evet konu sahibi şükredeceğiKonu sahibide kandirildigini anlamamis ... demekki kurnaz cikti pislik ...
allahindan bulsun ...
Ablam simdi git ördeklere ekmek ver derdievet konu sahibi şükredeceğiyerde üzülüyor
konu sahibi kulakların çınlasın
Arkadaşlar çok kötüyüm , içimden sürekli rabbim yanına bırakmasın diyorum biri vardı söz vermişti bana evlenecektik, gidip başkasını kaçırdı içim yanıyor lütfen bana geçeceğini söyleyin
ya boşver annesi seni istese ne olurAilesi beni istiyordu , hatta annesi ağladı çok , rezil adam allah bildiği gibi yapsın
Daha olay yeni anlaşılan, gururun incinmiş biraz zaman geçsin düzelir insallahBunu kaç kere tekrar ediyorum ama elimde değil
Sahip çıkmak bu değilNeden kandırılmış olsun ona sahip çıktı işte
Geçicek tabiArkadaşlar çok kötüyüm , içimden sürekli rabbim yanına bırakmasın diyorum biri vardı söz vermişti bana evlenecektik, gidip başkasını kaçırdı içim yanıyor lütfen bana geçeceğini söyleyin
İnşlhhGececek tabik i hatta ileride iyi ki de olmamış ne şanslıymışm diyeceksn
Bana da sahte geldi ,Allah buyuk en hayirlisini nasip etsin inslhKesinlikle geçecek ve şükredeceksin.. Allah kurtarmıs verilmiş sadakan varmış buna emin ol.. Sadece ona inandıgın için kendini kandırılmış hissediceksin kızacaksın ama zamanla unutacaksın.. Gelini için ağlayan kv gördüm o da sahte çıktı.. Sağlıklı olan kimse bana gelin ol diye ağlamaz hayırlısı olsun der.. İyi ki kurtulmuşsun bunlardan..
Hayallerim ,umutlarimBir pislikten kurtuldugun icin gobek at, ne icinin yanmasi....
Yeniden hayal edip umutlanırsın, evlendikten sonra gercek yüzlerini görsen daha büyük yıkılırdın öyle düşün.Hayallerim ,umutlarim
Deli misin? Boyle bir adamla evlenseydin mutlu olmayacaktin ki... Evlenmeden kurtukduguna sukret. Evlensen iki gun sonra eve bir de kacirdigi baska birini getirecekti...Adamin kendisine bile saygisi yok... adamin kisilik bozuklugu var... seninle iken muhtemelen o kacirdigi kisiyle de gorusuyordu... ne evlenmesi ne hayali... yat kalk sukret ki Allah in sevgili kuluymussun, evlenmeden adamin yuzunu gostermis sana.Hayallerim ,umutlarim
Ben acikcasi karsima biri cikacagina inanmiyorumKarşına daha iyisi çıkacağı için Allah nasip etmemiş demek ki. Hiç üzülme kurtulduğun için şükret sadece . Ve hiç kimse senin kadar değerli diil bunu unutma. Hiçbir şey için kendini üzmeye değmez. Her gecenin ardında güneşli bir gün mutlaka var
Ben acikcasi karsima biri cikacagina inanmiyorum
Cok sagolun insallah mutluluk nasip eder rabbimBen de bi zamanlar senin gibi ümitsizliğe kapılmıştım . Erkeklerden nefret ediyodum kimseye güvenim kalmamıştı . Ama şu an 3 yıllık bir ilişkim var ve iyiki önceden çıktığım kişiyi Allah nasip etmedi die her gün şükrediyorum . İyiki Allah hayatımda olan kişiyi karşıma çıkardı diyorum . Seninde iyiki diyeceğin günler gelcek emin ol . Kimse vazgeçilmez diil . Canın yanıcak üzülüceksin ama unutma ki her çekilen acı insanın güçlü olmasına olanak sağlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?