İçimi dökmeye ihtiyacım var.

Onun domuz ve şeytan olduğunu soyluyorsunuz ve sizden nefret etmesini kaldıramiyorsunuz ha??

yani bu sayfada hic birsey paylasilmayacagini ögrendim... iki üc tane anlayisli insan cikti geriside ciddiyete alinmicak yorumlar zaten

cnm konunuzun tamamını okudum. eltinizin RESMİ durmaktan başka bişi yaptığını görmedim yazdıklarınızdan. bunun sebebini de sizin fazla kibirli olmanıza bağlıyorum. şöyleki her kadının kendine göre bir güzelliği vardır. ben güzelim demenizi hoş bulmadım

ayrıca bir kuzu meselesidir almış başını gidiyor. hem kuzuyu verip hemde bizim kuzu demeniz hoş olmamış . ezmişsiniz onları. üztüne benim babam zengin demenize ise hiç değinnmiyorum. İLKOKUL ÇOCUĞU GİBİ DAVARANMIŞSINIZ

yani bu sayfada hic birsey paylasilmayacagini ögrendim... iki üc tane anlayisli insan cikti geriside ciddiyete alinmicak yorumlar zaten

Yazım tarzınıza,ifadelerinize dikkat etseydiniz bir çok kişi ciddiye alırdı konunuzu..
Hatayı ilk önce kendinizde arayın,sonra gelip sözünüzü söyleyin..

merak etme canim babam büyük sef bunuda degistiremeyiz malesef
büyük şef yazmışsın ya aklıma oturan boğa, tüylü baykuş gibi ilginç isimli kızıl derili şefleri geldi hemen. hatta konunu ilk okuduğumda da bu gelmişti. Hayal gücüm mü fazla bilmiyorum ama büyük şef tabiri komik geldi biraz.

#Diren Kazen siteyi sakın verme kimseciklere gerekirse aramızda para toplarız

1,Kadın size çoçugunu bırakmış güvenmese niye bıraksın siz bunda bile birşey aramışsınız.... Niye benle diyolaga geçmedi diye sebep arıyorsunuz...
2,İnsan mesleklerini iyi bir iş sahibi olmak için,eli iş tutmak,çalışmak dogrultusun da seçerler siz hava atmak için mi seçtiniz...Burada ki bir çok üye meslek sahibi ama ben şuyum edalarında konular açan hiç görmedim....
3 Eşimin babamla barışmasını istemiyorlar çünkü barışırsa babam iyi yerlerde eşimi de getirirseye nasıl bağladınız orasıını hiç anlamadım bile... Babanla barışmanda bunu düşünmene bile şaştım
4, Bu kadar babanı övmüşsün ama annene hiç yer vermemişsin bu bile bana tuhaf geldi... Babanın malıyla bile övünüyorsun ama annene hiç anmamışsın...
5Bir insana domuz demek dinen de caizdir...
6 Güzelsin ama kime göre, eşi güzel bulmuş almış sizin çirkin bulmanız birşey ifade etmez...
7 Eğer eti oraya götürdüysen yenmesi için götürmüşsündür.. Orada bizimdi sizindi muhabetlerine girmeniz saçma... O muhabetlere girdiyseniz o tavrıda alırsınız...
Son olarak"Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter,Güvenme malına bir kibrit yeter demek istiyorum." bu kadar bunları eklemek istedim....

Ciddiye almıyorsan neden bir şey paylaşmayacağım diyorsun? diğer konuna herkes ciddiyetle yorum yapıyor konunun yeri bdv olmadığı halde demek ki bu konu da sorun gerçekten sen de.

Seni övseydik eğer sen gerçekten ondan daha güzelsin, babanda zengin sen onun gibi insanlarla muhatap olma asaletini koru deseydik bizden iyisi yoktu değil mi? Ciddiye almayacaksan konu da açmayacaksın arkadaşım. Genel olarak ciddi cevaplar verildi zaten hatanın sende olduğu söylendi bu yüzden ciddiye alınmayacak cevaplar oldu değil mi senin için.

Verdiniz detaylar babanızın zengin olması mı,güzel olmanız mı ,mesleginiz mi?
Kavga sebebi olabilecek bir detay göremedim....

ben kuzu muhabbetini falan görmedim ya konuda da o kadar aşağı inememiştim ilk paragrafı okuyup yorum atarsam olacağı bu

biriniz fazla kibirli olabilirsiniz ve bu kibirden ötürü iletişim bozukluğu olabilir, keşke bi de eltinizi dinleyebilseydik o zaman anlardık hanginiz '' ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…