- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
Onun domuz ve şeytan olduğunu soyluyorsunuz ve sizden nefret etmesini kaldıramiyorsunuz ha??Kusura bakmayin ben ilk defa böyle birsey yazdigim icin bir kac yanlis yapmisim.
ben asla havali kendini üstün gören bir insan degilim. yanlis ifade ettim kendimi.
Cok sinirliyken yazdim bu yaziyi. bu yüzden karsimdaki insan hakkimda ne düsünecegini düsünemedim.
Yani babam Sef mef diye yazdigim... sadece olayi tamamen anlatmak istedigim icindi... O kadinin derdide gercekten bunlar beni lütfen yanlis anlamayin ben kimseye durup dururken iftira atmam. o kadinla aramizda 7 sene var
O kadina karsi hic bir yanlis sözüm veyahut bir kötü bakisim bile olmadi... ona ragmen benden nefret etmesi benim cok cok zoruma gidiyor...ben böyle seyleri hak etmedim... bu yüzden o detailari verdim...
Yani o kadini burda iyi diye görüyorsunuz ama biz bir aileyiz ben bukadar terbiyesizligin karsisinda susup hala insanlik görevimi yapmis biriyim... bunlari okumak gercekten üzüyor beni...
Baban da buyuk buyuk sef degildir simdi senin, piifffkonu sahibi kadar güzel de değilim dahası mühendis de değilim
merak etme canim babam büyük sef bunuda degistiremeyiz malesefBaban da buyuk buyuk sef degildir simdi senin, piifff
Cinim benim cok endiseliydim bu konuda, icime su serpildimerak etme canim babam büyük sef bunuda degistiremeyiz malesef
yani bu sayfada hic birsey paylasilmayacagini ögrendim... iki üc tane anlayisli insan cikti geriside ciddiyete alinmicak yorumlar zaten
büyük şef yazmışsın ya aklıma oturan boğa, tüylü baykuş gibi ilginç isimli kızıl derili şefleri geldi hemen.merak etme canim babam büyük sef bunuda degistiremeyiz malesef
Ciddiye almıyorsan neden bir şey paylaşmayacağım diyorsun? diğer konuna herkes ciddiyetle yorum yapıyor konunun yeri bdv olmadığı halde demek ki bu konu da sorun gerçekten sen de.yani bu sayfada hic birsey paylasilmayacagini ögrendim... iki üc tane anlayisli insan cikti geriside ciddiyete alinmicak yorumlar zaten
Kizin babasi zengin neyini anlamiyorsunuz? Direnmek bosuna...#Diren Kazen siteyi sakın verme kimseciklere gerekirse aramızda para toplarız
yani bu sayfada hic birsey paylasilmayacagini ögrendim... iki üc tane anlayisli insan cikti geriside ciddiyete alinmicak yorumlar zaten
Sildi konu sahibikonu başlığı neden yok konuda.
Verdiniz detaylar babanızın zengin olması mı,güzel olmanız mı ,mesleginiz mi?Kusura bakmayin ben ilk defa böyle birsey yazdigim icin bir kac yanlis yapmisim.
ben asla havali kendini üstün gören bir insan degilim. yanlis ifade ettim kendimi.
Cok sinirliyken yazdim bu yaziyi. bu yüzden karsimdaki insan hakkimda ne düsünecegini düsünemedim.
Yani babam Sef mef diye yazdigim... sadece olayi tamamen anlatmak istedigim icindi... O kadinin derdide gercekten bunlar beni lütfen yanlis anlamayin ben kimseye durup dururken iftira atmam. o kadinla aramizda 7 sene var
O kadina karsi hic bir yanlis sözüm veyahut bir kötü bakisim bile olmadi... ona ragmen benden nefret etmesi benim cok cok zoruma gidiyor...ben böyle seyleri hak etmedim... bu yüzden o detailari verdim...
Yani o kadini burda iyi diye görüyorsunuz ama biz bir aileyiz ben bukadar terbiyesizligin karsisinda susup hala insanlik görevimi yapmis biriyim... bunlari okumak gercekten üzüyor beni...
Geri vites oky...konu başlığı neden yok konuda.
Kizin babasi zengin neyini anlamiyorsunuz? Direnmek bosuna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?