Çıkarıyorum hemen her gün. Yarım gün bakıcımız var ben o sırada ders çalışıyorum sonra Bebek'le uğraşıyorum parka götürüyorum tüm günüm kimseyle konuşmadan geçiyor artık insan gördüm mü gereksiz saçmalar oldum.. İnsanlarla konuşmayı unuttumSakin olun, annenize ya da babanıza ihtiyacınız yok. Geçmişteki yükleri şimdiki hayatınıza taşımayın. Babanız isterse gelir istemezse gelmez, kendisi kaybeder. Ne güzel evlenip bi yuva kurmuşsunuz, bebişiniz de varmış. Yeni kurduğunuz yuvaya odaklanın. Siz yalnızlıktan bunalmışsınız anladığım kadarıyla. Yeni bi şehire adapte olmak zordur. Oğlunuzla parka filan gidin mesela, hava alın. Biraz dikkatinizi başka yöne çekecek meşgaleler bulun.
Babam sıkıştı mı ağlar.Uff, uzuldum inan, bu kadar sorumluluk icin cok kucuksun sen.
Baban da cok yasli degil diye tahmin ediyorum. Agladigina gore insallah biseyler dank etmistir ve iliskiniz daha kaliteli bir hal alir.
Size katılıyorum. Bencede çevre edinin bulundugunuz yerde dikiş nakış yemek kurları vardır. O kurslara katılsanız?Sakin olun, annenize ya da babanıza ihtiyacınız yok. Geçmişteki yükleri şimdiki hayatınıza taşımayın. Babanız isterse gelir istemezse gelmez, kendisi kaybeder. Ne güzel evlenip bi yuva kurmuşsunuz, bebişiniz de varmış. Yeni kurduğunuz yuvaya odaklanın. Siz yalnızlıktan bunalmışsınız anladığım kadarıyla. Yeni bi şehire adapte olmak zordur. Oğlunuzla parka filan gidin mesela, hava alın. Biraz dikkatinizi başka yöne çekecek meşgaleler bulun.
Evet babamın kayınvalidesiÜvey annenin annesi mi babanla görüşmeni istemiyormuş?
Okuyorum devlet üniversitesinde hukuk fakültesinde. Bebeğim küçük evim okula uzak yol 1.5 saat sürüyor git gel 3 saat o yorgunlukla çalışamıyorum en iyisi gitmeyeyim diyorum yarım gün bakıcı tuttum o ilgileniyor Bebek'le ben çalışıyorum ama tamamen asosyal bir insan oldum sonra evin işi ütüsü yemeğiSize katılıyorum. Bencede çevre edinin bulundugunuz yerde dikiş nakış yemek kurları vardır. O kurslara katılsanız?
Sakın bırakma. Okumaya devam. Her zorlugun sonunda bir kolaylık verir Allah. Sende sabret herşey düzelir. Geçmişi geçmişte bırak. Unutulmaz tabi ama hayat devam ediyor cnm. Okulun bitince iş güç sahibi olucaksın güzel günlere odaklanOkuyorum devlet üniversitesinde hukuk fakültesinde. Bebeğim küçük evim okula uzak yol 1.5 saat sürüyor git gel 3 saat o yorgunlukla çalışamıyorum en iyisi gitmeyeyim diyorum yarım gün bakıcı tuttum o ilgileniyor Bebek'le ben çalışıyorum ama tamamen asosyal bir insan oldum sonra evin işi ütüsü yemeği
Zaten o sebeple babamı da engelledim. Çat kapı gelmesinden korkuyorum onunla konuşmak istemiyorumUvey annenin annesi kim oluyormusta babanizin sizinle horusmesini istemiyormus..eger babanizda kv sinin akliyla hareket ediyorsa bir engelde ona koyun
Evet babamın kayınvalidesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?