İçimi dökmek istiyorum

1- Evin tamirat işleri için adama söyle adam bütün gününü senin evinin tamiratı için usta beklemeye, o usta ile gününü geçirmeye harcasın sonuçta gelin hanım "ben evde babanı görmek istemiyorum" diye atarlansın. Anladığım kadarıyla usta gidince kayınpeder de defolup gitsin evimden diyor konu sahibi. İşimi halletsin gerisi önemli değil diyor. İnsan çalışanına böyle muamele etmez.

2- Kayınbabanızı evde istemiyorsanız bir zahmet ustaları siz bekleyin yada eşinizin dediği gibi anne babanız gelsin beklesin. Kayınbaba batar ama anne baba batmaz. Tabi ki size batmaz ama eşinize batması büyük ihtimaldir.

3- Ben de olsam babamı istemeyen eşimi asla ve asla babamın evine yemeğe götürmem. Zıkkım yesin derim eşim için. Babamın parasıyla, annemin emeğiyle kurulan sofraya nankör eşimi oturtturmam.

4- Yemeğe neden eş ailesi çağırmadı diyenlere de mesaj, yemeğe çağırmayan eş ailesi mi yoksa eşin bizzat kendisi mi tam belli değil.

5- Keserim seni diyen kocaya, babam seni öldürür diyen bir eş. Sokaktaki çocuklar geldi aklıma, "benim babam senin babanı döveeeeerrrrrrrrrrr"

Valla cocuk gibi sürekli yüzük cıkariyor her kavgada.Cebinde 5 lira kalmiş.Bunun bile suçlusu benmişim gibi davraniyor.Halbuki adam kendi evine harciyor ben gibi.Çocukluktan çıkamadı.Yine babasının evinde mesela.Babası da gerçekten olgun bir adam olsa ne işin var burda git karının yanına derdi.

eşine üzüldüm yazık agzının ayarı yok kusura bakma birde hanımefendilikten bahsederler tayinim çıktı diyorsun belli ki devlettesin nasıl bu seviyeye geldin merak ettim sevgi biter ama saygı şart yazık adama

babasını evinde istemezsen babasının sofrasında seni istememesi normal istemediğin adamın sofrasıda nasip olmasın modunda kadınlar yapıcı olmalı erkeklerin hepsi böyle fevri olmaktan vazgeç babam seni öldürür ne demek git babanın yanına ama unutma öldürürse baban ceza evine gider sen yine ortada kalırsın tehdit edecegin kimse kalmaz kocana sahip çık gerçekten hemcinslerim ama kadının eli para görünce değişiyor dil bi karış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…