İçimi dökmek istiyorum.. :( Bakın lütfen..

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
Merhaba yine ben..:kedi: kızlar benim büyük ölçüde desteğe ihtiyacım var.. Bilenleriniz vardır uzun süreli bir ilişkim vardı bikaç ay oldu biteli.. Ben mi takıntılıyım bilemiyorum bu unutanlar nasıl oluyorda unutuyor diye hayret etmiyorum değil.. İçimde kalan o kadar çok şey varki.. İlk aşkımdı ve çok uzun sürdü.. Biteceğinede bi an olsun inanmıyordum.. Bitmesi benim için tam bir yıkımdı.. Bende onun ilk aşkıydım.. Lisede tanıştık.. Herşey çok güzel gidiyordu.. O kadar hayalimiz vardı ki.. Deli gibi seviyordu beni herşeyi yapardı herkesi alırdı karşısına.. Ben de onu aynı şekilde seviyordum.. Hiçbişey ayıramazdı bizi.. Evlilik hayallerimiz vardı çocuklarımızdan konuştuk evimizden konuştuk.. Ailemizdende çoğu kişi biliyordu.. Etrafımızdan kimse inanamadı ayrıldığımza.. Ayrılma gerekçesine gelince.. Tam olarak bende bilmiyorum anlayamadım hala.. Çok kötüydü aramız neden böyle davrandığını sordum dayanamıyordum artık.. Sevmiyorum artık eskisi gibi hissetmiyorum dedi bana.. Belli ediyordu ama ben yinede inanmak istemiyordum.. Ama neredeyse 6 ay olacak ayrıyız.. Bi kez olsun dönmek istemedi bana.. Ve çok mutlu.. Bu beni mahvediyor.. Atlatamıyorum bir türlü.. Yinede herşeyde ondan bi parça buluyorum.. Unutamıyorum.. Bilmiyorum belkide ilk aşk olduğu için ve ondan sonrada hayatıma kimse girmediği için unutamadım onu.. GERÇEKTEN ÇOK İNANDIM.. Çok umut bağlamıştım.. İnanılmaz bir hayal kırıklığıydı beni sevmediğine inanamıyorum.. Yani neden neden?? Evlenecektik.. Ve çok özel şeyler yaşadık.. Nasılda güveniyordum.. O nasıl unuttu.. O da çok seviyordu.. Emindim.. Nasıl olduda böyle değişti.. O kadar uzun msjlar atmıştımki ona hep sordum neden diye.. Hani şöyleydi böyleydi söz vermiştin.. Hiç oralı olmadı.. Yeter lütfen dedi kestirip attı.. Yani hiç bir açıklamada yapmadı.. Neden böyle yaptı dersiniz.. Şuraya yaşadıklarımızn her ayrıntısını yazsam sizde inanamazsınız.. Offff :gitme: Allah'ım sen sabır ver.. Sadece ona sığınıyorum.. Şimdi başka bir kızla görüşüyormuş.. Nasıl yapar bana bunu nasıl.. :gitme: Kimseye bişey söylemiyorum artık onun hakkında.. Onada bişey demiyorum.. Ben onun gibi başkalarıyla yapamıyorum.. Gerçekten çok saf sevdim.. Ve bitti.. İnanamıyorum.. Yapabileceğim bişey var mı kızlar.. Desteklerinizi bekliyorum mafoldumben

yapabileceğiniz tek şey unutmak bazı insanlar nedense uzun süreli ilişkilerden sıkılır.zaten bazı evliliklerde bu yuzden bitmiyormu dua edin ki evliyken olmadı bunlar.eğer size dönerse tekrar kabul ederseniz sonunuz yine ayrılık olur.kendinizi boşa üzmeyin o sizi kaybettiği için üzülsün

Derincim ilk aşkınmıştı, herşeyin ilkini onla yaşamışsın, hayallerin olmuş, beklentilerin olmuş.Hayallerin oldukça ümitlerinde olmuş. Sen fazla hayatının merkezine koyarak yaşamışsın onu. Çok ümit beslemişsin hep onunla olacağına. Olmayıncada aşırı bir hayal kırıklığı yaşamışsın, ayrılığın acısından fazla asıl seni üzen bu bence. Herkes unutursun diyecektir, unutacaksında mutlaka. Hepimiz sevdik ne acılar yaşadık, ne gözyaşı döktük ama böyle bir acı daim olmaz ki. Tamam ağla bağır, çağır kır dök nereye kadar tatlım, bir ömür boyu onun ardından ah ederekmi yaşayacaksın? seni istememiş sanada gitmek yakışır canım benim, sakın onu arama artık, sen bundan sonra kendi yoluna bak. Adam yeni sevgisiliyle gezip tozarken, sen böyle üzgün hiç yakışıyormu sana, biran önce toparlan unutma kimse vazgeçilmez değildir günün birinde öyle biri çıkar ki karşına, o zaman ben hiç sevmemişim meğersem onu ya bile dersin, unutma sakın..

