Nafaka içinde velayetin düzeltilmesi içinde tekrar dava açıcamŞu fake paranoyasını bir aşın yaa fake olsa ne olur sanki cebinizden para eksiliyo fake konuya yorum yapınca, onu anlamadım bunu anlamadım tam da bu nedenden şuraya konu açmıyorum he, baştan okuyayım dedim 5 sayfa metres ne o ne bu ne erkek mi bla bla, anlamayan okumasın tane tane yazılanı da anlamiyosaniz Türkçe 1.den bi daha okuyun
Nafaka için hukuksal yollara başvuru gerekirse, çocuğu da verme çok.küçük ne 1 ayı, zilli kendi dogursun çok istiyosa
küçük bir bebeğin bu kadar uzun kalması normal değil emin misimiz?
Sanırım nasıl olsa bunlar anlaşmalı boşandılar bebek içinde anlaşılar diyemi düşündü nedir bende anlayamadım3aylik bi bebek okadar uzun sure sizden ayri tutacak bi karar verilmez.5 yasina kadar.gorus izninde bile sizin gozetiminizde bi kac saat oda oyle karar verilir.sonucta emiyo cocuk.
Anlaşma protokolu için görüşmeden önce bana bahsetmişti bebeğini neden almıyorsun bırakma o kadına gibi söylemlerde bulunmuş.Hatta duruşmada şahitlik yaparım bile demiş.Şimdi bunlar evlenmek üzerelermiş çok sevindim evlensinlerde benden uzak olsunlar henüz demedi ama yakında der çünkü bu kadın gaza getiricek kendini eski eşime yamayana kadar.Oda sağolsun hemen gaza gelir benim bebeğimle uğraşacaklar.Avukatımı değiştirerek velayetin düzeltilmesi için ve nafaka için dava açıcam.En mantıklı açıklama nasıl olsa bunlar anlaşmalı boşandı bebeği almaz baba bu konuda anlasmislardir diye mi düşündü hakim? Aklım almadi
peki eşiniz bebeği mutlaka karara gire vereceksin mi diyor yoksa sizin öngörü ve endişeniz mi var?
acil avukat değişimi yapin bir yerde bir hata olmali
Hayır takıntı haline getirdiğim falan yok evleniceklerine seviniyorum ki benden ve oğlumdan uzak olucaklar eski eşim kendi ağzıyla söyledi.Neden konu açmış olmak için konu açıyım benim bundan ne çıkarım olabilirki sadece korkumu ve endişemi paylaşmak istedim etrafımda bunları paylaşabileceğim kimsem yok.Ya ne kadar saçma konuşuyorsunuz konu açmış olmak için mi açıyorsunuz yahu demek ki siz onları ayrıldığınız halde sürekli sosyal medyada takip ediyordunuz kapatmışlar dediklerine göre takıntı haline getirmişsiniz ayrıca metres nedir ya olmuş bitmiş tamam demek sevmiş kötü bir şey ama yapacak bir şey yok hayatınıza bakın. Kim dedi kadının çocucuğu alacağını size ki nereden duydunuz bir araştırın ya 3 aylık bebeği sizden kimse alamaz ki.
Bütün herşey beni bulur zaten.Valayetin düzeltilmesi için pedegog raporu il birlikte ve farklı bir avukat ile dava açıcamKonu sahibi senin etrafın ciddi tuhaf tiplerle dolu; avukatın, eskisinden sana laf taşıyanlar ve hap kadar bebeği babaya yatılı veren hakim de dahil bunlara.. Süt bebeğini yatılı vermek nedir yani?
Senin davada ciddi bir sorun var. Herkes de yazmış. Avukatın da mı enteresan bulmadı bu sonucu? Ya da bir bilen, bi aklı başında kimse de mi yok etrafında?
Senin anlattığın şeyden şöyle bir komplo teorisi bile cıkar; şu kadın senin çocuğu öyle istiyor ki hakimi bile ayartmış :)))
Ama mantığı ne?neden istesin? Kocana yaranmak için olsa kocan nafaka bile vermiyormuş. Adam çocuğunu önemsemiyor ki kadın ona yaranmak için bu yola başvursun. Haber kaynaklarını bi gözden geçir bence..
