İçimi dökmem lazım....

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
merhabalar kızlar.

Uzun bir yazı olacak...

O kadar zor süreçten geçiyorum ki biri olsa da saatlerce aklimdakilerink tek tek anlatsam. Ailem iki adimlik uzaktalar ama onların da kendi hayatları ve kendi sorunlari var. Eşime de hep içimi dökerim ama buraya da yazmak istedim. 9 nisan da hamile olduğumu ögrendim bize sürpriz oldu ama çok mutlu olduk çok bağlandım bebeğime ama içimde hep kötü bir his vardı bebeğimin benimle kalmicani biliyordum planlar yaparken bile eğer tabi bebeğim benimle kalırsa yada tabi ki eğer bebek doğarsa diyordum her bebekten bahsedisimde. Bir iki kanamam da oldu ama kanamalardan sonra bebeğimi görmüştüm ve kendimi daha iyi hissetmeye başlamıştım taa ki bir sabah uyandım ben artık hamile değilim dedim ama kendimi sakinleştirdim kendime geldim aradan 2 hafta geçti ebemi aradım ve ona yine kendimi hamile değilmişim gibi hissettiğimi söyledim oda bana bunun çok normal, çoğu anne o haftalarda öyle hissedermiş ( 11 haftalıktı) henüz hareket yokmuş falan filan ve 1 hafta sonra randevum vardi dopplerle karnımı dinleyip bebeğin kalp atışını aradi ama bulamadi bunun da normal olduğunu söyledi sakin ol dedi. Bende heralde kilom yüzünden duyamadi dedim ve 3 gün sonra 2 li test için gittim , uzandım oraya 3-4 dakika baktiktan sonra telaşlandı ultrasonla bakan kadın ve bana dedi ki, hemen ebeni ara ( benim doğum doktorum yoktu, ebem vardı) öyle deyince hemen anladım ağlayarak çıktım odadan,eşim beni o halde görünce beyninden vurulmuşa döndü, evimiz yakındı elimden tutarak eve götürdü 5 dakika donra evdeydik ebemi aradım maalesef bebeğinin kalbi 11 haftalikken durmuş dedi dünyam başıma yıkıldı, hayat durdu bitti o an,sonra eşimin deliler gibi ağlayaşi beni kendime getirdi. 1 hafta sonra da kurtaj olmak icin randevu aldım ama ertesi günü sabah vakti bebeği düşürdüm. Bütün organları olan bir bebekti bir daha dünyam başıma yıkıldı yeniden başladı acılarım. bu kadar şeyi niye yazdım inan ki bilmiyorum. Ve tüm bunlar yetmezmiş gibi eşimde ayağını kırdı, başka ülkenin vatandaşı diye hic bir sağlık güvencesi yok, ameliyat olma ihtimali var dediler oda maddi anlamda bizi zorlayacak gibi çünkü 10.000 dolar gibi bir miktar tutabilir dedi doktorlar bide bunun sıkıntısını yaşıyorum, eşimin yanımda kalması için ona işlemler yapıyorum ve yurtdışına çıkarsa geri gelmeme ihtimali var kurallar gereği yoksa doktor vatandaş olduğu ülkeye dönsün yapsın dedi. İşte kızlar son 3 haftadır böyle kötü günler yaşıyorum. Biliyorum nice dertler var benimki yanında hic bisey ama paylasmak istedim.

Teşekkür ederim.

Türkiye demisiniz ?
Yabancılara saglık hakları nasıl olmaz ki :/
Cok gecmiş olsun ve basınız sağolsun
çağırmışsınız biraz her zaman pozitif düşünceye inanırım olumlu düşünün ki iyi olsun

Her nasip zamanını bekler.. Demekki suan zamanı değilmiş böyle düşünün.
Sadece biraz sabır her şey yoluna girecektir zamanla.
Çok geçmiş olsun..

Hayır Türkiye de değilim. Ben Kanada da yaşıyorum eşim İngiltere vatandaşı. Çok teşekkür ederim. Aslında bebek için olumsuz düşünme nedenim hcg hormonum çok iyi yüksek çıkmaması.

