İçimi dökmeye ihtiyacım var.

Bir hakim ya da savcı olsanız hepimizi ipe dizermişsiniz siz benim mesleğim var haddinizi bilin diye . Bu ne kendini övme, bu ne öz güven. Maşallah diyim.

konu sahibi ne ettin sen ya vallah sen kardeşi kardeşe vurdurursun , ayıp ya , kadına şeytan demişsiniz domuz demişsiniz ne etti bu kadın size... yuvanızımı yıktı, çocugunuzumu öldürdü , abartsaydınız biraz daha yuh yanii, birde demişsin ki eşimi abisi kıskanıyo babam eşime yardım etsin istemiyo iyi yerlere gelsin diye falan filan, fikre bak ya aklım uçtu,,, oh ne ala babanızın sırtından iyi yerlere gelsin torpilin dibine vurun dimi , bırakta eşin iyi yerlere gelcekse kendi emeğiyle gelsin , babanızın parasını yiyerek değil.. daha fazla yazmıycağım.......

Zengin buyuk buyuk sefin guzel mi guzel kizi, cok bos beles islerle ugrasiyorsun...
Kuzu pesine dusecegine iki kitap oku, yazim hatalarin, ici bombos tavrin cidden cok korkunc...

Onun babası çok zengin, isterse kütüphane alır ona taam mı?

Kusura bakmayin ben ilk defa böyle birsey yazdigim icin bir kac yanlis yapmisim.

ben asla havali kendini üstün gören bir insan degilim. yanlis ifade ettim kendimi.

Cok sinirliyken yazdim bu yaziyi. bu yüzden karsimdaki insan hakkimda ne düsünecegini düsünemedim.
Yani babam Sef mef diye yazdigim... sadece olayi tamamen anlatmak istedigim icindi... O kadinin derdide gercekten bunlar beni lütfen yanlis anlamayin ben kimseye durup dururken iftira atmam. o kadinla aramizda 7 sene var

O kadina karsi hic bir yanlis sözüm veyahut bir kötü bakisim bile olmadi... ona ragmen benden nefret etmesi benim cok cok zoruma gidiyor...ben böyle seyleri hak etmedim... bu yüzden o detailari verdim...

Yani o kadini burda iyi diye görüyorsunuz ama biz bir aileyiz ben bukadar terbiyesizligin karsisinda susup hala insanlik görevimi yapmis biriyim... bunlari okumak gercekten üzüyor beni...

ortada bi neden yokken kendi kendilerine triplere giren insanları anlamıyorum. siz eltinize karşı bi saygısızlık yapmamışsınız neticede ortada bi çekememezlik var bence de. başka ne olabilir ki

Kazene söyleyelim siteyi üzerine yapsın, bu kadar üstün bir insan bizler gibi sıradan üye olamaz eltini bilmem ama ben de olsam yüzüne bakmam senin sevgili üye..
babasına söylerse bu siteyi satın alır bizi de kapı dışarı eder ayağımızı denk alalım

ay benimde bekar kaynim var insaallah eltim senin gibi egosu tavan yapmis biri olmaz.yoksa senin eltin benim yanimda melek kalir.allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…