--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar sitede gezinirken gördüm.birazda benden bahsedeyim sizlere....ben 6 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılamamız tuttu ve bir kız çocugumuz oldu adı zeynep.şu an soldaki resim kızım zeynep.....26.nisan 2009 da zatüreden dolayı kızımı kaybettik.ve üzerinden 1.5 ay geçtikten sonra aşılama denedik ama sıkıntıdan tutmadı diye düşünüyorum.ve yine aşılama yaptık tuttu ama kanamam oldugu için düşük yaptım.böyle sıkıntılı günler yaşadım arkadaşlar.düşügü ekim 17 de yaptım. aralıgın 18 de adet olunca yine son bi kez daha aşılama deneyecektik ama 2 gündür tedaviye başlayasım gelmiyor.bir sogukluk oldu bende.kendiligimden adet olamıyorum hap içtigim zaman oluyorum.şuanda cyclo-prognova adlı hapı içiyorum koruyuculugu yok o yüzden yaza kadar kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar.diyecegim o ki allah ne verirse hayırlısını versin.evlet acısı çok zor şey 2 yaşındaki evladını topraklara koymak dünyanın en zor şeyi.şimdi diyorum ki rabbime evladım olup yeniden ölecekse yine bu zor şeyleri yaşayacaksam istemiyorum .allahım hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize
herseyin zamanı var sakın ümitsizlige kapılmayın.hamıle olanlar kendı marıfetlerıylemı kaldılar sankı rabbım verdı insallah bizede verır.çcok sükür benım 1kızım var allahım uzun ömürler versın.rabbım herkese nasıp etsın insallah.
size kendimden bahsettimki halinize şükredin diye ve arkadaşlar böyle kendinizi üzerseniz olmaz.bu topikte kendi kendinize teselli vermelisiniz.benim kızım ölünce dünyam başıma yıkıldı.anneligi yaşadım kızıma 2 sene annelik yaptım ama ölümü beni mahvetti canım.demekki bu sıkıntıyı yaşayacakmışım.kızım 26 nisanda öldü 3.ay sonrada eltim 3.çocuguna hamile kaldı eltimin evi 10 dk yakınlıkta öyle gündüzleri kapımı çalıpta gelip oturmaz ama hamile oldugunu duyunca bize geldi ve hamileyim dedi o kadar moralim bozulduki yerimde kim olsa canı sıkılırdı. herkes bende hamile olmamı beklerken eltimin hamile kalması bu yanlışlıgı yapması çevremdekileri bile üzdü.eltimin 2 tane oglu var.ilk duyunca şu eltimin saçını başını yolasım geldi.ama neyse 3 -4 gün sonra dediki neşe ben böyle böyle yaptım yanlış yaptım.çok pişman oldum dedi ama yinede gözümün önünde böyle hamilelikle dolanması moralimi bozuyor ama veren allah.....ona veren allah bize verecektir birgün kendimizi üzmeyelim canım.ama eltim dogum yapıpta bizde oraya gittigimizde 2 çift lafım var .yenge bize yaptıgınız bu yanlışı birdaha başkasına yapmayın .bize yaptınız başkasına yapmayın diyecem
Allah sabır versin canım..güzel kızın melek oldu ve şefaatçin olacak sana ve babasına..tez vakitte Allah sana üçüz nasib eder inşallah..eltine inat..ay valla ben de 4 tane var onlardan..3 yıldır evliyim 2. yılımın sonunda bebeğimi kaybettikten 1 ay sonra kaynımı evlendirdik.2 ay sonra taze eltimin hamile kaldığını öğrendim..ayyyy çıldırmamak elde değil..Allah sana sabır versin..Tez vakitte kucağını bebeklerle doldursun :Saruboceq:
hepinize merhaba allah hayırlısıysa hepinize sağlıklı büssürü bebekler verir inşallah
yazıları okurken gözlerim doldu bulupta kaybedenler ve arayanlar.bende bir zamanlar arayanlar arasındaydım tam sekiz yıl sorun eşimdeydi yok denecek kadar az spermi vardı doktorlar tüp bebek dedi ama olasılık çok yüksek olmayabilir dediler olsun dedik evliligimizin dördüncü yılı tüpbebek denedik ama her zaman düzenli gelen adedi garipleşti birde yumurta veremedim doru düzgün yarıda kaldı
üzülmedik ve bunu hiç evimizde konuşmadık hayırlısı dedik .daha sonra biz iki yıl çocuk konusunu hiç konuşmadık bir erkeyi ençok yıkan ve bitiren şey eşinin yüzündeki mutsuzluktur sakın arkadaşlar siz onlardan güclü olacaksınız destek olacaksınız ilk başta onun önemli oldugunu hissettireceksiniz
eşim sonunda varikosel amiliyatı oldu ama yine gebelik yok sayısını ölçtürdük şaşırdık dahada düşmüştü yine hayırlısı dedik yine sustuk içimizdede isyan allahadır allah bizi hep sınar dener kulum ne zamana kadar sabredecek isyan etmeyecek diye ama biz hiç etmedik.eşim birdamla göz yaşı görmedi gözümde ama içime aktı.neyse sadete geleyim ikinci tüp bebek denemesi yapalım dedik dosyamız açıldı doktorum adet olunca gel dedi ama ben gidemedim çünki mucize olmuştu ve ben hamileydim herkez şaştı en başta eşim inanamadı tek lafım oldu isyan etmedik sabrettik mükafatımız dedim şimdi oğlum 4 yaşında ve bir mucize daha yaşadım şuan yine kendi kendine hamile kaldım ve ikiz bebekler.hayırlıysa allahım yüzlerini sağlıkla göstermeyi nasip etsin.nacizane arkadaşlar ama şükredin ve sabredin eşinize sarılın herşey oluyor .allah çok büyük yarattıgını üzmez sadece sınar. hepinizi öpüyorum iyi ve güzel haberlerinizi alırım inşallahopuyorumnanaktan
yok isyan etmiyorum buda benim bizim sınavımızmış diyorum ama ilk denememe rağmen ümidimi kaybettim neden bilmiyorum ama öyle işte bakalım yarın gidicem doktora ne dicek...
Neşe arkadaşım Rabbim sana sabır versin biz ne desek boş Allahım bidaha böyle acı göstermesin acını azaltacak evlatları tez zamanda versin.
Bende 9 aydır hamile kalmak istiyorum Rabbim daha fazla aratmaz inşallah.Benim tüm arkadaşlarımın bebekleri var ama onları sevdikçe sevesim geliyor hiç gocunmuyorum tam tersine yaşadıklarımı yaşamadıkları için seviniyorum.Daha yolun başındayız ve sizler şimdiden Allah tan umudunuzu kesmişsiniz bunun zararı size olur bence kendinize gelin ve tedavilerinize eşlerinize sıkıca sarılın.Herşeyin çaresi var günümüzde sadece sabretmemiz gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?