İçimi dökmeye ihtiyacım var.

Çirkinim falan diyince bu konu ile ilgili oluyor çünkü dert genellikle kendine güvensizlik oluyor, ama biri konudan bağımsız kendini överse bunun adı kendini övmek olur sadece. Birinin eltimle kavga ettim üstüne çirkinim de demesi iki tane dertten bahsetmesi olur. Biri geçimsizlik biri özgüven eksikliği. Eltimle kavga ettik üstüne de pek güzelim diyince ne alaka oluyor insan ister istemez.

konu silmek konusu var ikinci sayfada o konuyu okuyun anlarsınız
bu konu sahibesi ile konuyu silmek konusunun sahibi eltilermiş meğer , konuyu görünce sildirmek istedi

Yok aslında ikisi de aynı kişiymiş. Konu silmek konusunun 13. sayfasında bu konu için benim ağzımdan yazılmış diyor.

Konuyu açan arkadaş bu kadar tepki alacağını bilememiştir ve konusunun kapatılması için böyle bir yol seçmiştir. Eğer iki konuyu açan kişi de aynı kişiyse tabi. Keşke direkt yöneticilerle iletişime geçmiş olsaydı. Umarım bir sonuca bağlanır bu konu da. Bu arada bayanlar dedektif gibisiniz maşaallah ya:)

Yöneticilere mesaj atmış ama haliyle her zaman sitede olmadıklarından hemen dönmemişler kendisine. O da panikle konu açmış.

kızçeler bişi sorcam diğer konu da kib lemekten bahsedilmiş ne ola ki o siz demeseniz farkında bile değilmişim be ne kadar da körüm yaaa

kızçeler bişi sorcam diğer konu da kib lemekten bahsedilmiş ne ola ki o siz demeseniz farkında bile değilmişim be ne kadar da körüm yaaa
kib leyince adminler gelip senin sikayet ettigin mesaja abkiyor ve konuyu didik didik arastiriyor diye biliyorum ben : )

Eee diğer konuyu açan koyununu alan biricik değil mi oda burda neden yazıp aydınlatmıyor

Evet biricik sen zengin elti melek mi yoksa fakir elti mi açıklığa kavuşsun bari konu

Yok aslında ikisi de aynı kişiymiş. Konu silmek konusunun 13. sayfasında bu konu için benim ağzımdan yazılmış diyor.
hadi yaaa vay be kendi yazdı yakalınınca beni anlatmışlar dedi demekki hı
ama üyeliği hemen nasıl aldı ona takıldım ben ?

Biricik banlanmamis melek banli ve biricik online neden bir kelime cümle yazmiyorsun aşağıda izlemedesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…