- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Burda bir kiz gelse kendini yerden yere vursa soyle cirkinim boyle bahtsizim fakirlikten kiriliyoruz diye ahh canimm kendine guven guclu ol boyle mutlu olmaya calis fln fln denir..
Biriside tam tersi guzelim durumumda iyi ailemde zengin fln diyince aboowww ne kendini begenmissin deniliyor..
Keske topic kurallari yaninda sabit bir konu daha acilsa "Kk hatunlarina yaranma kurallari" diye..
konu silmek konusu var ikinci sayfada o konuyu okuyun anlarsınız
bu konu sahibesi ile konuyu silmek konusunun sahibi eltilermiş meğer , konuyu görünce sildirmek istedi
Konuyu açan arkadaş bu kadar tepki alacağını bilememiştir ve konusunun kapatılması için böyle bir yol seçmiştir. Eğer iki konuyu açan kişi de aynı kişiyse tabi. Keşke direkt yöneticilerle iletişime geçmiş olsaydı. Umarım bir sonuca bağlanır bu konu da. Bu arada bayanlar dedektif gibisiniz maşaallah ya:)
kib leyince adminler gelip senin sikayet ettigin mesaja abkiyor ve konuyu didik didik arastiriyor diye biliyorum ben : )kızçeler bişi sorcam diğer konu da kib lemekten bahsedilmiş ne ola ki o siz demeseniz farkında bile değilmişim be ne kadar da körüm yaaa
kızçeler bişi sorcam diğer konu da kib lemekten bahsedilmiş ne ola ki o siz demeseniz farkında bile değilmişim be ne kadar da körüm yaaa
he anladım şikayet et butonu yaniiikib leyince adminler gelip senin sikayet ettigin mesaja abkiyor ve konuyu didik didik arastiriyor diye biliyorum ben : )
hadi yaaaYok aslında ikisi de aynı kişiymiş. Konu silmek konusunun 13. sayfasında bu konu için benim ağzımdan yazılmış diyor.
Ya yazmayi birakin artik ya iyice abarttiniz ya bu ne
Anaaa suclu olduk ha vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?