İnşallah ama hazırlanmak içinde yine maddiyat lazımPes ederseniz daha çok kaybederseniz. Daha da güçlenip hazırlanın
Ölüm yok ya ucunda elinden geleni yap olmuyorsa vardır bi hayırİnşallah ama hazırlanmak içinde yine maddiyat lazımnasıl olacak bilmiyorum
7 senedir ehliyetim var ve aktif kullanıcıyım. İlk girişte aldım ama ben alırken L park falan yoktu. Olsa belki ben de hemen geçemezdim. Ümitsiz olmayın. Bu sefer olur inşallahKızlar merhaba. Bugün 3. kez direksiyon sınavında ilk defa bu kadar sona yaklaşmışken kaldım. Moralim bozukta değil aslında ama bir yanım boşlukta işte. Herkes soracak şimdi bana naptın ne ettin diye yapamadı diyecekler arkamdan beceremedi yine diyecekler. İnsanları takma desenizde kendimi değersiz beceriksiz hissediyorum herkesin yanında. Malesef böyle kalmak banada koydu biraz içten içe tam bitmesine yakın saçma sapan ama kurulu göz ardı edemeyeceği bir hatayla tüm herşeyi mahfettim. Bir yanım sürekli kalıyosun kısmet değil işte yeter diyor diğer yanım bir kez daha dene gir dese de (zaten son hakkım) ben aslında yorulduğumu farkettim. Artık derslerden sınava 2 gün kala başıma giren ağrılardan sıkıldım yoruldum. Belkide hayırlısı böyleydi normalde olsa orada nasıl o hatayı yaptım der oturur ağlardım ama tepkisiz kaldım ses etmedim. Belki de beni idare ettilerde geldim oraya kadar ama hiç stop etmedim sinyal unutmadım. Yol boyu o kadar sevinçli ve şoktaydım ki yolları bitirdiğime birden rüyadan uyandım sanki. Kendimi bu olaya sonradan kaptırıp değersiz kötü hissetmek istemiyorum. Bana ehliyeti olan ya da alamamış olanlar küçük küçük tecrübelerini anlatır mı? Hayatım son 5 aydır ehliyetten ibaret oldu artık yeter...
Ne güzel size... İnşallah.7 senedir ehliyetim var ve aktif kullanıcıyım. İlk girişte aldım ama ben alırken L park falan yoktu. Olsa belki ben de hemen geçemezdim. Ümitsiz olmayın. Bu sefer olur inşallah
Herkese söylemeyin dediğiniz arkadaş, ailem mutlaka biliyor arkadaşımla aynı anda giriştik bu işe. Siz ne mutlu halletmişsiniz.Herkese söylemek zorunda mısınız her yaptığınız işi?
Gittim kimseye demeden kursa yazıldım.
Direksiyon sınavını 2. Girişimde geçtim.
Ve bundan kimsenin haberi olmadı.
Madem insanların ne dediğini önemsiyorsunuz o zaman herşeyi herkese anlatmayın
Kesinlikle ama huyum kurusun bu beceriksizlik damgası yapısmıs üstüme ruhuma hemen geriliyorum.
İşte bu beReis sana tatava yapanlara sadece bunu söyle..
inşallah canım inşallah muhabbette iyimişAy bak aklıma yine direksiyon zamanlarından bir anım geldiAynı grupta olduğum bir arkadaş vardı, kadının kayınvalidesi sırf bizim arkadaş kursa yazıldı diye inadına yazılmıştı kursa Bizimki tabii çıldırıyordu geçemezsem diline düşerim diye, tüm direksiyon eğitimleri boyunca okadar saçma hatalar yaptı ki ciddi manada artık pes etmek üzereydi Sınav haftasına kadar aynı hatalar devam etti, bir yandan kayınvalide derdi falan derken bu manyak sınav günü cillop gibi sürmesin mi arabayı kendi de şok, ilk girişte aldı ehliyeti Demem o ki beceriksizlik falan diye kendini şartlama hataya o sürükler seni
Sol mu yazmışım sağ olacak diğer arkadaşlara kopyala yapıştır attım kalmamın nedenini. Çok pardon sağ olacak yani yokustan inerken debriyaj birazda minik frenle yavaslayıp hemen sağa çevirip durucaz. Bugün hayatımın sınavına girdim resmen o kadar kalabalıktı ki 20 dk boyunca dur kalk yapıp 1 le gittim bir kez bile stop etmedim çok şükür ama sonu hüsran bitti :/
Aynen hayırlısı artık... Sağolun.Uzulmeyin , biraz video izleyin , biraz sakin kalmaya calisin , sonrasina bakarsiniz yine
Ben 4. Dosyayı yakıp 5. Girişimde almıştım. Çevremde üniversiteyi kaç yılda bitirdin sen diyerek zekasal problemim olup olmadığını sorgulayanlar oldu. Hiç aldırmayın ehliyeti aldıktan sonra kimse hatırlamayacak. Bir süre kimseyle görüşmeyinKızlar merhaba. Bugün 3. kez direksiyon sınavında ilk defa bu kadar sona yaklaşmışken kaldım. Moralim bozukta değil aslında ama bir yanım boşlukta işte. Herkes soracak şimdi bana naptın ne ettin diye yapamadı diyecekler arkamdan beceremedi yine diyecekler. İnsanları takma desenizde kendimi değersiz beceriksiz hissediyorum herkesin yanında. Malesef böyle kalmak banada koydu biraz içten içe tam bitmesine yakın saçma sapan ama kurulu göz ardı edemeyeceği bir hatayla tüm herşeyi mahfettim. Bir yanım sürekli kalıyosun kısmet değil işte yeter diyor diğer yanım bir kez daha dene gir dese de (zaten son hakkım) ben aslında yorulduğumu farkettim. Artık derslerden sınava 2 gün kala başıma giren ağrılardan sıkıldım yoruldum. Belkide hayırlısı böyleydi normalde olsa orada nasıl o hatayı yaptım der oturur ağlardım ama tepkisiz kaldım ses etmedim. Belki de beni idare ettilerde geldim oraya kadar ama hiç stop etmedim sinyal unutmadım. Yol boyu o kadar sevinçli ve şoktaydım ki yolları bitirdiğime birden rüyadan uyandım sanki. Kendimi bu olaya sonradan kaptırıp değersiz kötü hissetmek istemiyorum. Bana ehliyeti olan ya da alamamış olanlar küçük küçük tecrübelerini anlatır mı? Hayatım son 5 aydır ehliyetten ibaret oldu artık yeter...
