bir de unutmuşum şimdi hatırladım. El firenini indirmedim baştayız basıyorum da basıyorum yokuş aşağı yavaş yavaş gidiyoruz arabadan da garip bir ses geliyor gözetmen indirmişti el firenini ve bana şey demişti ailem var evime gitmek istiyorum diye
Trafik ilk yardım motor ve direksiyondan yüksek puan aldım. Bir hevesle gittim aldım sonra arabalar bana sadece demiryığını gibi gelmeye başladı biraz kullanıp hevesi alınca geçti gitti bitti. Ehliyetim nerede onu bile bilmiyorum Canını basit bir ehliyet için sıkma el alem ne der diye düşünme sakın ❤
Bende de bir bakıma öyle olacak çünkü arabamız yok ve suan almamız sıkıntı. Kısmet hersey ama zor gözüküyor o yüzden artık alayımda cüzdana koyayım kartı diyorum teşekkür ederim canım
Niye utanayım seyircisiz söyleyemem onlari sirf sarkimi dinlesinler diye topluyorum ilkokulda bile andimizi soyleyecegim diye sarki söyleyip sesim kötü olsa da okulda taninmistim utanilacak seyler yaptigimizda utanmalıyız bu yuzden lütfen kendinize guvenli olup sizi asagilayanlara üzülerek degil daha mantikli cevaplarla gidiniz ki bu duruma alissinlar. Istedigimizde herseyi yapabiliriz. Size basarilar diliyorum. Ehliyeti aldiginizda muhakkak paylaşın
Tüm tecrübelerimi yazıyorum. Yazılı sınavları tek seferde geçtim sorun yok. Bizim arabamız vardı. Ama bana şöyle böyle destek olmamışlardı bu konuyu da az önce açtım hatta (ürün yerleştirme yapılmıştır) Yani bir tecrübem olmadan direksiyon derslerine gittim. Çok da iyi geçmişti ilk korkuyordum ama gaz fren derken çok sevdim. Ama biraz heyecanlı biriyimdir. İlk sınavımı anlatıyorum. Yola çıkıcaz hiç yapmadığım bir hatayı yaparak yola bakmadan çıktım o sırada araba geçiyormuş korna çaldı araba çarpacakmış zaten arabayı kaldırırken gaza çok basmışım çıkan ses zaten herkes bize bakıyordu eminim. neyse kornayı duyunca sağa sola direksiyon çevirmemle yandaki gözetmenin gözlüklerinin dosyalarının düşmesi bir oldu. rezillik yani az daha gittim adam indirdi zaten. 2. sınavım ya inanır mısın hep olması gerektiği gibi park ettim hiç tekerlek değmemişti ama değdi ya onda da indim. artık 3.sü ittire ittire kaktıra kaktıra geçtim. Ha iyi mi oldu dersen kullanamıyorum ama biliyorum benim de stres mideme vurur. Yani şöyle benden daha fazla rezil olamazsın emin ol.
Eminimde dün bir bakıma ittere kaktıra olsada bir bakıma bana ders oldu çünkü çok kalabalıktı trafik konvoy halinde gittik dur kalk dur kalk yemin debriyaj gaz fren üçlünü iyi idare ettim şükür :)) Umarım 4. de alırım :) ek ders almayacağım.
bir de unutmuşum şimdi hatırladım. El firenini indirmedim baştayız basıyorum da basıyorum yokuş aşağı yavaş yavaş gidiyoruz arabadan da garip bir ses geliyor gözetmen indirmişti el firenini ve bana şey demişti ailem var evime gitmek istiyorum diye
Buda iyimiş bende bazen çizdiden çıkmışım yolda uyardılar nazikçe hemen geçtim yani normale göre bende iyiydim aslında ama işte salaklık ettim :) güzelim komisyon gitti. Hayırlısı artık 4. sınava teşekkür ederim güzel yorumunuza.
Kızlar merhaba yine yakın zamanda sınav varmış aradılar ve bu sefer benimle derse beni çalıştıran adam değil oranın sahibi ilgilenecekmiş derslerimle. Yine sen bilirsin biz böyle geçirdik aklımızdan istemezsen söyle lütfen dediler. Bende çekindim şimdi biraz eşimde git bide o göstersen belki farklı olur bilemezsin dedi ama nedense hemen üzerime bir korku heyecan geliverdi :/ nereden bulaştı bu bir işin ilkinde aşırı heyecan telaş yapma şeysi