Herseyde bir hayir vardir canim....kalb unutamaz belki ama zamanla alisir onsuzluga...Zamanla icindeki yara kalbindeki sizi hafifler....Herseyi oluruna ve zaman birak
...Zaman herseyin ilacidir...Hersey gönlünce olsun...

asla bırakmaz dediğim bile yarı yolda bırakıyorsa.. yinede inancımı kaybetmeli miyim bilmiyorum umarım bana herşeyi unutturabilecek biri çıkar karşıma..

herkesin buna yakın bir hikayesi vardır sanırım.
bazıları senin kadar yoğun yaşar, bazıları daha kolay atlatır.
bence senin şu anda yaptığın hata hala geçmişi düşünüp "neden" diye sormak.
her şeyin bir sonu olduğu gibi şöyle ya da böyle ilişkilerin da bir sonu var.
nedeni yok işte.
güzel şeyler yaşadın ve bitti.
hayatın devam ettiğini, artık o ilişkinin ya da ilişkiyi düşünmenin sana hayır getirmeyeceğini kabulleip
yoluna devam edeceksin.
başka yolu yok bunun.
bak buraya yazıyorum üzerinden bir yıl geçmiş olduğunda bu günleri hatırlayıp bu kadar kendini yıprattığın için pişman olacaksın.
hatta belki de hayatında o kadar güzel bir ilişki yaşayacaksın ki "aslında ben daha önce hiç sevilmemişim" diye düşüneceksin.
belki hayatın boyunca sızısı içinde kalacak ama
bu onu özlemenin ya da hala sevmenin sızısı değil
birinin seni bu denli üzmesine izin vermiş olmanın sızısı olacak.

Son düzenleme:
Tatlım Olmuşla Ölmüşe Çare Yoktur..

Bi Şekilde Kendini Toplayacaksın..

Ocak ayında konu açmışsın sevgilinle 1 yıldır beraber olduğunu ve onu çok sevdiğinden felan bahsetmişsin.

Seni hiç aramıyormuş,seninle vakit geçirmek istemiyormuş...Birkaç kez ayrılmışsınız ama dönen sen olmuşsun

Hep içinde bir ümit taşıyorsun sanırım sen.

Sonra mayıs ayında tekrar bir konu açmışsın,ayrıldık 5 ay önce diye.Ama hesaplayınca sadece 3 ay geçiyor ayrılmanızdan beri.

Çok yalvardım dönmedi demişsin...

Neden yalvarıyorsun ki ,istemiyormuş işte gülüm ,neden zorluyorsun .Sadece senin sevginle bir ilişki ayakta durur mu sanıyorsun.

Hayatında başka biri de varmış.O çoktan yolunu çizmiş arkadaşım.Sen de mecbursun artık unutmaya.

ocak ayında ayrıldık.. günü gününe hesaplamıyorum zaten yaklaşık olarak yani.. 3 ay 5 ay takıldığınız şeye bakın.. ya neden böyle acımasız yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum.. sizde bi kadınsınız duygularımı anlamanızı bekliyorum.. ve çok iğneleyici konuşuyorsunuz.. bu tür düşüncelerinizi kendinize saklayın lütfen.. moralimi düzeltecek bişeyler arıyorum hatalarım olabilir unutmam gerekiyor olabilir.. bildiğiniz çoğu şeyi ben de biliyorum.. ama üzgünüm mutlu olamıyorum.. bunu nasıl atlatacağımı bilemiyorum.. sadece bu.. hoşunuza gitmediyse yorum yapmayın.. her ne kadar anladığınızı zannetsenizde benim yerimde olmadan benim duygularımı yaşamadan beni anlayamazsınız.. genel olarak söylüyorum bunu.. yinede teşekkür ederim..

büyük ihtimal o kızla tanıştığı ve ona karşı bişiler hissettiği için sana olan sevgisinin bittiğini farketmiştir genelde öyle olur o yüzden hiiiiç geriye bakma gönlü başkasına kayabiliyorsa gerçekten sevmemiştir beni de geç elbet o kişi çıkar karşına. erken yaşta tanıştığın ve fazla ilişkin olmadığı için fazla güvenmişsin ama benim tavsiyem kimseye çok bel bağlama bundan sonra kocana bile yüzde yüz güvenme. hoş zaten artık güvenemezsin. herkes ufak tefek hayal kırıklıklarıyla bunu öğrenirken seninkisi fazla büyük olmuş ama olsun bu dersi edinmen gerekiyordu herşeyden bir ders al ancak o zaman unutabilirsin.

