İçimi rahatlatın kızlar.. Kadın resmen ele geçirdi..

Babanız adına eşinin konuşması bile durumu çok açık ifade ediyor,artık bir evladınız var içinizdeki insan sevgisini ona aktarın daha güzel karşılık alırsınız ,şu saatten sonra babanızdan size hayır yok,çekin resti çok istiyorsa çıkar gelir yanınıza tek başına ,her seferinde cümbür cemaat onları çekmekten de kurtulursunuz ,gelmezsede kendi kaybı,kaynanasının ağzına bakan 50 sine gelmiş bir adamdan bahsediyoruz,üstelik komşunuzken yasak aşk yaşayıp yuva yıkmaları konusuna girmiyorum bile uzak dur kendi hayatını yaşa ,allah sana bu aile eksikliğini tamamlayacak nice hayırlı evlatlar ve hayırlı güzel bir ömür nasip etsin inşallah,daha çok gençsin ömrünü değmezlere kafa yorup zehir etme kendine

Maalesef baban çok düşünceli bir insan değilmiş zaten eşini çoluğunu çocuğunu terk edip başka bir kadınla yeni bir hayat kurmuş.uzulmekte haklisin ne olursa olsun ararsın tabi baba sevgisini.insallah eşinle ve çocuğuyla mutlu bir yuvan olsun.annen yalnız mı yaşıyor peki uzakta mi o da

O da onlarla aynı şehirde evet yalnız yaşıyor

sen artık kendine bir yuva kurmuşsun, eşinle çocuğunla mutlu olmaya bak. babanda olsa kimseyle zorla görüşemezsin, sitemini belli et kendi gerçekten isterse ne yapar eder senle görüşür.

Canım Kıyamam ya sen şimdi terkedilmiş de hissediyorsundur. Yanlız değilsin canım çok güzel bir aile kurmussun esine ve çocuğuna sarıl bir mesleğin olsun ki uğraşın da olsun yoksa oteki türlü cidden zor olur.

Ben de senin gibi evlendikten sonra okudum ve 2 yasinda kizim vardi. Hem kendi annemle hem de kayinpederimle sorunlarimiz da mevcuttu ve inan sinirden aglamaktan uyuyamadigim cok gecem olurdu sonucta olan kimseye degil yine bana oldu. Bipolar teshisi kondu ve 3 yildir avucla ilac aliyorum. Nacizane tavsiyem sakin baban ve yeni esi icin hayatini zindan etme kendine olan sadece sana olur. Sen dert sahibi olursun babanla esi turlara katilmaya devam eder. Evladinin da hep mutsuz bir annesi olur bunu ona yapma en azindan tabiki kendine de

Kardesım baban annene karsı hata yapmıs.. Ayrı ama bunu kişisel algılamamak gerekli aslında.. Siz gorusmeye devam ederek dogrusunu yapmıssınız..

Ama cici annenin annesinin sizinle gorusmesini laf edecek olmasını dusunebilecek adam!!! Evladının nasıl uzulebileceğini hesap etmeli önce.. ama sözlerinize üzülmüş olması sizi sevdiğinin göstergesi ... Siz yinede sevilmediğinizi düşünmeyin..

Babanız istese sizinle görusur
Koca adam ayagina pranga vurcak degil ya bu kadin.
Babanızda sanki cok duskun degil size.
İstese o kadini dinlemez o da benim evladım der.
Kadina ayrica ayar oldum o ayri muamma dayak istiyo guzel bi.

Kv dem zaten apayrı sorun.. Bazen acaba ben mi kafayı yedim diyorum

Annesi istediği için eşini çocuklarıyla görüştürmüyormuş güleyim bari.Evli çocuklu adamla beraberkende mi anasına danışmış .Bıktım vallahi böyle srtüklerden

Baban sana seni istemiyorum dedikçe onu sakın bırakma.O kim oluyormuşta hayatınıza karışıyormuş.Komşuluktan metresliğe sonrada eşliğe terfi etmiş. Babanla senin arana giremez.Bide kardeşini düşündüm bu cadolaza 24 saat katlanıyor kim bilir baban ve kardeşine ne laflar söylüyordur evden gitsin diye.

Ben en cok cocuklarla gelmesini istememene taktim.
Onlar senin kardeslerin. Aslinda olan olmus artik. Annenle de gorusmuyorsun. Baban ve ailesiyle arani duzeltmeye bak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…