Dediğiniz doğru. Yorumunuz için teşekkür ederimBen 4. Dosyayı yakıp 5. Girişimde almıştım. Çevremde üniversiteyi kaç yılda bitirdin sen diyerek zekasal problemim olup olmadığını sorgulayanlar oldu. Hiç aldırmayın ehliyeti aldıktan sonra kimse hatırlamayacak. Bir süre kimseyle görüşmeyin
Niye utanayım seyircisiz söyleyemem onlari sirf sarkimi dinlesinler diye topluyorum ilkokulda bile andimizi soyleyecegim diye sarki söyleyip sesim kötü olsa da okulda taninmistimNe mutlu size ben yerinizde olsaydım hemen utanmıştım :) Son kez gireceğim zaten dediğiniz gibi birşeyi istiyorsa mücadele eder eğer kazanırsam ne ala kazanamazsam eğer işe giricem eğer aklımda kalmaz ve isteğim olmazsa bir daha denemem :) çok teşekkür ederim bu arada yorum için ayrı teşekkürler.
Tüm tecrübelerimi yazıyorum. Yazılı sınavları tek seferde geçtim sorun yok. Bizim arabamız vardı. Ama bana şöyle böyle destek olmamışlardı bu konuyu da az önce açtım hatta (ürün yerleştirme yapılmıştır) Yani bir tecrübem olmadan direksiyon derslerine gittim. Çok da iyi geçmişti ilk korkuyordum ama gaz fren derken çok sevdim. Ama biraz heyecanlı biriyimdir. İlk sınavımı anlatıyorum. Yola çıkıcaz hiç yapmadığım bir hatayı yaparak yola bakmadan çıktım o sırada araba geçiyormuş korna çaldı araba çarpacakmış zaten arabayı kaldırırken gaza çok basmışım çıkan ses zaten herkes bize bakıyordu eminim. neyse kornayı duyunca sağa sola direksiyon çevirmemle yandaki gözetmenin gözlüklerinin dosyalarının düşmesi bir oldu. rezillik yani az daha gittim adam indirdi zaten. 2. sınavım ya inanır mısın hep olması gerektiği gibi park ettim hiç tekerlek değmemişti ama değdi ya onda da indim. artık 3.sü ittire ittire kaktıra kaktıra geçtim. Ha iyi mi oldu dersen kullanamıyorum ama biliyorum benim de stres mideme vurur. Yani şöyle benden daha fazla rezil olamazsın emin ol.Kızlar merhaba. Bugün 3. kez direksiyon sınavında ilk defa bu kadar sona yaklaşmışken kaldım. Moralim bozukta değil aslında ama bir yanım boşlukta işte. Herkes soracak şimdi bana naptın ne ettin diye yapamadı diyecekler arkamdan beceremedi yine diyecekler. İnsanları takma desenizde kendimi değersiz beceriksiz hissediyorum herkesin yanında. Malesef böyle kalmak banada koydu biraz içten içe tam bitmesine yakın saçma sapan ama kurulu göz ardı edemeyeceği bir hatayla tüm herşeyi mahfettim. Bir yanım sürekli kalıyosun kısmet değil işte yeter diyor diğer yanım bir kez daha dene gir dese de (zaten son hakkım) ben aslında yorulduğumu farkettim. Artık derslerden sınava 2 gün kala başıma giren ağrılardan sıkıldım yoruldum. Belkide hayırlısı böyleydi normalde olsa orada nasıl o hatayı yaptım der oturur ağlardım ama tepkisiz kaldım ses etmedim. Belki de beni idare ettilerde geldim oraya kadar ama hiç stop etmedim sinyal unutmadım. Yol boyu o kadar sevinçli ve şoktaydım ki yolları bitirdiğime birden rüyadan uyandım sanki. Kendimi bu olaya sonradan kaptırıp değersiz kötü hissetmek istemiyorum. Bana ehliyeti olan ya da alamamış olanlar küçük küçük tecrübelerini anlatır mı? Hayatım son 5 aydır ehliyetten ibaret oldu artık yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?