İçimi rahatlatın

Evlenmeden ne mal olduğu ortaya çıkmış.Şükredin ve Allah'a havale edin.

Geçicek tabi
Neler geçmedi ki

Gececek tabik i hatta ileride iyi ki de olmamış ne şanslıymışm diyeceksn

Kesinlikle geçecek ve şükredeceksin.. Allah kurtarmıs verilmiş sadakan varmış buna emin ol.. Sadece ona inandıgın için kendini kandırılmış hissediceksin kızacaksın ama zamanla unutacaksın.. Gelini için ağlayan kv gördüm o da sahte çıktı.. Sağlıklı olan kimse bana gelin ol diye ağlamaz hayırlısı olsun der.. İyi ki kurtulmuşsun bunlardan..

Bana da sahte geldi ,Allah buyuk en hayirlisini nasip etsin inslh

Karşına daha iyisi çıkacağı için Allah nasip etmemiş demek ki. Hiç üzülme kurtulduğun için şükret sadece . Ve hiç kimse senin kadar değerli diil bunu unutma. Hiçbir şey için kendini üzmeye değmez. Her gecenin ardında güneşli bir gün mutlaka var

Hayallerim ,umutlarim
Deli misin? Boyle bir adamla evlenseydin mutlu olmayacaktin ki... Evlenmeden kurtukduguna sukret. Evlensen iki gun sonra eve bir de kacirdigi baska birini getirecekti...Adamin kendisine bile saygisi yok... adamin kisilik bozuklugu var... seninle iken muhtemelen o kacirdigi kisiyle de gorusuyordu... ne evlenmesi ne hayali... yat kalk sukret ki Allah in sevgili kuluymussun, evlenmeden adamin yuzunu gostermis sana.

Ben acikcasi karsima biri cikacagina inanmiyorum

Ben acikcasi karsima biri cikacagina inanmiyorum

Ben de bi zamanlar senin gibi ümitsizliğe kapılmıştım . Erkeklerden nefret ediyodum kimseye güvenim kalmamıştı . Ama şu an 3 yıllık bir ilişkim var ve iyiki önceden çıktığım kişiyi Allah nasip etmedi die her gün şükrediyorum . İyiki Allah hayatımda olan kişiyi karşıma çıkardı diyorum . Seninde iyiki diyeceğin günler gelcek emin ol . Kimse vazgeçilmez diil . Canın yanıcak üzülüceksin ama unutma ki her çekilen acı insanın güçlü olmasına olanak sağlar...

Cok sagolun insallah mutluluk nasip eder rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…