Babanız hakkında konuşmamışsınız ama genç kadınların bu tip problemler yaşamasında bana göre en önemli etken baba figürünün sorunlu olması. Bilinç altına işleniyor bu. Kendimden biliyorum benim de babamla aramdaki ilişki hep sıkıntılı olmuştur, bu da hayatıma çok etki etti. Bu yüzden de sağlıksız ilişkiler kurulabiliyor. Bir psikologdan yardım aldınız mı hiç? Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama devlet hastanesine gidebilirsiniz eğer para veremeyecekseniz. Bence eski sevgilinizle de barışma gibi bir düşünceye girmeyin, o şehirden uzak durun. Kendiniz söylemişsiniz zaten bana uygun değil diye, tekrar onunla vakit kaybetmeyin. Sizi çok iyi anlıyorum zamanında bu adam sizi sevmiş ve güzel zamanlar geçirmişsiniz, ne kadar mantığınız olmaz dese de o boşluğu tekrar onunla doldurmak istiyorsunuz doğal olarak ama ileride yine sizi ayıran problemler gün yüzüne çıkacaktır emin olun. Mutlu yuva kuracağım diye daha da kötüsüyle karşılaşma ihtimali de var sonuçta. Ileride düzgün bir psikolojiyle sizi hak eden biriyle karşılaşırsanız daha sağlıklı olur evlilik vs düşünmek. Şimdilik kendinize odaklanın derim ben ve psikolojik destek alın özellikle aile içi ilişkilerinizde yaşadığınız travmaların çözümü için