- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.305
- 528
- Konu Sahibi Eskilerdivanii
-
Çıkarabilir vallaNe biliyim hani mesajları birleştirir meslekten yaştan olaylardan çıkarabilir diye düşündüm
Ben korkuttum birinin kocası daha dün gece burayı basmış diye, vazgeçti mxmdmdmmcBu da yeni moda herhalde. Konuyu açıp içeriğini reklamlardan sonra yazmak da ne bileyim...
Yav tek eltisi kayınvalidesi olan siz misiniz koca memlekette? Bdv bunlarla dolu zaten. Millet olarak sevmeyiz eltileri, görümceleri.
Mümkünse üstünkörü, şahsın hayatını ve ayrıntıları çok betimlemeden anlatacaksınız. Eltinizin kaç çocuğu olduğu ya da kaç eltiniz olduğu, saçının rengi, çocuğunun cinsiyeti vs. gibi gereksiz ve ayırt edici bilgileri vermeyeceksiniz.
Çift taraflı Rus ajanı sanki, altı üstü elti.
Aferin sana Katibim.Ben korkuttum birinin kocası daha dün gece burayı basmış diye, vazgeçti mxmdmdmmc
Ay merak bile etmiyor, belki boşanırsak falan dadanabilir dmmdfmmcmvvöAferin sana Katibim.
Heriflere kadınlar kulübüne giriyorum demeyeceksiniz işte. Söylerseniz gelir okurlar tabi. Çok meraklı bir tipse, internet geçmişini de silmek lazım tabi.
İşte herkesinki aynı değil demek.Ay merak bile etmiyor, belki boşanırsak falan dadanabilir dmmdfmmcmvvö
Sen napıyon diye sormadın mı?İşte herkesinki aynı değil demek.
Eski sevgililerimden biri feci meraklıydı. İkide bir şu an ne yapıyorsun diye mesaj atardı, bezdirmişti. Sanki gizli bir halt yiyecek olsam şunu yapıyorum diye yazacağım. Ekseriyetle kendini akıllı sanan saftirikler işte.
Yok yav, çok meraklı değilimdir ben. Ne yapıyorsa yapsın. Hem gizli bir halt yiyor olsa, hayatım şu an ortamdayım, bir kızlar var aklın şaşar diyecek hali yok.Sen napıyon diye sormadın mı?
Sen ne yapıyorsun diye soran, o an kessin bişeyler yapıyordur.Yok yav, çok meraklı değilimdir ben. Ne yapıyorsa yapsın. Hem gizli bir halt yiyor olsa, hayatım şu an ortamdayım, bir kızlar var aklın şaşar diyecek hali yok.
Ahh şu eltiler benimde başımda var 1 tane nerden bilecek sen olduğunu isim vermeden dök içini benceKızlar merhaba, herkesin olduğu gibi benim de ailemde kv ile ilgili yazıp dökmek istediğim şeyler var. Kimseyle paylaşmıyorum. Ancak eltim fln görür eder üyedir vs diye çekiniyorum. Ya da silemediğimiz için bir gün karşıma çıkar diye korkuyorm. Başınızdan böyle bir şey geçti mi hiç? Uzun uzun anlatıp içimi dökmeli miyim çok bunaldım
Ahh şu eltiler benimde başımda var 1 tane isim vermeden dök içini benceMesleği yaşı yazdınız mı daha önce bir yerlerde? Yazmadıysanız yazmayın hiç. Bu arada benim eltim yok, ben temizim.
Kızlar merhaba, herkesin olduğu gibi benim de ailemde kv ile ilgili yazıp dökmek istediğim şeyler var. Kimseyle paylaşmıyorum. Ancak eltim fln görür eder üyedir vs diye çekiniyorum. Ya da silemediğimiz için bir gün karşıma çıkar diye korkuyorm. Başınızdan böyle bir şey geçti mi hiç? Uzun uzun anlatıp içimi dökmeli miyim çok bunaldım
Aaa onu nasıl yapıyoruz. Baktım baktım göremedim. Yeni üye olduğumdan ben yapamıyor muyum acabaMesajlarınızın ve konularınızın görünmesine sınırlama getirin
ay gercek miii hani nerde
Ya bende bi konu çok bariz belli olmuştu ablama yakalandım inkâr ettim ama rahat değilimKızlar merhaba, herkesin olduğu gibi benim de ailemde kv ile ilgili yazıp dökmek istediğim şeyler var. Kimseyle paylaşmıyorum. Ancak eltim fln görür eder üyedir vs diye çekiniyorum. Ya da silemediğimiz için bir gün karşıma çıkar diye korkuyorm. Başınızdan böyle bir şey geçti mi hiç? Uzun uzun anlatıp içimi dökmeli miyim çok bunaldım
cok tesekkurrr sabah katip gonderdi okudumMuhakeme yapamıyorum, bakar mısınız?
Merhaba; daha önce öfke sorunu olan eşim ve boşanma ile ilgili yazmış bana destek olmuştunuz, teşekkür ederim. Eşim hesabımın adını bulduğu için hesap adını değiştirdim. Ekleyebilirsem önceki konumu da eklerim. Şuan ki sorunuma gelince" iç hesaplaşma " tam olarak konum bu. Tam kendimi...www.kadinlarkulubu.com
Rica ederim. Ben de ne zaman “Yok artık bundan ötesini görmeyiz bu forumda” desem 3 vakte kadar görüyorumcok tesekkurrr sabah katip gonderdi okudumforumda daha ne gorsem sasiririm bilmiyorum hahahahash
Kız bide bu msjina komik ifade atmamıştır inşallah zaar bilmiyor ondan bahsettiğini nası da gülüyordur bu üye ne kadarda eğlenceli diyeAyyy benim eltim kesin burdadır kesin, sevdiğim uyelerden biri olmasa bariiyi rol yapar çünkü
Sana gelmek istiyordur ne yaptığını merak ettiğine göre benim 1 görümce var 10] taneye bedel sıkta bu kelimeyi kullanır ne yapıyorsun ve anlarım ki bana gelecek bazen sabahtan atınca girmiyorum wpye gelmesin diye cevap vermiyorumSen ne yapıyorsun diye soran, o an kessin bişeyler yapıyordur.
Ay yok, biz irkek için dedik onu.Sana gelmek istiyordur ne yaptığını merak ettiğine göre benim 1 görümce var 10] taneye bedel sıkta bu kelimeyi kullanır ne yapıyorsun ve anlarım ki bana gelecek bazen sabahtan atınca girmiyorum wpye gelmesin diye cevap vermiyorumbi o mu fena sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?