Annenlerin buzdolabı güzel mi kokuyor ? o zaman sizin ev pis ? hayatımda bir kere hamile kaldım, 37. haftaya kadar çalıştım, gurbetteydik. ne canım çekse gidip aldım veya kendim yaptım. sizlerin ki hamilelik değil siz başka yüce varlıklar doğuracaksınız bence. Aynı varlığı doğuracak olamayız. Tüm memeliler hamile kalıyor, doğal bir süreç, naz da yapabilirsiniz ama eşinize belki ölçülü annenize. Gidip zorla onlarda kalmak ne bileyim , özeniyorum da böyle ailelere yalan yok. Allah kurtarsın sağlıkla .
Ay lütfen hiç öyle demeyin, inşallah böyle bi hamilelik yaşamazsınız gerçekten hiç kimse o kötü hamilelikleri geçirmesin
Ben hamileliğimde evimden tiksinmiştim evim kokuyordu mutfağım kokuyordu
Buzdolabımda sanki leş vardı
9 ayda tam 4 defa kadın çağırıp evi temizlettim ama hala kokuyordu
Evimde değil yemek yemek su bile içemiyordum
Evimde su vardı susuz kalıp o suyu içemiyordum
Gidiyordum bakkala su alıp bahçede içip eve geliyordum
Evde mutfağa girerken maskeyle giriyordum çünkü kokuyordu
Ama o lanet olası koku benden başka hiç kimseye gitmiyordu
Başkasının yaptığı yemek için canımı verebilirdim o derece başkalarının yaptıkları yemekleri istiyordum ama ama benim evimde asla olmuyordu annem yumurta yapardı aç kurtlar gibi yerdim aynı yumurtayı evde yapardım lokma dahi alamazdım ağzıma
Yani demem o ki var böyle kötü iğrenmeli hamilelikler var hiçbir hemcinsimin böyle bi hamilelik yaşamasını istemem
Kızım 3 yaşında hala unutamıyorum o kötü günleri
Her hamile gördüğümde inşallah midesi bulanmıyordur iyi geçiyordur Hamileliği diye dua ediyorum
Ki normal hayatımda yemeğimi temizliğimi kendim yapan insanların güçlü kadın diye tabir ettikleri kadınlardandım
Hiç nazlanma falan bilmezdim
Beni görenler hamilelik bir insanı nasıl bu kadar değiştirebilir diyorlardı