Belki de verilmiş sadakan vardır, hayatından sözünde durmayan bir pislik çıkmış isteArkadaşlar çok kötüyüm , içimden sürekli rabbim yanına bırakmasın diyorum biri vardı söz vermişti bana evlenecektik, gidip başkasını kaçırdı içim yanıyor lütfen bana geçeceğini söyleyin
Herşey kader kısmet olmamış belki ilerde çok mutsuz olacağın içindir.Bunu düşün içini rahatlat.Arkadaşlar çok kötüyüm , içimden sürekli rabbim yanına bırakmasın diyorum biri vardı söz vermişti bana evlenecektik, gidip başkasını kaçırdı içim yanıyor lütfen bana geçeceğini söyleyin
Bunu kaç kere tekrar ediyorum ama elimde değilBelki de verilmiş sadakan vardır, hayatından sözünde durmayan bir pislik çıkmış iste
kendine acımayana ben hiç acıyamıyorum nedenseÖbür kiza acidim ben ... sen kurtulmussun canim
Çok sağolun buna yürekten inanmak istiyorum daha hayırlısı olsun inşlhhYıllar önce bir arkadaş ayni durumu yaşamıştı uğruna çileler çekip herkesi karşısına aldığı adam pat diye bir kız kaçırıp evlenmişti kızın durumu o kadar kötüydü ki neye yansın bilemedi.Sonra aradan 1yil geçti başka biriyle tanıştı sevdi, sevildi, şimdi dünyalar tatlısı bir kiziy var.Ustelik liseden beri görüştüğü o adam hiçbir anlamda kıza denk bile değildi.Hani klasik bir sözdür.Kaybettiginizi sandıklarıniz kurtuldularinizdir belki.Gecer gider siz daha iyisini hak etmişsiniz demek ki.
Kandirildigini bilmiyordur kikendine acımayana ben hiç acıyamıyorum nedense
çekmesi gerekiyor ise çekerer öğrensin
Neden kandırılmış olsun ona sahip çıktı işteKandirildigini bilmiyordur kibir pislik icin ailesini ezip gecti .. yazik cok yazik ...
senle ayni anda ciktigini biliyormuydu kiz?Neden kandırılmış olsun ona sahip çıktı işte
nasıl bilmiyor geri zekalı ise bilememdeKandirildigini bilmiyordur kibir pislik icin ailesini ezip gecti .. yazik cok yazik ...
Konu sahibide kandirildigini anlamamis ... demekki kurnaz cikti pislik ...nasıl bilmiyor geri zekalı ise bilememde
kaçmak nedir
herşeyin bir usulü olması gerkeni vardır az çok hepimiz biliriz
kaçarak evlenmenin doğru olmadığını bilmeyen biri öğrensin
kaçmak toplumun benimsemedii anne ve babanın rızasının olmadığı bir eylemdir
en az 20 25 yıllık ailene itibar etmeyin üç günlük adama inanıyorsa biri diyecek pek birşey yok
Ailesi beni istiyordu , hatta annesi ağladı çok , rezil adam allah bildiği gibi yapsınnasıl bilmiyor geri zekalı ise bilememde
kaçmak nedir
herşeyin bir usulü olması gerkeni vardır az çok hepimiz biliriz
kaçarak evlenmenin doğru olmadığını bilmeyen biri öğrensin
kaçmak toplumun benimsemedii anne ve babanın rızasının olmadığı bir eylemdir
en az 20 25 yıllık ailene itibar etmeyin üç günlük adama inanıyorsa biri diyecek pek birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?