İçimi Dökmek İstedim...

Terslemek o zmn için içinizden gelenmis.
Bunun için kendinizi suçlamayın.
Annenizin ailenizin yüzünden gibi düşünmeyin.
Her yaşadığımız bizi evirir biz oluruz.
Olmamış sadece.
Beyaz atlı prens o değilmiş.

Haklısınız,yapım gereği genelde böyle davranıyorum,sadece ona karşı değildi,tüm erkeklere karşı elimde olmadan böyle davranıyorum

Ama lola böyle yaparsan insanları kendinden itersin. Burda mesela adam elinden geleni yapmış sen istemiyorum mesajı vermişsin.

Nasip kısmet yazanlara katılmıyorum . Her olayı kadere bağlayamayız, bazı olaylar kader bazı olaylar davranışlarımızın sonucudur. Burda konu sahibesi bu şekilde davranmasaydı, adama ben rahatsız oluyorum mesajı vermeseydi belki şimdi birlikte olacaklardı.

Şimdi konu sahibesi sen de demişsin ki insanlara güvenmiyorsun. Peki nereye kadar? Buna bir kulp taktın kendinden uzaklaştırdın, peki birine evet demen için ne gerekli?

Ben mesela hoşlanırım ama dimdirek güvenmen. Takılırım, flört ederim sonra notunu veririm , biraz tanıdıktan sonra. Böyle yaparsın kimseyi tanıyamazsın. Tanımadan önyargı barındırma, körkütük de güvenme. Önce tanı sonra karar ver güvenilir mi değil mi diye. İlk mesajında bir erkekle 5 dk bile konuşmam,hep şüphelenirim vb şeyler yazmışsın bana pek sağlıklı bir tutum olarak gelmedi.

Son düzenleme:
Misslola, sen güvenilir bir insan mısın? Kendini güvenilir olarak tanımlayabilir misin veya etrafında ki insanlar sana güvenirler mi? Önce buna bir cevap ver devamı gelecek.
Güvenilir bir insan mıyım..Bu aslında karşımdaki insanın bana bakışıyla alakalı olan bir şey...Etrafımdaki insanlar genelde bana güvendiklerini söylerler.Fakat bana olan güvenlerinin oluşması için onlarla samimiyetimi ilerletmem için biraz zamana ihtiyacım var.Ben kendimi güvenilir biri olarak tanımlayabilir miyim,bu da belki konudan konuya değişir,ama ailevi,arkadaşlık vs ilişkilerde güvenilir biri olduğumu düşünüyorum.Görüşlerinizi bekliyorum.

Şöyle ki bana o insan sözlü anlamda herhangi bir imada bulunmadı,aramızda konuşma geçmedi.Daha önce herhangi bir erkekle bu anlamda bir yakınlıkta yaşamadım.Bulunsaydı belki tereddütlerimi paylaşırdım onunla,neden böyle davrandığımla alakalı beraber konuşup anlaşabilirdik.
Bu yüzden o hareketlerini hem nasıl davranacağımı bilememin hem de duygularımız karşılıklı değilse,ben öyle anlamışsam diye kendimi çektikçe çektim.

Şimdi lolacan erkekler de hareket, işaret bir şeyler bekliyor ki somut bir şeyler yapsınlar. Adama hoşlanmıyorum mesajı gönderirsen, buz davranırsan adam neden sana teklifte bulunsun ret yiyeceğini bile bile?

Daha önce flört dönemini yaşamamışsın tecrübesizsin, normal bocalaman.
Ama sen soğuk davranırken ve yanına bile oturmayacak kadar uzak davranırsan adam nasıl sana gelecek? Aşık dahi olsa karşından sana ters davranan birine adım atamazsın kolay kolay.
Bu olaydan kendine ders çıkarmalısın. Birinden hoşlandığında gidip hemen açıl demiyorum. Ama soğuk, ters davranma. Biraz aralık kapı bırak, biraz ilginin olabileceğini anlasın.
Kimseye zaten yüzde yüz güvenemezsin erkek yada kadın. Bir ilişkide de ben yüzde yüz güveniyorum diyemezsin. Dolayısıyla güvensizim diye başlamadan taş koyma. Biraz şans tanı, bir yamuğunu görürsen o zaman ayrılırsın zaten ama başlamadan taş koyarsan mutluluğu da yakalayamazsın.
Bundan ders çıkar ve hoşlandığın biri olduğunda yüzde yüz güvenmeyeceğini bilerek başla ve ilgisiz, soğuk durma ufak tefek adımlar atmaya çalış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…