İçimi rahatlatın kızlar.. Kadın resmen ele geçirdi..

Kadını sevmem için bir neden yokken sevmemem için çok neden var. Biz o kadını tanıyorduk ve komşuyduk. Ona rağmen babamla beraber oldu. Şimdi irkiktihiçmisıçyık yacılar gelecek ama ben kadın Hakkında konuşuyorum şu an. Hayatımda olmaması daha iyi ama babamın hayatındayken illaki görüyordum ne yapayım

Canım benim, siz sadece yalnızlıktan bunalmışsınız. Yeni bi şehre taşınmışsınız. Eşinizden ve ailesinden başka kimseyi tanımıyosunuz anladığım kadarıyla. Sosyalleşmeye ihtiyacınız var sadece. Evet ailevi problemleriniz var geçmişten gelen ama şu anki sıkıntınızın asıl sebebi yalnızlık bence. Annenizle zaten çocukluktan gelen bi bağlanma ve güven problemi varmış, şiddete yatkın olmasından dolayı. Babanız zaten sizi yüz üstü bırakır gibi başkasıyla yeni bir aile kurmuş ve üvey kardeşleriniz hemen hemen bebeğinizle aynı yaşta. Her ne kadar çocuğunuzla aynı yaşlarda olsalar da babanızın yeni ailesi ve sizinle yapmadıklarını onlarla yapıyor olması sinir bozucudur eminim. Yanlış anlamayın, kıskanıyorsunuz demiyorum ama insanın ağırına gider. Bu şartlar altında babanızdan olan beklentinizi de minimuma indirin bence. Yani gelirse gelir, gelmezse keyfi bilir şeklinde düşünmek belki sizi rahatlatır. Ne güzel bi yuva kurmuşsunuz, yaşınız çok genç maaşallah. Ders çalışıyorum demişsiniz, okul yada atama durumunuz var sanırım. Yarım gün bile olsa bakıcınızın olması büyük şans. O geldiğinde bazen tek başınıza da dışarı çıkın. Yaşadığınız şehrin imkanları nedir bilmiyorum ama Ne bileyim kuaföre ya da kahve içmeye filan gidin. İmkan varsa eşinizle başbaşa öğle yemeğine gidin mesela. Zamanla orda da arkadaş çevresi edineceksiniz zaten. Bundan sonrası için siz eşinize, işinize/okulunuza, bebişinize ve kendi kurduğunuz yeni hayata odaklanın. Zaman çok çabuk geçiyor, bu güzel günlerinizi babanızın vefasızlığı ve üvey annenizin saçmalamaları ile heba etmeyin.
Nacizane tavsiyem, ailevi sorunlarınızı arkada bırakmak için bir psikoloğa gidebilirsiniz. Eminim faydası olacaktır. İnşaallah bundan sonra hep güzel şeyler getirsin hayat size.

Çok çok güzel analiz etmiş, yazmadıklarımı bile yakalamışsınız.. Emeğinize sağlık.. Çok haklısınız

Annenle boşanmadanmı evliymiş ben pek anlamadım ama babanında rahatı yerinde belli ki bide durumuda iyi heralde bu kadsr gezdiklerine göre.

