İçimi dökmeye ihtiyacım var.

Oy ortalik karismis kuzular basmis burayi bana gore en mantikli senaryo es gordu ve yeni uyelikle 'kuzuyu alan elti benim' diyerekten konunun kapanmasini istedi yoksa kim hakkinda boyle atilip tutulsa burda bir guzel paylardi

iki dakika ayrildim.olaylar olaylar.ama ben hic bisey anlamadim bu isden.dumura ugradim resmen

Burda bir kiz gelse kendini yerden yere vursa soyle cirkinim boyle bahtsizim fakirlikten kiriliyoruz diye ahh canimm kendine guven guclu ol boyle mutlu olmaya calis fln fln denir..
Biriside tam tersi guzelim durumumda iyi ailemde zengin fln diyince aboowww ne kendini begenmissin deniliyor..

Keske topic kurallari yaninda sabit bir konu daha acilsa "Kk hatunlarina yaranma kurallari" diye..

Bos bulunup tüm detaylarla bi konu aciyorsunuz, simdi pacalar tutusunca "ayy biri hakkimda konu acmis yetisin dostlar" moduna giriyorsunuz... Ayni kisi oldugunuz belli, burda kendinizi övüyorsunuz zaten acik acik, diger konudada eltim degil biri acmis diyorsunuz benim adima, he he o kadar önemli kisiliksinizki millet gelip sizin agzinizdan konu aciyor burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…