İçimi dökmeye ihtiyacım var.

ELA2709

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
10
2
3
32
Merhaba Hanimlar...,

suan icimi dökmeye ihtiyacim var ve problemlerimi, sizlerle paylasmak istiyorum....

aybasim olmuyor kac zamandir acaba hamilemiyim

Son düzenleme:
NE BİÇİM BİR KONUDUR ARKADŞ YA

ANLAMADIM Kİ BEN KADIN MÜHENDİS
SİZ DE ONU KISKANIP MÜHENDİSLİK Mİ OKUYACAKSINIZ SENEYE

YANLIŞ MI ANLIYORUM

Adak adamışsa kendi parasıyla kesmesi lazım..Kötü insanla kötü olma..Git ama kimseyle muhattap olma 2 saat Otur Sonra evine dön...

Bütün bu tantana et için mi?... Bu kadar çok övme kendini konuda kendini övmenden aileni övmenden başka bir sorun göremedim.... Ne yalan söyleyim bana çok sempatik gelemedin....Herkesesin içinde bizim et diye dolanırsan haklı kadın....

Yazı şeklin bile kendini ele veriyor bence yok babam büyük bir firmada şef, beni kıskanıyor,aynı meslegi yaptık,ben mühendisim,daha güzelim gibi yerlerde yazında vurgulama yapmana gerek yoktu... Biz normal yazıncada o kısımları okuyabilirdim.... Burada bile kendini övme çabalarına girdiysen normal hayatta kim bilir nasılsındır....Kendini bu kadar övmek iyi birşey değildir...

Eltin hoşgeldin demiyorsa o onun terbiyesizliğidir... Sen konunda okadar luzümsüz şeylere girmişsin ki haklı olsanda kendini batırmışsın... Konu özeti eltim eve gittiğimde hoşgeldin bile demeyen insan aramızda sorun var,görüşmüyoruz.... Yılbaşında bütün aile kv de toplanacagız...Sizce gidiyim mi yada gitmeyim mi desen yeterliydi ama senin yazında kendi egonu tatmin etmekden başka birşey göremedim ne yazık ki....

Son düzenleme:
Buna kısaca eltiler arası sidik yarışı diyorlar. Kv kimi daha çok seviyor kavgalarda kimi haklı buluyor vs vs. Bir de kocalarınızı bu işin içine çekmeden yapsanız çok güzel olacak ama o zaman tadı olmuyor.
Bir de o bu şu bu beni kıskanıyor diyen insanların çoğu kendileri çok kıskançtır diye düşünüyorum. Burda da öyle birşey sezdim sanki.

bence esini yalniz birakma eltin sana ne derse desin sen kendini bozma sabirli ol ve otur o yilbasi gecesi orda o eltinle fazla muhattap olma esin yalniz giderse daha kotu doldururlar belki esinin kafasini

Ben eltini bilemem ama yemin ederim senin gibi bir kadina üç gün dayanamazdim. Hem ortalikta bu benim etim diye gezin hem babanin parasiyla hava at. Eşini merak ettim ben. Evli bir kadin olarak bebim babam zengin istedigim kadar et yerim demene ses çıkarmadiysa zaten seninle evlenme nedeninden bile şüphe etmek lazim. Allah eltine kolaylik versin.

kendinizi ne kadar üstün görüyorsunuz.. babanızın zenginliğini öne sürüp durmuşsunuz. çok gereksiz bir konu.

Kusura bakma konu sahibi ama ben sizin kadar kadar kendini beğenmiş, egosu tavan yapmış bir insan daha görmedim. Allah'ta göstermesin.

kadıncağızın yaptığı kötü bir şeyi göremedim. hatta bana kalırsa siz onu kıskanıyorsunuz.

Konunuzu okudum. Bu ben ondan çok çok güzelim , benim babam zengin vs tarzındaki cümleleriniz hoş değil. Eltinizle yanyana geldiğinizdede ben senden güzelim, meslek sahibiyim modunda takılıyorsanız ondan olabilir bu tavrı.
Maddi durumları iyimi değilmi bilmiyorum ama benim bildiğim adak , niyet eden kişi tarafından yerine getirilmeli. Sizin yada kayınvalidenizin kestiği kurbandan onlara adak olmaz.
Son olarak da görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin, gelen misafiri sizde ayrıca davet edin, sizdede kalsınlar, hem görüşmüş olursunuz hemde biraraya gelmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…