken çok detay vermeyin. Ya da eltinizi de gömelim beraber.
Yok bilmiyor. Aslında kimseye söylemedim. Gece bebem uyurken takılıyorm buralardaEltınız sızın buraya takıldığınızı bılıyor mu?
Derdin neyse yaz dinleriz her zaman
Bilmiyorsa nerden tanıyacak kı?
Yok bilmiyor. Aslında kimseye söylemedim. Gece bebem uyurken takılıyorm buralarda
Ne biliyim hani mesajları birleştirir meslekten yaştan olaylardan çıkarabilir diye düşündümBilmiyorsa nerden tanıyacak kı?
Isim vermeden anlatabılırsınız . Dİyalogları atlaya atlaya
Mesleği yaşı yazdınız mı daha önce bir yerlerde? Yazmadıysanız yazmayın hiç. Bu arada benim eltim yok, ben temizim.Ne biliyim hani mesajları birleştirir meslekten yaştan olaylardan çıkarabilir diye düşündüm
Mesleği yaşı yazmak zorunlu mu kiNe biliyim hani mesajları birleştirir meslekten yaştan olaylardan çıkarabilir diye düşündüm
Burada benzer olay yasayan tonlarca ınsan var. Cunkı konu kayınvalıde ıse olaylarNe biliyim hani mesajları birleştirir meslekten yaştan olaylardan çıkarabilir diye düşündüm
ay gercek miii hani nerdeKorkutmak gibi olmasın ama gece birinin kocası basmış burayı.
Evet aynen, ama o da ona denk gelırYani bu ihtimal milyonda bir olur.
O ihtimal icin içinde tuta tuta çatlamaya değer mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?