içimi dökmek istedim

merhaba arkadaşlar bende aynı dertten yanıyorum.bende 1.5 yıl oldu evleneli ama hala hamiş olamadım.arkadaşlarım ve tanıdığım herkes hemen hamile ama bize daha nasip olmadı.comeyaa seni çok iyi anlıyorum.bende eve kapandım.hiç dışarı çıkasım gelmiyo.hepimize kolay gelsin.napalım sabredecez artık.

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar sitede gezinirken gördüm.birazda benden bahsedeyim sizlere....ben 6 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılamamız tuttu ve bir kız çocugumuz oldu adı zeynep.şu an soldaki resim kızım zeynep.....26.nisan 2009 da zatüreden dolayı kızımı kaybettik.ve üzerinden 1.5 ay geçtikten sonra aşılama denedik ama sıkıntıdan tutmadı diye düşünüyorum.ve yine aşılama yaptık tuttu ama kanamam oldugu için düşük yaptım.böyle sıkıntılı günler yaşadım arkadaşlar.düşügü ekim 17 de yaptım. aralıgın 18 de adet olunca yine son bi kez daha aşılama deneyecektik ama 2 gündür tedaviye başlayasım gelmiyor.bir sogukluk oldu bende.kendiligimden adet olamıyorum hap içtigim zaman oluyorum.şuanda cyclo-prognova adlı hapı içiyorum koruyuculugu yok o yüzden yaza kadar kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar.diyecegim o ki allah ne verirse hayırlısını versin.evlet acısı çok zor şey 2 yaşındaki evladını topraklara koymak dünyanın en zor şeyi.şimdi diyorum ki rabbime evladım olup yeniden ölecekse yine bu zor şeyleri yaşayacaksam istemiyorum .allahım hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize

size kendimden bahsettimki halinize şükredin diye ve arkadaşlar böyle kendinizi üzerseniz olmaz.bu topikte kendi kendinize teselli vermelisiniz.benim kızım ölünce dünyam başıma yıkıldı.anneligi yaşadım kızıma 2 sene annelik yaptım ama ölümü beni mahvetti canım.demekki bu sıkıntıyı yaşayacakmışım.kızım 26 nisanda öldü 3.ay sonrada eltim 3.çocuguna hamile kaldı eltimin evi 10 dk yakınlıkta öyle gündüzleri kapımı çalıpta gelip oturmaz ama hamile oldugunu duyunca bize geldi ve hamileyim dedi o kadar moralim bozulduki yerimde kim olsa canı sıkılırdı. herkes bende hamile olmamı beklerken eltimin hamile kalması bu yanlışlıgı yapması çevremdekileri bile üzdü.eltimin 2 tane oglu var.ilk duyunca şu eltimin saçını başını yolasım geldi.ama neyse 3 -4 gün sonra dediki neşe ben böyle böyle yaptım yanlış yaptım.çok pişman oldum dedi ama yinede gözümün önünde böyle hamilelikle dolanması moralimi bozuyor ama veren allah.....ona veren allah bize verecektir birgün kendimizi üzmeyelim canım.ama eltim dogum yapıpta bizde oraya gittigimizde 2 çift lafım var .yenge bize yaptıgınız bu yanlışı birdaha başkasına yapmayın .bize yaptınız başkasına yapmayın diyecem

Allah sabır versin canım çok üzüldümmafoldumben

hay ağzını öpeyim...çok marifetli oldukları için hamile kalmıyor kimse..Veren de Allah alanda Allah..Allah eşlerimize, bize, bizi sevenlere sağlıklı ömürler versin..Gerisi boş..
ben de daha önce de yazmıştım..Almıyorum arkadaşlarımın bebeklerini kucağıma falan..Aman ben eksik kalayım sevmeyim yani..Yok mu yani hiç çevrenizde çocuğu olmayıp mutlu yaşayanlar..Allah hayırlı evlat versin..Sağlıklı ve hayırlı olsun..Herşeyin zamanı var..Sabır kızlar sabır... opuyorumnanaktan

Allah sabır versin canım..güzel kızın melek oldu ve şefaatçin olacak sana ve babasına..tez vakitte Allah sana üçüz nasib eder inşallah..eltine inat..ay valla ben de 4 tane var onlardan..3 yıldır evliyim 2. yılımın sonunda bebeğimi kaybettikten 1 ay sonra kaynımı evlendirdik.2 ay sonra taze eltimin hamile kaldığını öğrendim..ayyyy çıldırmamak elde değil..Allah sana sabır versin..Tez vakitte kucağını bebeklerle doldursun :Saruboceq:

teşekkürler arkadaşım.eltimin 2 çocugu var biri lise bire digeride ilkokul 3 e gidiyor 3.çocugu düşünüyorsan vakti varken düşüneceksin aradan 9 sene geçtikten sonra hemi kucagına çocuk yakışmaz hemide 37 yaşından sonra hamilelik zor olur degilmi amaaaan banane kendisi doguracak kendisi bakacak bende köşede oturup eltimi seyrederim inşallah dedigin gibi ikizim üçüzüm olurda başkada yapmayız degilmi

masal 0663 arkadaşım bebegini niye kaybettin canım üzülme bende yaşadım benimde 3.yılımda çocugum olmuştu

canım yaşadığın acı çok büyük bir acı Allah sabır versin. Ben biraz kendimden bahsedeyim bende 2,5 yıllık evliyim ve yaklaşık 1;5 yıldır çocuğumuz olmuyor bende 2 defa klomen bir defada çatlatma iğnesi oldum ama sonuç olumsuz oldu bu ay tekrar doktora gidicem ama hiç içimden gelmiyo galiba artık sıkıldım hemde çok bu arada en yakın arkadaşım 2, çocuğuna hamile tabii onun adına çok seviniyorum ama ilk duyduğumda üzüntümden ölücem sandım daha 28 yaşındayım ama kendimi çok yaşlı hissediyorum bazen Allahın verdiğindede vermediğindede bir hayır vardır diyorum inancımı kaybetmemeye çalışıyorum içimde hep bir umut yeşertiyorum böyle olmalıda zaten çünkü ümit tükenirse herşeyimi kaybetmiş olurum ben tüm kalbimle bir gün evimde bebeğimin ağlamasını duyucamı biliyorum uykusuz çok ama çok uzun geceler yaşıycama ve bebeğimi kucağıma alıp geziceğime tüm kalbimle inanıyorum sizde inanın ve Allahtan hep hayırlısını isteyin Allah hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler versin

Neşe arkadaşım Rabbim sana sabır versin biz ne desek boş Allahım bidaha böyle acı göstermesin acını azaltacak evlatları tez zamanda versin.

Bende 9 aydır hamile kalmak istiyorum Rabbim daha fazla aratmaz inşallah.Benim tüm arkadaşlarımın bebekleri var ama onları sevdikçe sevesim geliyor hiç gocunmuyorum tam tersine yaşadıklarımı yaşamadıkları için seviniyorum.Daha yolun başındayız ve sizler şimdiden Allah tan umudunuzu kesmişsiniz bunun zararı size olur bence kendinize gelin ve tedavilerinize eşlerinize sıkıca sarılın.Herşeyin çaresi var günümüzde sadece sabretmemiz gerekiyor..

hepinize merhaba allah hayırlısıysa hepinize sağlıklı büssürü bebekler verir inşallah
yazıları okurken gözlerim doldu bulupta kaybedenler ve arayanlar.bende bir zamanlar arayanlar arasındaydım tam sekiz yıl sorun eşimdeydi yok denecek kadar az spermi vardı doktorlar tüp bebek dedi ama olasılık çok yüksek olmayabilir dediler olsun dedik evliligimizin dördüncü yılı tüpbebek denedik ama her zaman düzenli gelen adedi garipleşti birde yumurta veremedim doru düzgün yarıda kaldı
üzülmedik ve bunu hiç evimizde konuşmadık hayırlısı dedik .daha sonra biz iki yıl çocuk konusunu hiç konuşmadık bir erkeyi ençok yıkan ve bitiren şey eşinin yüzündeki mutsuzluktur sakın arkadaşlar siz onlardan güclü olacaksınız destek olacaksınız ilk başta onun önemli oldugunu hissettireceksiniz
eşim sonunda varikosel amiliyatı oldu ama yine gebelik yok sayısını ölçtürdük şaşırdık dahada düşmüştü yine hayırlısı dedik yine sustuk içimizdede isyan allahadır allah bizi hep sınar dener kulum ne zamana kadar sabredecek isyan etmeyecek diye ama biz hiç etmedik.eşim birdamla göz yaşı görmedi gözümde ama içime aktı.neyse sadete geleyim ikinci tüp bebek denemesi yapalım dedik dosyamız açıldı doktorum adet olunca gel dedi ama ben gidemedim çünki mucize olmuştu ve ben hamileydim herkez şaştı en başta eşim inanamadı tek lafım oldu isyan etmedik sabrettik mükafatımız dedim şimdi oğlum 4 yaşında ve bir mucize daha yaşadım şuan yine kendi kendine hamile kaldım ve ikiz bebekler.hayırlıysa allahım yüzlerini sağlıkla göstermeyi nasip etsin.nacizane arkadaşlar ama şükredin ve sabredin eşinize sarılın herşey oluyor .allah çok büyük yarattıgını üzmez sadece sınar. hepinizi öpüyorum iyi ve güzel haberlerinizi alırım inşallahopuyorumnanaktan

arkadaşım yazını okurken çok duygulandım çok mutlu oldum senin adına Allah kucagına almayı nasip etsin ne güzel beş kişilik ailenle ömür boyu mutlu ol Allahım o sabrı ve güzel mükafakları bizlere de versin... amin...

