İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

1 ay çok olmuş gibi masum olduğunuza emin misiniz çocuk belli yaşa gelene kadar hafta sonları ızın verilir...

Ah ah içimden neler yazmak geliyorda onlara neyse allah ıslah etsin.

1 ay çok olmuş gibi masum olduğunuza emin misiniz çocuk belli yaşa gelene kadar hafta sonları ızın verilir...
Masum olduğunuza eminmiiniz derken psikolojik şiddet gören benim evden kovulan benim davayı açan benim aldatılan benim Allah kimseyi evladıyla sınamasın ben size bu kadar diyim.

Anlaşmalı boşanmada çıktı bu karar hiç bir kusurlu hareketim yoktu.Aksine mağdur taraftım.

Ne hamileliğimden birşey anladım nede gönül rahatlığıyla evladımı sevebiliyorum içimde hep bir korku

Evet avukatımı değiştirerek önce buna haciz davası açmalıyım ardındanda kararı temyiz etmeliyim

Bir gelsinde istemeye vermiyerek buna ödemediği nafakalar için dava açıcam şimdi susuyorum

onu soylemek istemedim bebek daha kuçuk sut içen bir bebeği nasıl hakim bu kadar sure tutar mesela o geldi aklıma yoksa elbette durumunuzu en iyi siz bilirsiniz ama mahkemeler kolayca 2.5 aylık bebeği yaz tatilinde babaya 1 ay vermez onu soyledim bebeğinize ve size mutlu bir yaşam diliyorum yanlış anlattıysam uzgunum...

Çok büyük badirelerden geçtim çok şükür oğlula alnımızın akıyla kurtulduk.Amin cümlemüze sabırlar versin.

Velayet bende maddi durumum babasından çok çok iyi kararıda temyiz edicem

dediğiğniz gibi benim kuzuma zarar gelmeden ben kararı temyiz ediyim en iyisi görmek istiyorsada gelsin evimde görsün

uc aylık bebegı sızden alcagnı sanmıyorum mahkemennn.. aksı bı durum ıspatlamazsa karsı taraf.. hakknzda hayrlısı olsun olan en cok cocuklara oluyo malesef.........

Okudum fakat böyle bir made yok sanırım benim kararımda bir eksiklik var temyiz edeyim ben kararı

ah metal ah bazen aklıma geliyosun çok üzülüyorum bu yaşadıklarına bırak evlensinler napıcakmış senin çocuğunu. sana kocalık yapmayan adam babalık mı yapar pislik herif
evlensinler zerre umrumda değil aksine seviniyorum bile bizden uzak olur diye ama kadın a salağın gözüne girebilmek için bebeğimi kullanıyo a anda benim sinirlerim tepeme çıkıyor

Evet ya. Bu kadar küçük bebek anneden nasıl bu kadar ayrı kalacak? Hem adam çocuğu istemiyordu sanırım ne oldu birden bire? Tekrar başka bir avukat tut derim.
adamın gözüne gireyim diye yapıyorda kararı temyiz edicem

ortada bir kusur yok fakat sanırım kararda eksikl var kararı temyiz edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…