Temyize git, karar çocuğun lehine değişir umarım. Ancak değişmezse ve sen çocuğu görmesine engel olursan, ve gercekten bu Adam tutar da çocuğu isterse, bazı şartları da sağlarsa, biraz büyüdüğünde çocuğunun velayetini alabilir.
O yüzden hak hukuk kanalı ile lehine çevirmeye çalış olayları, velayetin kötüye kullanıldığı iddiasıyla velayeti toptan alma yoluna gidebilir Adam. Tabi gercekten velayeti istiyorsa..
Mantıklı.Bütün herşey beni bulur zaten.Valayetin düzeltilmesi için pedegog raporu il birlikte ve farklı bir avukat ile dava açıcam
Konu sahibi senin etrafın ciddi tuhaf tiplerle dolu; avukatın, eskisinden sana laf taşıyanlar ve hap kadar bebeği babaya yatılı veren hakim de dahil bunlara.. Süt bebeğini yatılı vermek nedir yani?
Senin davada ciddi bir sorun var. Herkes de yazmış. Avukatın da mı enteresan bulmadı bu sonucu? Ya da bir bilen, bi aklı başında kimse de mi yok etrafında?
Senin anlattığın şeyden şöyle bir komplo teorisi bile cıkar; şu kadın senin çocuğu öyle istiyor ki hakimi bile ayartmış :)))
Ama mantığı ne?neden istesin? Kocana yaranmak için olsa kocan nafaka bile vermiyormuş. Adam çocuğunu önemsemiyor ki kadın ona yaranmak için bu yola başvursun. Haber kaynaklarını bi gözden geçir bence..
Temyize git, karar çocuğun lehine değişir umarım. Ancak değişmezse ve sen çocuğu görmesine engel olursan, ve gercekten bu Adam tutar da çocuğu isterse, bazı şartları da sağlarsa, biraz büyüdüğünde çocuğunun velayetini alabilir.
O yüzden hak hukuk kanalı ile lehine çevirmeye çalış olayları, velayetin kötüye kullanıldığı iddiasıyla velayeti toptan alma yoluna gidebilir Adam. Tabi gercekten velayeti istiyorsa..
Kimse aşşağıya çekemez bütün bir ömür beni zehirleyeceğine ben kanserli parmağı kestim.Sağolsunlar sayelerinde daha dik durmayı öğrendim ama işin içine evlat girince en ufak şeyler bile o kadar huzursuz ediyorki beni.Mantıklı.
Arkana bilimsel gerçekleri alırsan işin kolaylaşır. Babasıdır illa görecek adam çocuğunu ama bu kadar küçük bebeği annesinden ayırmak nedir baba görecek diye. Saatlik görmeli.
Sen de herkesin lafına kulak asma; psikolojin Demir gibi olsun . Bak daha dava süreçlerin olacak önünde; işin kolay değil.
Sen eşini gözden çıkarmışsın, Adam zaten yaramazın tekiymiş, zaten boşanacakmışsın ki babanın evine gitmişsin. O da o esnada bulmuş bu kadını. Aldatılmış bir kadın gibi bunu mesele edip yok yere kendini üzme, sen dehlemişsin zaten adamı. Bebeği istediklerine dair de kesin bir kaynağın yoksa inanma derim ben.
Bu tip durumlarda nedense bizim toplum güçlü, dik kadın sevmez. Boşanacak kadar dirayetli olan kadınlar da hep bi aşağıya çekilmeye çalışılır.
Yıpratma kendini elalemin lafı ile sen evladına bak..
Yeni bir avukatla tekrar dava açıcam bakalım bu sefer nasıl bir karar çıkıcak.Ben de anlayamadım.
Avukat işini bilmiyor.
Hakim garip mi, rüşvet mi yemiş, andaval mı hangi kafayla bu zırva kararı verdi??? El kadar bebeyi yatılı vermek için 0 IQ gerek.
Bilemedim yani yargı sistemimiz o kadar çarpık ki, bu da belki saçmalıklardan sadece biri belki de.