Erkekler gelemiyolar uzun süre ilişkiye çok zor artık güvendinmi yaşadığın hayal kırıklığına tahammül edemezsin hiç.belli bi yaşa kadar hep eğlece peşindeler diye düşünüyorum ağzından ckanlar verdikleri sözler umurlarında olmaz sanki hiç seninle olmamış gibi devam ederler hayatlarına bu yüzden hayatıma kimseyi sokmamaya yeminliyim 30una 40ına geldginde anca o hayalleri gerçekleştirebilirler en azından benm yaşadığım öğrendiğim bu.

unutanlar nasıl unutuyor diye bir şey yok bence çünkü yaşadığın şeyleri,bide ilk aşk asla unutamazsın.unuttum diye nitelendirilenler sadece onunlayken olan alışkanlıklardır.zamanla alışkanlıkların değiştikçe ve tabi ki sende değiştirmeye çalıştıkça aklına eskisi kadar sık gelmeyecek ve sende o unuttum diyenlerden olacaksın.

cnm merhaba bana özelden msn adresini yazarmısın seninle mutlaka konuşmak istiyorum senden haber bekliorum
benimde şu an yaşadıklarım aynı senin hikayene benzioo
msj bekliorum

görüşüürüzz

Tabiki buna takılmadım.

Acımasız eleştiri yaptığımı da düşünmüyorum açıkçası.Bunlar gerçekler,ne kadar acı da olsa kabullenmesi zor da olsa böyle.

Bunları açık açık yazdım ki belki başka birinden duyarsan daha çok anlarsın diye.

Düşünmemeye çalışmalısın en önemlisi.O aklına geldiği zaman hemen başka şeylere yoğunlaşmalısın.

Sanma ki tek acı çeken sensin.İlla senin yerinde olmam gerekmez.Benzer şeyleri zamanında ben de yaşamış olabilirim.

Unutmak için kararlı ol lütfen.Onu sana hatırlatan her ne varsa çıkar hayatından.Bu ufak bir hediye olur,bir mektup olur her ne ise çıkar at.

erkeklerin klasik hareketii canım üzüptee o güzel canını sıkma bi erkek uğrunaa değmezz
hayat güzel bul birini yaşa hayatını,emin ol o güzel geçirdiğin vakitlerin daha da güzelini yaşatacak birini bulacaksınnn vereliniortak

görüyorumda onu bazen umrunda değil.. gayet mutlu bi iz bile bırakmamış benden zoruna gidiyor insanın.. yinede yapacak bişey yok.. bende unuttum diyenlerden olacağım hepinize çok teşekkür ederim:)) burda anlatıp içimi dökmek iyi geliyor.. yorum yapmanız.. bunları benim dışında yaşayanların olduğunu bilmek rahatlatıyor beni.. yine kötü olduğum zaman size geleceğim haberiniz olsun:)) iyiki varsınız.. :)) opuyorumnanaktan

bunu bende söyledim ona ama bana yeminler etti ben seni kimse için bırakmadım o kızı ayrıldığımız zaman tanımıyordum diye.. herneyse tanıştınız işte mutluluklar dilerim dedim.. ama biliyor musunuz hala bana açıklama yapması beni şaşırttı doğrusu.. mesajlarını falan gösterdi hatta o kızın önünde yaptı bunu.. beni üzecek birşey daha yapmayacağına söz verdi.. ona güvenmemi istedi.. ama tamamen bittiyse niye yapıyor bunları.. şahsen ben yapmazdım seni ilgilendirmez diyip kestirip atardım.. hatırımdan mı yapıyor dersiniz.. kafamı karıştıyor işte böyle.. unuttum diyorum birşey daha.. mafoldumben

o kadar doğru söylüyorsunuz ki.. sanırım sizde yaşamışsınız buna benzer birşey.. bu erkeklerin hepsi mi böyle yahu..:umursamaz: birileri burnunu sürtmeli bunlarınn.. lmaz:
"ağzından ckanlar verdikleri sözler umurlarında olmaz sanki hiç seninle olmamış gibi devam ederler hayatlarına..." demişsiniz.. aynen öyle.. artık ne yapalım.. hayatımıza kimseyi sokmayalım mı ya da daha temkinli başka bir ilişkiye mi başlayalım çok ciddiye almadan.. bilemiyorum.. derler ya zaman.. ne getireceğini bilemiyoruz.. hayırlısı olsun ne diyelim.. yerimseniben

şimdi acı çekiyorsunuz kalbiniz hala onunla, aklınızda onda...

ama gün gelecek öyle birisi karşınıza çıkacak ki eski sevgilinizi gerçekten unutturacak- inanın bana...

ilk aşk hiçbir zaman tam anlamıyla unutulmuyor , ilk ya özeldir ...güzeldir , her anı hatıradır...ama yıllar sonra eminim gün gelecek iyi ki onunla devam etmemişim , iyi ki şimdiki sevgilim veya eşim hayatımda diyeceksiniz !

aşkınızı doya doya yaşamışsınız... biraz da ayrılık acısını yaşayın , ama kendinizi bırakmayın kesinlikle...
silkelenin ! kendinize ne kadar güçlü olduğunuzu gösterin !

çevrenizi genişletin , kursa kayıt olun , kendinize uğraş bulun , hedefler koyun :))

kaybeden gidendir !

artık neden diye de sormayın kendinize... nasıl sevmek için neden aramıyorsak bizi sevmeyenler için de neden aramayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…