- 20 Ağustos 2020
- 779
- 5.756
- 53
Kızlar merhaba. Bugün 3. kez direksiyon sınavında ilk defa bu kadar sona yaklaşmışken kaldım. Moralim bozukta değil aslında ama bir yanım boşlukta işte. Herkes soracak şimdi bana naptın ne ettin diye yapamadı diyecekler arkamdan beceremedi yine diyecekler. İnsanları takma desenizde kendimi değersiz beceriksiz hissediyorum herkesin yanında. Malesef böyle kalmak banada koydu biraz içten içe tam bitmesine yakın saçma sapan ama kurulu göz ardı edemeyeceği bir hatayla tüm herşeyi mahfettim. Bir yanım sürekli kalıyosun kısmet değil işte yeter diyor diğer yanım bir kez daha dene gir dese de (zaten son hakkım) ben aslında yorulduğumu farkettim. Artık derslerden sınava 2 gün kala başıma giren ağrılardan sıkıldım yoruldum. Belkide hayırlısı böyleydi normalde olsa orada nasıl o hatayı yaptım der oturur ağlardım ama tepkisiz kaldım ses etmedim. Belki de beni idare ettilerde geldim oraya kadar ama hiç stop etmedim sinyal unutmadım. Yol boyu o kadar sevinçli ve şoktaydım ki yolları bitirdiğime birden rüyadan uyandım sanki. Kendimi bu olaya sonradan kaptırıp değersiz kötü hissetmek istemiyorum. Bana ehliyeti olan ya da alamamış olanlar küçük küçük tecrübelerini anlatır mı? Hayatım son 5 aydır ehliyetten ibaret oldu artık yeter...