Doğru hatırlıyorsun yakalamıştım.Metres kelimesi bu konu için desteklenesi çünkü evlilik birliği içinde üstelik karısı hamileyken başkasıyla birlikte olan bir adam var ortada, ve evli adamla takılan bir kadın, konu sahibi basmıştı hatta bunları öyle hatırlıyorum
Bu hafta halledicem hemen çünkü küçükte olsa bir ihtimal bırakmamalıyım.O yüzsüzler karşısında dimdik durmak için kararımıda alıcam inş en kısa zamanda.Konu sahibi bugünün işini yarına bırakma sen ne yapacaksan yap . Ne eski eşin ne de evleneceği kadın çocuğun üzerinden rüyalarda yaşayıp senin hayatını kabusa çevirmesin .
Mantıklı.
Arkana bilimsel gerçekleri alırsan işin kolaylaşır. Babasıdır illa görecek adam çocuğunu ama bu kadar küçük bebeği annesinden ayırmak nedir baba görecek diye. Saatlik görmeli.
Sen de herkesin lafına kulak asma; psikolojin Demir gibi olsun . Bak daha dava süreçlerin olacak önünde; işin kolay değil.
Sen eşini gözden çıkarmışsın, Adam zaten yaramazın tekiymiş, zaten boşanacakmışsın ki babanın evine gitmişsin. O da o esnada bulmuş bu kadını. Aldatılmış bir kadın gibi bunu mesele edip yok yere kendini üzme, sen dehlemişsin zaten adamı. Bebeği istediklerine dair de kesin bir kaynağın yoksa inanma derim ben.
Bu tip durumlarda nedense bizim toplum güçlü, dik kadın sevmez. Boşanacak kadar dirayetli olan kadınlar da hep bi aşağıya çekilmeye çalışılır.
Yıpratma kendini elalemin lafı ile sen evladına bak..
Zaman'la artık ilişkinizin bittiğini kabullendiğiniz Zaman sevginiz bittiği ve kıskançlık denen duygudan arındığınızdaAllahım sabır versin sürekli ne olucak diye düşünmekten tedirgin olmaktan yoruldum.Bugün benim eski kocamın metresi doğum günü sürekli internet ortamlarında olan kocamın metresi bütün hesaplarını kapatmış eski eşte aynı şekilde.Bunlar evlilik kararı almışlar öyle duydum.Sorun şu ki ayrı olduğumuz dönemde bu metres sürekli bebeğimi benden almak için bu aptal herifin beynini kemirmiş durmuş.Oğlumun velayeti bende henüz üç aylık kararda bir ay yaz tatillerinde kalma hakkı var.Ya oğlumu isterse ben nasıl vericem kuzumu onlara.Onları gördükten sonra göğsüme sanki bir yumruk oturdu bebeğime baktıkça ağlamak geliyo içimden.BEn nasıl kurtulucam bunlardan bu psikolojiden.
Ben zaten yürümeyeceğini biliyordum kabullenerek boşandım ki onlara karşı kıskançlık beslemiyorum sadece bebeğimin çok küçük olması ve 1 ay yatılı gönderemeceğimi dile getirdim yazımı yanlış anlamışsınız.Zaman'la artık ilişkinizin bittiğini kabullendiğiniz Zaman sevginiz bittiği ve kıskançlık denen duygudan arındığınızda
Ben anlatamıyorum sanırım siz onları görünce yumruk oturuyorsa bir yerlerinize işte bu olayı kabul edememe duru mu lütfen cevap yazmayın siz bunuda kabul etmeyeceksiniz lütfen yazmayınBen zaten yürümeyeceğini biliyordum kabullenerek boşandım ki onlara karşı kıskançlık beslemiyorum sadece bebeğimin çok küçük olması ve 1 ay yatılı gönderemeceğimi dile getirdim yazımı yanlış anlamışsınız.
Medyaya haber olacak nitelikte bir karar. O derece komik. Zaytung haberi gibi :)Ben de anlayamadım.
Avukat işini bilmiyor.
Hakim garip mi, rüşvet mi yemiş, andaval mı hangi kafayla bu zırva kararı verdi??? El kadar bebeyi yatılı vermek için 0 IQ gerek.
Bilemedim yani yargı sistemimiz o kadar çarpık ki, bu da belki saçmalıklardan sadece biri belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?