İçimi dökmek istiyorum

Etik olmayan ne pardon..? Babanız o sizin farkındaysanız.. Mahrem değil yani.. Bu nasıl bi düşünce yapısı hayret ettim.. Tamam o varken rahatça hareket edemiyorsunuzdur belki ama etik olmayan bi durum da yok abartmayın bence..
Eşinizin de çok üstüne gitmişsiniz ayrıca sizi haklı bulamadım..

Sizin tavirlariniz cok cirkin esiniz hakli ama sizi yemege cagirmamalari da cok ayip bence asil kizmaniz gereken konu o, esin bensiz baska yere, arkadaslariyla cikmasi haric, yemege gitse bozulurum hele de ailesine ben aileden degil miyim derim,

Pardon balik yemeye neden sizi cagirmiyolar, en onemlisi esiniz bu durumda size sen yap yemegini ben gelmicem demek yerine babasina karim da gelmeli demiyor ?

Etik ne allah aşkına koptum burda. Kafaniz karisik biraz herhalde. Esiniz haklı begenmiyorsaniz sizin ananiz babaniz gelsin.adam hem işinize koşuyor hem etik degil:)

Haksızsın nedenini söyleyeyim. Son yıllarda çok ev değiştirdim. Her değişiklikte yeni taşınılan yerde çok iş çıktı. Bir sürü usta tamir vs işlerim olduğundan biliyorum asla dedikleri saatte gelmezler. Ben de çalışan bir insanım uymuyor denk gelmiyor misal elektrik tesisatında sorun var ama usta işi var o gün mü bugün mü hangi saatte ne zaman gelecek bekle dur. Kp eğer gerçekten bi usta tamirci için bekliyorsa bak nur nimet ha öle duruyor her gün geliyor kurulmuş dersen bi nebze evet. Bence çok öfkelenme keskin sirke küpüne zarar eşinle de aranı bozma. Ev oturunca zaten düzen oluşur artık.

Büyük abartmışsınız ayrıca kullandığınız dil de hiç hoş değil.Evlenirken bir şey yapmadı diyorsun maddi durumları olmadığını da söylemişsin ne yapsın adam?Bi taksit bile ödemedi diyorsun hala zorunda mı?
Adam evinden kalkıp sizin işinize koşuyor gelmese bu sefer gelmesi bile dersiniz.

Ha babası evde iş vs olmadığı halde siz işten gelene kadar evde takılıyorsa o zaman güzel bir dille anlatırsınız.Hele ki eşinize asarım keserim ne demek.Siz aşırı tepki verip babanı istemiyorum diyince o da kırılmış yemeğe çağırmamış belli ki.

Az sabır yahu bir düzeniniz otursun bir evliliğe alışın tadını çıkarın bu ne şiddet ne celal

Ben olana bitene şaşırmadım da oralarda haksizsiniz bir tek yemek konusunda haklısınız neden davet edilmedin ki ://

Sakın çocuk yapma. Tanıdığın adamı unut, ailesinin yanında özüne dönen bir oğlan çocuğu var karşında. Sakın sakın çocuk yapma. Ve mümkünse evinizi o muhitten taşıyın çok seviyorsan. İkinizin ailesinede uzak olun.
Sonuç sen besleme olursun orada. Sevdiği kadın değil .

Geçici bir süreç için bu kadar sorun etmenize gerek yoktu bence. Bir evin yerleşmesi ne kadar sürebilir ki dayanamayacak hale geldiniz . Keşke biraz dişinizi sıksaydınız

Eşiniz tanıştığınızdan beri böyleymiş.
Bilerek evlenmişsiniz.

Şimdi neden boşanma blöfüne başvurdunuz ki?

Çok fevrisiniz eşiniz de sizde.. yardım etmediler diyorsunuz bizde o şartlarda evlendik taksit ödedik aylarca herşeyi kendimiz yaptık.. ama eşime bu şekilde cikisamam sonuçta onun babası ve karşılıklı ailelerimize saygı duymak zorundayız.
Eşya toplayıp gidecek bir meselede yok ortada abartmayin lütfen

Eve sakın gelme , seni keserim dedim.
Bu
İnanın babam bilse ben burda eşim orda onu öldürür
Ve bu mesajın olmasaydı daha ılımlı yaklaşabilirdim sorununa fakat sen iyi değilsin . Uzman desteği şart!

Kayınpederinin niyeti kötü görünmüyor . Eşinin de söylediği gibi o zaman çağır senin ailen gelsin dursun işlerin başında

alnınan öpüyorm senii

Bence de abartiyorsunuz.
Buyuk bir tartisma icin buyuk bir sebep gormedim.
Ayrica eve gelme seni keserim filan da cok ayip olmus. Adamin yaptigi bisey yok. Babasi yardima geliyor sonucta ...

Herkes sizi haksız kp masum bulmuş ama ben sizi haksız bulmadım. Bunalmakta haklısınız. Kp de olsa evde bir erkek var. İşten gelip insan soyunup dökünmek ister. Evde sürekli bir tadilat, sürekli bir kp olması beni de rahatsız ederdi. Ama burada problemi ben eşinizde gördüm. Sizi bu durumla muhatap etmemeliydi. Ayrıca bu ne denli bir tadilat ki günlerce bitmiyor mu? Bu tadilat işini planlayıp hemen bitirmeyi teklif etmelisiniz eğer hala sürüyorsa.

Konunun en vahim yanı sizi yemeğe çağırmaması ve “keserim” lafı. Eşinizle açık konuşun ve şunu sorun bence “Ben senin neyinim?”

Kendimizi ezdirmeyelim, hakkımızı savunalım, güçlü duralım derken biraz abartıyor muyuz acaba?

Bu kadar önyargılı olmasak olmaz mı?

İnsanlar maddi olarak yanınızda olamamışlar ama manevi olarak yardım etmek, bir nevi "babalık yapmak" istemişler. Her şey parayla olmuyor maalesef.

Üzüldüm, yeni evlisiniz ve ne zaman bu kadar hınçlanıp bu kadar eşinizle yüzgöz oldunuz?

Sen hala o evde kalmakla abartıyosun. Ben balık yiyorum sen gelme diyecek bende onu koca diye koynuma alacağım

Keserim seni, babam seni oldurur.. Bunlar nasil cumleler yahu .Bastan sona haksizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…