İçimi dökmek istedim....

bir de unutmuşum şimdi hatırladım. El firenini indirmedim baştayız basıyorum da basıyorum yokuş aşağı yavaş yavaş gidiyoruz arabadan da garip bir ses geliyor gözetmen indirmişti el firenini ve bana şey demişti ailem var evime gitmek istiyorum diye

Bende de bir bakıma öyle olacak çünkü arabamız yok ve suan almamız sıkıntı. Kısmet hersey ama zor gözüküyor o yüzden artık alayımda cüzdana koyayım kartı diyorum teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederim umarım yazmak nasip olur

Eminimde dün bir bakıma ittere kaktıra olsada bir bakıma bana ders oldu çünkü çok kalabalıktı trafik konvoy halinde gittik dur kalk dur kalk yemin debriyaj gaz fren üçlünü iyi idare ettim şükür :)) Umarım 4. de alırım :) ek ders almayacağım.

Buda iyimiş bende bazen çizdiden çıkmışım yolda uyardılar nazikçe hemen geçtim yani normale göre bende iyiydim aslında ama işte salaklık ettim :) güzelim komisyon gitti. Hayırlısı artık 4. sınava teşekkür ederim güzel yorumunuza.

Kızlar merhaba yine yakın zamanda sınav varmış aradılar ve bu sefer benimle derse beni çalıştıran adam değil oranın sahibi ilgilenecekmiş derslerimle. Yine sen bilirsin biz böyle geçirdik aklımızdan istemezsen söyle lütfen dediler. Bende çekindim şimdi biraz eşimde git bide o göstersen belki farklı olur bilemezsin dedi ama nedense hemen üzerime bir korku heyecan geliverdi :/ nereden bulaştı bu bir işin ilkinde aşırı heyecan telaş yapma şeysi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…