- 23 Ağustos 2012
- 51.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.701
- 898
Onu dinleyen babada iş yok
Bir şey derler böyle adamlara da yazmıyım şimdi banlanırım :)Gerçekten yazık. Adam kızıyla konuşmaya bile el kadınını geçtim onun anasının ağzına bakıyor ??!? Bu nasıl bir hanım köylülük???
O da onlarla aynı şehirde evet yalnız yaşıyorMaalesef baban çok düşünceli bir insan değilmiş zaten eşini çoluğunu çocuğunu terk edip başka bir kadınla yeni bir hayat kurmuş.uzulmekte haklisin ne olursa olsun ararsın tabi baba sevgisini.insallah eşinle ve çocuğuyla mutlu bir yuvan olsun.annen yalnız mı yaşıyor peki uzakta mi o da
Ben de senin gibi evlendikten sonra okudum ve 2 yasinda kizim vardi. Hem kendi annemle hem de kayinpederimle sorunlarimiz da mevcuttu ve inan sinirden aglamaktan uyuyamadigim cok gecem olurdu sonucta olan kimseye degil yine bana oldu. Bipolar teshisi kondu ve 3 yildir avucla ilac aliyorum. Nacizane tavsiyem sakin baban ve yeni esi icin hayatini zindan etme kendine olan sadece sana olur. Sen dert sahibi olursun babanla esi turlara katilmaya devam eder. Evladinin da hep mutsuz bir annesi olur bunu ona yapma en azindan tabiki kendine de
Annemle goruş eşinle mutlu ol maalesef baban birgün anlar ama iş işten gecerO da onlarla aynı şehirde evet yalnız yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?