Her nasip zamanını bekler.. Demekki suan zamanı değilmiş böyle düşünün.
Sadece biraz sabır her şey yoluna girecektir zamanla.
Çok geçmiş olsun..
Bende hep diyorum hepsi nasip kısmet işi ama bir yerden sonra ister istemez insanın canı acıyor.
Çok teşekkür ederim sağolun.

Hep pozitif düşünün, kötüyü çağırmayın.
Çok geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun. Her zorluğun bir çıkışı vardır.
Valla pozitif olmaya calisicam bundan sonra. Normalde zaten hep pozitif düşünen biriydim ama hamilelikle olumsuz düşünceler başladı. Teşekkür ederim.

Sağlık sistemi bir garipmiş anlamadım. Geçmiş olsun.

Benim akrabamın da beta hcg si hep düşük çıktı onun da bebeği düştü. Şimdi yine hamile. Pozitif olmaya çalış.

Esim trafik kazasinda tek ayagini kaybetti
Tek kolundada problem oldugundan bir cok sikinti yasadik kolunuda kaybetme ihtimali vardi.
1 bucuk ay icinde 50 bin tl para harcadik bu isin pesinde proteziydi hastanesiydi vs vs derken

Bir bucuk iki ay sonra dogum yapacagim ama suan yasadigim gecek kaygisini kimseye anlatamam.
Sabretmek dayanmak onemli olani

Benim de beta hcg hep düşüktü her gün ikiye katlaması gerekirken katlamıyordu ama çok şükür doğdu bebeğim. Ama o kadar strsli bir hamilelikti ki hep bir şey çıktı.
Üzülmeyin diyemem illa ki üzülürsünüz ama böyle olup kısa sürede bebek sahibi olan çok tanıdığım da var.
Eşinizin durumuna gelirsek de geçmiş olsun ama değişik bir sağlık sistemiymiş

Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Yazım da da yer verdiğim gibi biliyorum nice dertler var ki benim ki yanında hiç bisey.

Allah uzun ömürler versin. Cok Teşekkür ederim. Aslında değişik değil, aynısı benim başıma gelmiş olsaydi hepsi bedava olurdu ama eşim suan burda turist olarak yaşıyor ama bu arada oturma izni için gerekli bütün başvurular yapıldı, oturma izni olmadan hiç bir hakkı yok.

İkinize de geçmiş olsun hanımlar. Para yine kazanılır, yeter ki sağlığınız olsun, dönsün.
Elbette gönül ister ki o miktarlar tatil için, kendiniz için, keyif için harcansın, ama olmuşa çare yok.

Bugünler de geçer.

Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Yazım da da yer verdiğim gibi biliyorum nice dertler var ki benim ki yanında hiç bisey.
Amin canim cumlemize insallah
Benim esim askim dunyam yanibasimda ya hicbirsey istemem.
Sende bunu dusun
Para pul o bu hersey cok anlamsiz geliyor insanin sevdiginin canina helal gelince.
Uykumdan uyanip bebek gibi ona bakip seviyorum iyiki yanimda diye
Sabret hersey gececek , gecmeyen aci yok

İnanın ki eşimi aynı sizin eşinizi sevdiğiniz gibi seviyorum kelime kelimesine. Ama yurtdisi farkli oluyor. Tek dileğim eşim iyi olsun sağlıklı olsun maddi olan herşey yine olur. Eşimin ailesi ingiltere de ve maddi anlamda onlardan biseyler istemek hosumuza gitmiyor onun icin sıkıntılıyım.

Canim emin ol anne babada olsa isin icine para maddiyat girince herkes el oluyor.
Biz arabamizi sattik
Evimiz satilik
Nakit paramizi kullandik
Bu sureci en iyi bilenlerdenim
Bu yuzden yasadigim gelecek kaygisi cok buyuk
Ama yinede diyorum Allah buyuk
Kendimi bu sekilde teselli ediyorum
Esime kavusamayabilirdim onu belkide o gun birdaha hic gormeyedebilirdim ana Rabbim bize acidi ve onu bana bagisladi
Evet sikintili gunler gecirecegiz

Belki masadan kuru ekmekle doyup kalktigimuz gunler olacak ama herseye deger
Rabbim seninde yardimcin oldun esine sifalar versin insallah

Allah yardımcınız olsun, sağlıklı doğumlar diliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…