Mune gelince sadece kuzu çevirmemi oluruz yoksa ağır geyikten bizi alırlarmı içeri bilmiyorum ama ben uzun süredir bi konuya bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum..siz çok yaşayın kızlar yaa..mualllaktaki elti dediydi evet şimdi ben bi susayım mı yani bi kuzulu eltiye yiycek mi beni kk
Merak edenler icin özet;
Konuyu acan Melek2222 aslinda amlattigi buyuk sefin kizi zengin mi zengin guzel elti degil. Bu iki eltiyi taniyan aralarinda gecen olayları bilen biri. Isi gucu yokmus gelmiş buyuk sefin kizi olarak konu acip obur eltiyi kotulemis zengin kizi eltiyi de goklere çıkarmış. Sonracigima bu buyuk sefi kizi guzeller guzeli eltimiz bu konuyu farketmis bunlari ben yazmadim biri benim agzimdan aramizda gecen olayları anlatmiz diyor. Tabi yerseniz
Ne Kuzumus yahu... Offf simdi 22 sayfa oku anlamak icin iyimi...
heh işte melek verenYok bu kuzuyu veren
Sadece palavereleri yesek iyi. Ban geliyor soldan soldan.onlar kuzu yesin biz de palavereleri yiyelim
Merak edenler icin özet;
Konuyu acan Melek2222 aslinda amlattigi buyuk sefin kizi zengin mi zengin guzel elti degil. Bu iki eltiyi taniyan aralarinda gecen olayları bilen biri. Isi gucu yokmus gelmiş buyuk sefin kizi olarak konu acip obur eltiyi kotulemis zengin kizi eltiyi de goklere çıkarmış. Sonracigima bu buyuk sefi kizi guzeller guzeli eltimiz bu konuyu farketmis bunlari ben yazmadim biri benim agzimdan aramizda gecen olayları anlatmiz diyor. Tabi yerseniz
themis bi de diğer elti geleydi tam olacaktı da o hale kuzu kemiriyor galibakaynanada olay mahaline ulaştı
Yok melek de biricik de ayni elti. Yani biricik diyor ki melek adli uye olaylari benin agzimdan yazmis.heh işte melek veren
biricik alan değilmi bn niye böyle okudum koca konuyu :) amannn nessee ne
kendi konusunamı yazmış yani. birşey anlamadımBu kiz türkiyeden gelmiyor.... peki üstdeki yaziyi almanyada yasayan biri yazamaz ????
Mune birazdan burayı basar eli kulagında...
Konuyu anladım diye seviniyodum..Şu yorumdan sonra bende ipler tekrar koptu..tabi bunu iddia eden de biricik arkadaş. Yoksa bence kendisi güzeller güzeli elti ve aynı zamanda melek2222, konuyu açtı ama hem banlendi hem de birileri tanıdı o kadar detaydan sonra. Artık biri kızdı mı ne 3.5 atıp konuyu kapatma derdine düştü. Yeni üyelikle de bu hikayeyi anlattı. Kim açtı konuyu bilmiyorum diye.
yok artıkYok melek de biricik de ayni elti. Yani biricik diyor ki melek adli uye olaylari benin agzimdan yazmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?