isyan etmek istemiyorum ...
çok zor çok zor ...
hele çevrendeki 10 arkadaşınbirden hamile ise dahada zor...
kocan cocukları çok seviyorsa dahada zor..
iç acıtıyor...
atık kocamın yüzüne bakınca başka bişey düşenemiyorum...
son zamanlarda bakamıyorumda
artık içten gülemiyorum bile
psikoljim bozuldu..
bilsemki antideprasanlar bizim durumumuza yan etkide bulunmayacak hemen başlayacam...
Allah isteyen herkese hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat verir inşallah...
dediğin gibi arkadaşım sınanıyoruz sanırım arkadaşım .. hatta bugün iş yerinde yeni başlayan kızın hamile olduğunu öğrendim. aynı odada 3 bayanız 2 si hamile .
şaka gibi değil mi
cnm uzulme neolur ısyanda etme bak benı bıle aglattın daha 9 aylık evlisin allahım ınsallah en kısa zamanda kucagını boş bırakmaz bence etrafındakı hıçbır hamıle anneyı kıskanma cnm çunkı her bayan muhakkak hamılelıgı yasayacak
cnm uzulme neolur ısyanda etme bak benı bıle aglattın daha 9 aylık evlisin allahım ınsallah en kısa zamanda kucagını boş bırakmaz bence etrafındakı hıçbır hamıle anneyı kıskanma cnm çunkı her bayan muhakkak hamılelıgı yasayacak
ben bir buçuk yıllık evliyim eşim azosperm yani sperm yok,zor çok zor her testte heyecan hepsinde gözyaşı sarılıp ağlıyoruz sonra eşim için yüzüm tekrar gülüyo ama en ufak bişeyde gözyaşlarına boğuluyorum.hergün gördüğüm3 arkadaşım hamile onların ilk haberlerini alıncada ağlamıştım evden çıkasım yok kimseyle konuşasım yok gezesim yok yok yok kimse bana anne demeyecek mi şu dünyada biri bana anne desin neolur rabbim gör halimi..halimizi..
canım ne kadarlık evlisin bilmiyom ama bende beş senedir bekliyorum daha ne tüp bebek ne aşılama hiç bişey yapmadık tedaviye bile başlayamıyoruz önümde çok enğeller var hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?