Adama babanı bu evde istemiyorum demiş eşim bana böyle birşey dese bende onu babamın evine davet etmemBen olana bitene şaşırmadım da oralarda haksizsiniz bir tek yemek konusunda haklısınız neden davet edilmedin ki ://
Sakın çocuk yapma. Tanıdığın adamı unut, ailesinin yanında özüne dönen bir oğlan çocuğu var karşında. Sakın sakın çocuk yapma. Ve mümkünse evinizi o muhitten taşıyın çok seviyorsan. İkinizin ailesinede uzak olun.Merhaba.Yeni evlendim ve eşimin memleketine tayinim çıktı istemesem de başka tercih gelmedi.Evi yarım yalamalak kurduk.Her gün bi tamirat bi parça eşya vs geliyor ve ikimizde çaliştiğimiz için eşimin ailesinin evi de yakın olduğu için anahtarı kayınpedere verdik ve o geliyor genelde.Ama işler o kadar cığırdan cikti ki kendi evimde ben ne zaman iş cıkısı gelsem babası var.Ya kombiciyi bekliyor ya bilmem nereyi yapiyor.
Yaptığı ufak tefek işler için teşekkür ediyorum zaten.Bu insan bize evlenirken bir gr destek olmadı.Maddi durumları yok diye.Ufacık bir taksit bile ödeyeyim demediler.Şimdi sürekli evimde.Hala eksiklerimiz var bu evde niye küllük yok, niye çay kutusu yok, bu inoxların bu kadar leke yaptığını biliyodun kızım da niye aldin gibi sürekli canımı sıkan yorumlar yapiyor.En son da baba madem eksik sen alsana biz diyerek lafımı söyledim.Eşime de ben her iş cıkısı babanı evimde görmek istemiyorum.İş yapılacaksa sen geldiğind yada haftasonu gelsin.Bu şekilde etik de değil.Ya da ben her gece sabah baban bize gelir diye donumu mutfağimi toplamak zorunda değilim dedim.O da senin anan baban gelsin de koşsun o zaman peşinden dedi.Olayı saptirdi ve atiştik.
Bunun dışında eşim iş cıkısı önce babasının evine gidiyor.Dolabımız daha gelmedi, o da takım giymek zorunda.Sürekli şunu almaya geldim vs diyor ama benim canımı sıkıyor.Bugün de babası balık yemeğe çağirmiş bana sen gelme yap yemeğini ye dedi.Ve hala evde yok.Bende topladım eşyalarimi defolup gidiyorum bu durumdan babamın haberi olacak dedim.Eve sakın gelme , seni keserim dedim.
İnanın babam bilse ben burda eşim orda onu öldürür.Eş kişisi hala babasının sünepe ufak oğlu modunda.Evimde bir erkek istemiyorum baban da olsa sen yokken dedim ve sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyorum.
Sizce abartıyor muyum?
Eşiniz tanıştığınızdan beri böyleymiş.Merhaba.Yeni evlendim ve eşimin memleketine tayinim çıktı istemesem de başka tercih gelmedi.Evi yarım yalamalak kurduk.Her gün bi tamirat bi parça eşya vs geliyor ve ikimizde çaliştiğimiz için eşimin ailesinin evi de yakın olduğu için anahtarı kayınpedere verdik ve o geliyor genelde.Ama işler o kadar cığırdan cikti ki kendi evimde ben ne zaman iş cıkısı gelsem babası var.Ya kombiciyi bekliyor ya bilmem nereyi yapiyor.
Yaptığı ufak tefek işler için teşekkür ediyorum zaten.Bu insan bize evlenirken bir gr destek olmadı.Maddi durumları yok diye.Ufacık bir taksit bile ödeyeyim demediler.Şimdi sürekli evimde.Hala eksiklerimiz var bu evde niye küllük yok, niye çay kutusu yok, bu inoxların bu kadar leke yaptığını biliyodun kızım da niye aldin gibi sürekli canımı sıkan yorumlar yapiyor.En son da baba madem eksik sen alsana biz diyerek lafımı söyledim.Eşime de ben her iş cıkısı babanı evimde görmek istemiyorum.İş yapılacaksa sen geldiğind yada haftasonu gelsin.Bu şekilde etik de değil.Ya da ben her gece sabah baban bize gelir diye donumu mutfağimi toplamak zorunda değilim dedim.O da senin anan baban gelsin de koşsun o zaman peşinden dedi.Olayı saptirdi ve atiştik.
Bunun dışında eşim iş cıkısı önce babasının evine gidiyor.Dolabımız daha gelmedi, o da takım giymek zorunda.Sürekli şunu almaya geldim vs diyor ama benim canımı sıkıyor.Bugün de babası balık yemeğe çağirmiş bana sen gelme yap yemeğini ye dedi.Ve hala evde yok.Bende topladım eşyalarimi defolup gidiyorum bu durumdan babamın haberi olacak dedim.Eve sakın gelme , seni keserim dedim.
İnanın babam bilse ben burda eşim orda onu öldürür.Eş kişisi hala babasının sünepe ufak oğlu modunda.Evimde bir erkek istemiyorum baban da olsa sen yokken dedim ve sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyorum.
Sizce abartıyor muyum?
BuEve sakın gelme , seni keserim dedim.
Ve bu mesajın olmasaydı daha ılımlı yaklaşabilirdim sorununa fakat sen iyi değilsin . Uzman desteği şart!İnanın babam bilse ben burda eşim orda onu öldürür
alnınan öpüyorm seniiMerhaba.Yeni evlendim ve eşimin memleketine tayinim çıktı istemesem de başka tercih gelmedi.Evi yarım yalamalak kurduk.Her gün bi tamirat bi parça eşya vs geliyor ve ikimizde çaliştiğimiz için eşimin ailesinin evi de yakın olduğu için anahtarı kayınpedere verdik ve o geliyor genelde.Ama işler o kadar cığırdan cikti ki kendi evimde ben ne zaman iş cıkısı gelsem babası var.Ya kombiciyi bekliyor ya bilmem nereyi yapiyor.
Sizce abartıyor muyum?
Sen hala o evde kalmakla abartıyosun. Ben balık yiyorum sen gelme diyecek bende onu koca diye koynuma alacağımMerhaba.Yeni evlendim ve eşimin memleketine tayinim çıktı istemesem de başka tercih gelmedi.Evi yarım yalamalak kurduk.Her gün bi tamirat bi parça eşya vs geliyor ve ikimizde çaliştiğimiz için eşimin ailesinin evi de yakın olduğu için anahtarı kayınpedere verdik ve o geliyor genelde.Ama işler o kadar cığırdan cikti ki kendi evimde ben ne zaman iş cıkısı gelsem babası var.Ya kombiciyi bekliyor ya bilmem nereyi yapiyor.
Sizce abartıyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?