Ay maaşallah maaşallah, allah nazarlardan esirgesin. Rabbim yolunuzu bahtınızı hep açık etsin inşaallah. Çok sevindim, hukuk çok güzel bi bölüm. Hem okuyup hem çalışmak bile çok zorken siz hem annelik hem de ev işlerini yapıyorsunuz. Allahım nazarlardan korusun sizi ve yuvanızı. Bakın, hem yaşınız çok genç, hem bebişiniz var; hem de okuyorsunuz. inanılmaz bi sorumluluğun altına girmişsiniz. Geçmişte yaşadıklarınız sizi çok güçlü ve sağlam bi kadın yapmış. Sakın okulu bırakmayın, elbette zorlukları olacaktır ama hayal edin mesela; mezuniyet törenine oğlunuzla birlikte gittiğinizi ben bile heyecanlandım düşününce. Okulu bırakmayın, beş senede bitmez de altı senede biter; olsun. Ev işini dert etmeyin, kimsenin evi dört dörtlük değil. Haftasonu ya da boş zamanlarda hafta içi pişireceğiniz yemekleri vs hazırlayıp derin dondurucuya filan atarsınız, kolaylık olur. Böyle hazır yemek şeklinde yapabileceğiniz çok tarif var internette. Okuldan gelince buzluktan çıkarıp mikrodalgaya attığınızda yemeğiniz hazır olur. Anneniz ve babanızla ilgili; atsan atılmaz satsan satılmaz durumu söz konusu. Sonuçta biri anneniz, diğeri babanız. İsteseniz de istemeseniz de hayatınızda olacaklar bi şekilde. Ama sizin hayatınıza ne şekilde etki edecekleri tamamen size bağlı. Onlar sizin için geçmişten gelen yük yada ayak bağı olmasın; kendi hayatınızı kurmuşsunuz. Çok akıllı, güçlü ve ayakları yere basan bir genç kadınsınız; annenizden ve babanızdan kaynaklanan problemler sizi yıldırmasın.

Allah yardımcın olsun canım cok üzüldüm bol bol dua et Allaha sıgın babanla herşeye ragmen görüsmeye ihtiyaç duydugun gibi keşke annenlede bag kursan nasıl olur senin icin. yinede kendn blirsin

Annenle boşanmadanmı evliymiş ben pek anlamadım ama babanında rahatı yerinde belli ki bide durumuda iyi heralde bu kadsr gezdiklerine göre.
Boşanmışlar. Anneme tebligat ulaşmadı. Muhtarlıkta seçim kağıdında kızlık soyadı yazınca merak etmiş onlar söylemiş

Allah yardımcın olsun canım cok üzüldüm bol bol dua et Allaha sıgın babanla herşeye ragmen görüsmeye ihtiyaç duydugun gibi keşke annenlede bag kursan nasıl olur senin icin. yinede kendn blirsin
Bizim annemle ilişkimiz geri dönüşü olmayan bir yola saplandı kaldı..
Hani eskiden programlar vardı ya küsler barıştırılıyordu kapıdan girecek mi girmeyecek mi diye bekliyorlardı. O kapıdan ne annem girer ne ben.. Küçük kardeşimin velayetini hakim babama verdi..
Anneme hala babam bakıyor. İyi bir nafaka bağlandı. Evinin faturasına o ödüyor annemin evi. Ama durum bugün için böyle yarın ne olur kimse bilmiyor

Kesin o kadın engelliyor babanızı Allahından bulsun onunda çocukları var yarın öbürgün kendisini bırakıp başka kadına gitmeyeceği ne malum! Kadın resmen babanızı kapaklamış gezip tozuyor parmağında oynatıyor!Umarım babanız doğru yolu bulur.. Sizde onun evladısınız size de zaman ayırmak zorunda sizi üzmeye hakkı yok!

Ben de sadece onu istiyorum bana Zaman ayırsın başka hiçbir şey değil.. En azından eşim ve ailesi de görür ailemden bir insanın beni önemsediğini ama yok..

Gercekddn Allah islah etsin o babanizin kayinvalidesini hatda babani ve yeni esi de. Hayatinda sadece o kadin ve cocuklari yok sizde evladisiniz ama anlamiyorlar iste. Buda maalesef sizin saniviniz Allah yardimcin olsun

Sanki sen küçük bi köpek yavrusuymussun da buyuyunce kendi basinin caresine bakar diye sokaga salivermis gibi. Okurken cok üzüldüm bi anne olarak vicdani nasi elveriomus o k..tagin. Daha bi de annem istemio diyo. Senin annem kim ola ki. Tam da...lak

+1

Konu sahibesi sizi severim çakal yorum yapıyorsunuz o yüzden üzülmenizi istemem ama bu saatten sonra babanızdan hayır gelmez.

Komşu kadın yani babanız evliyken görüşmüş bu kadın. Babanız da evliyken aldatan bir tip be yazık ki. Babanız gibi erkekler 2. evliliklerine kul köle oluyorlar sözünden çıkmaz o kadının. Babanızdan bu saatten sonra size hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…