ocak ayında ayrıldık.. günü gününe hesaplamıyorum zaten yaklaşık olarak yani.. 3 ay 5 ay takıldığınız şeye bakın.. ya neden böyle acımasız yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum.. sizde bi kadınsınız duygularımı anlamanızı bekliyorum.. ve çok iğneleyici konuşuyorsunuz.. bu tür düşüncelerinizi kendinize saklayın lütfen.. moralimi düzeltecek bişeyler arıyorum hatalarım olabilir unutmam gerekiyor olabilir.. bildiğiniz çoğu şeyi ben de biliyorum.. ama üzgünüm mutlu olamıyorum.. bunu nasıl atlatacağımı bilemiyorum.. sadece bu.. hoşunuza gitmediyse yorum yapmayın.. her ne kadar anladığınızı zannetsenizde benim yerimde olmadan benim duygularımı yaşamadan beni anlayamazsınız.. genel olarak söylüyorum bunu.. yinede teşekkür ederim..
büyük ihtimal o kızla tanıştığı ve ona karşı bişiler hissettiği için sana olan sevgisinin bittiğini farketmiştir genelde öyle olur o yüzden hiiiiç geriye bakma gönlü başkasına kayabiliyorsa gerçekten sevmemiştir beni de geç elbet o kişi çıkar karşına. erken yaşta tanıştığın ve fazla ilişkin olmadığı için fazla güvenmişsin ama benim tavsiyem kimseye çok bel bağlama bundan sonra kocana bile yüzde yüz güvenme. hoş zaten artık güvenemezsin. herkes ufak tefek hayal kırıklıklarıyla bunu öğrenirken seninkisi fazla büyük olmuş ama olsun bu dersi edinmen gerekiyordu herşeyden bir ders al ancak o zaman unutabilirsin.
Erkekler gelemiyolar uzun süre ilişkiye çok zor artık güvendinmi yaşadığın hayal kırıklığına tahammül edemezsin hiç.belli bi yaşa kadar hep eğlece peşindeler diye düşünüyorum ağzından ckanlar verdikleri sözler umurlarında olmaz sanki hiç seninle olmamış gibi devam ederler hayatlarına bu yüzden hayatıma kimseyi sokmamaya yeminliyim 30una 40ına geldginde anca o hayalleri gerçekleştirebilirler en azından benm yaşadığım öğrendiğim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?