İçimi dökmek istedim....

Herkese söylemek zorunda mısınız her yaptığınız işi?
Gittim kimseye demeden kursa yazıldım.
Direksiyon sınavını 2. Girişimde geçtim.
Ve bundan kimsenin haberi olmadı.
Madem insanların ne dediğini önemsiyorsunuz o zaman herşeyi herkese anlatmayın

7 senedir ehliyetim var ve aktif kullanıcıyım. İlk girişte aldım ama ben alırken L park falan yoktu. Olsa belki ben de hemen geçemezdim. Ümitsiz olmayın. Bu sefer olur inşallah

Herkese söylemeyin dediğiniz arkadaş, ailem mutlaka biliyor arkadaşımla aynı anda giriştik bu işe. Siz ne mutlu halletmişsiniz.

Direksiyon sınavından kalma top 5 videosunu izliyorum şuan şükür çok asil bir şekilde kalmışım

Kesinlikle ama huyum kurusun bu beceriksizlik damgası yapısmıs üstüme ruhuma hemen geriliyorum.

Ay bak aklıma yine direksiyon zamanlarından bir anım geldi Aynı grupta olduğum bir arkadaş vardı, kadının kayınvalidesi sırf bizim arkadaş kursa yazıldı diye inadına yazılmıştı kursa Bizimki tabii çıldırıyordu geçemezsem diline düşerim diye, tüm direksiyon eğitimleri boyunca okadar saçma hatalar yaptı ki ciddi manada artık pes etmek üzereydi Sınav haftasına kadar aynı hatalar devam etti, bir yandan kayınvalide derdi falan derken bu manyak sınav günü cillop gibi sürmesin mi arabayı kendi de şok, ilk girişte aldı ehliyeti Demem o ki beceriksizlik falan diye kendini şartlama hataya o sürükler seni

inşallah canım inşallah muhabbette iyimiş

Uzulmeyin , biraz video izleyin , biraz sakin kalmaya calisin , sonrasina bakarsiniz yine

Ben 4. Dosyayı yakıp 5. Girişimde almıştım. Çevremde üniversiteyi kaç yılda bitirdin sen diyerek zekasal problemim olup olmadığını sorgulayanlar oldu. Hiç aldırmayın ehliyeti aldıktan sonra kimse hatırlamayacak. Bir süre kimseyle görüşmeyin

Trafik ilk yardım motor ve direksiyondan yüksek puan aldım. Bir hevesle gittim aldım sonra arabalar bana sadece demiryığını gibi gelmeye başladı biraz kullanıp hevesi alınca geçti gitti bitti. Ehliyetim nerede onu bile bilmiyorum Canını basit bir ehliyet için sıkma el alem ne der diye düşünme sakın

Bence bu kadar büyütmemelisiniz. Yaklaşık 5 yıldır araba kullanıyorum. Ben son girişimde geçebildim direksiyon sınavını İlkinde aracı olduğu yerden kaldıramadım bile şok oldum nasıl olur diye, ikinci girişimde göbekten dönmem gerekirken dönmemiştim dümdüz gitmiştim dönüş yapacağım göbeği ileride sanarak. Güzergahı şaşırdım yani heyecandan.Üçüncüye kardeşimin düğünü olduğu için girememiştim. Son girişimde geçtim. Benimki kadar büyük talihsizlikler yaşamamışsınız ki bu kadar üzülüyorsunuz. Yalnız iyi ki diğer girişlerimde geçememişim dedim. Tam olarak kuralları ve sürüş tekniğini kavradığım zaman geçtim. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. Son hakkınızda olmazsa yine kaydolur yine girersiniz. Acele etmeyin panik yaşamayın. Son girişimde de olmasaydı yine başvurur yine denerdim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Dediğiniz doğru. Yorumunuz için teşekkür ederim

Niye utanayım seyircisiz söyleyemem onlari sirf sarkimi dinlesinler diye topluyorum ilkokulda bile andimizi soyleyecegim diye sarki söyleyip sesim kötü olsa da okulda taninmistim utanilacak seyler yaptigimizda utanmalıyız bu yuzden lütfen kendinize guvenli olup sizi asagilayanlara üzülerek degil daha mantikli cevaplarla gidiniz ki bu duruma alissinlar. Istedigimizde herseyi yapabiliriz. Size basarilar diliyorum. Ehliyeti aldiginizda muhakkak paylaşın

Tüm tecrübelerimi yazıyorum. Yazılı sınavları tek seferde geçtim sorun yok. Bizim arabamız vardı. Ama bana şöyle böyle destek olmamışlardı bu konuyu da az önce açtım hatta (ürün yerleştirme yapılmıştır) Yani bir tecrübem olmadan direksiyon derslerine gittim. Çok da iyi geçmişti ilk korkuyordum ama gaz fren derken çok sevdim. Ama biraz heyecanlı biriyimdir. İlk sınavımı anlatıyorum. Yola çıkıcaz hiç yapmadığım bir hatayı yaparak yola bakmadan çıktım o sırada araba geçiyormuş korna çaldı araba çarpacakmış zaten arabayı kaldırırken gaza çok basmışım çıkan ses zaten herkes bize bakıyordu eminim. neyse kornayı duyunca sağa sola direksiyon çevirmemle yandaki gözetmenin gözlüklerinin dosyalarının düşmesi bir oldu. rezillik yani az daha gittim adam indirdi zaten. 2. sınavım ya inanır mısın hep olması gerektiği gibi park ettim hiç tekerlek değmemişti ama değdi ya onda da indim. artık 3.sü ittire ittire kaktıra kaktıra geçtim. Ha iyi mi oldu dersen kullanamıyorum ama biliyorum benim de stres mideme vurur. Yani şöyle benden daha fazla rezil olamazsın emin ol.

Gayet iyi sürdüğüm halde saçma sapan sebeplerden 4.seferde aldım şuan herkes ne kadar iyi araba kullandığımı söyler yani tecrübe oluyor hiç takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…