pofffff yaaa içimi yaktınız içimi bastırdığım duygularımı canlandırdınız ama bilinki dünyanın her köşesinde sizin gibi banyosuna kapanıpta sesi çıkmasın diye ağzını sıkıca bastırıp sesi çıkmaya çalıştıgı kadar aglayan o kadar çok insan varki. bunlardan biride benim ama iyiyim şükrediyorum bir değil binlerce kez şükürler olsun eşimleyim onu çok seviyorum ne olursa olsun

ahhh ne duygulandım yaaa.rabbim ne büyük. canım arkadaşım senin maşallahn varmış hiç sesini çıkarmamışsın insan adet olunca kendini tutamıyo ne bilim hele bi de doktorlar gaz verip olacak dedikten sonra adet olunca varyaa hislerini kaybediyo insan nerdeyse.mesela beni yalnızlık çok korkutuyo yaşlandıktan sonra nolcaz(gerçi çocuklarn olduktan sonrada hayırsız olursa bişey değişmez ama)yapaylnız mı ölecem ben bi kapımı çalan da mı olamayack diye düşünüyorm bazen.bi de allah gecinden versn tabii birimizden birine bişey olsa ölsek;diğeri boynu bükük ortada kalacak..diyorum eğer yavrum olmaycaksa eşimle ben aynı anda öleym.öle dua ediyorum.belki de kabullenmek gerek gerçekleri.. maşallh ne güzel yaa rabbim hepsini uzun ömürlü etsin..bizlere de sabır ve dayanma gücü versin..

doğru Allah verceği zamanı bilir. aama bu insanların patavatsılığı düşüncesizliği deli ediyor beniiiii..

sanki anlaşmış herkes bana oyun oynuyor.

klomen bitti c.tesi doktora gidecem büyük ihtimalle yumurtaların büyümemiş diyecek gibi geliyor hayırlsıyla yanılıyorumdur.

son zamanlarda yüzüm gülmüyor fazla kimseylede fkonuşmak istemiyorum neyse salı akşamı kafa dağıtayım dedim geniş aileyi seyrederek izleyenler bilir müthiş komedi dizisidir. benim şansıma öyle bir sahne olduki ben daha kötü oldum. ordaki kızında çocuğu olmuyordu doktora gittiler falan filan. izleyenler bilir göz yaşını dışa ya da içe dökmemek mümkün değildi..

canabı hakkın büyüklüğüne tüm kalbimle şaadet ediyorum. inanııyorum. maksat isyanda değil aslında ama insan içinin acımasına engel olamıyorki. her ay hamilelik belirtilerini yaşayıp bu ay oldu galiba diyipde hastalanmak ölümden beter.... her ay ölüyorum işin kötüsü yanlız yaşamak .. eşim üzülmesin diye ona birşey belli etmemeye çalışıyorum.. biliyorum oda istiyor. ama ne kadar anlamamazlıkdan gelsede anlıyor oda bana sanırım belli emiyor. ya reklamda bir flimde bebek gördüğümde veya hamilelikle ilili bir durum olduğunda gözlerim doluyor son zamanlarda sokakda yürüken hamilelere dalıyor gidiyorum sapık sanacaklar:) sonraz gözlerim doluyor kimse görmeden silmeye çalışıyorum. sanırım psikolojik bunalımlar başlıyor bende. artık hastalanmama doru iş yapamaz oldum. hasta oluyorum ilaç kullanamıyorum ya hamileysem diye offf allahım sen yardım et bizlere.

yok isyan etmiyorum buda benim bizim sınavımızmış diyorum ama ilk denememe rağmen ümidimi kaybettim neden bilmiyorum ama öyle işte bakalım yarın gidicem doktora ne dicek...

bu ayda yok az önce öğrendim.az önce adetim başladı .onun başlamasıyla bnde salya sümük ağlamaya başladım tabi.hem karnım ağrıyor hemde bu ayda hamile değilim Allahım sen isteyen kullarına çocuk ver...

çok güzel konuşmuşsun canım.
bende 10 aydır istiyorum ama kısmet olmadı.
allahtan her zaman hayırlısını diliyorum.
sizler gibi çok üzülüyorum bazen unutuyorum allahtan hayırlısını istediğimi.
bu ay fazla takmadım diyebilirim.sadece bi gün o da bi oğlu olan arkadaş gelip de bana "ben hamileyim şekerim" diyene kadar.benim çocuk istediğimi biliyo.o an bak senin olmadı ben 2. ye hamileyim demek istedi gibi geldi.
2 gün sonra kendime geldim ve ahyırlısıyla bi gün benimde olacak,hayırlı zamanı bekliyoruz dedim.
unutmayın şer gözüken şeylerde hayır vardır.allah yardımcımız olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…