İçimi rahatlatın

Annesi beni istemisti, cok agladi dediniz ya acaba ailesinin zoruyla mi sizinle evlenecekti ama bakti ki yapamayacak bu nedenle mi baskasini kacirdi acaba?

Yani sizin uzun bir iliskiniz varsa ve size evlenme vaadinde bulunup sonra bu sekilde biraktiysa tabii ki kurtuldugunuza sevinin, aciniz zamanla gececek emin olun.

Bizim bir tanıdığı nikah günü bırakmıştı nişanlısı başkasını seviyormuş.
Sonra aradan biraz zaman geçti kız başkası ile evlendi kocası da o kadar iyi o kadar seviyor onu iki çocuğu var çok da mutlu.

Şimdi biraz üzülürsün belki ama geçer nelere alismiyor ki insan ..

Çok sağolun aslında böyle hikayeler var hemde çok ama işte yeni olduğu için burukluk ve umutsuz oluyor insan, Allah büyük

Evet olay tamda bu şekilde

verilmis sadakan varmis . cevremde en az. 5 kisinin basina geldi hic bir sekilde mutlu olamadilar cunku mutsuzlugun uzerine mutlulik kurulmaz cok sukur de

bir bardak soğuk su iç
bugün pazar giyin süslen bir kaç arkadaşına ayarla siznemaya gidin gezin eğlenin
hayat devam ediyor
bir kapı kapanır diğeri açılır
kendine odaklan
gerisi vesaire
en cok ozledigim sey genclik birdaha. gelmiyor ohh misss keyfini cikarmak varkrn bos insanlar icin aglamak nedir

Teee Allam ne karaktersiz ne serefsiz insanlar var bu hayatta...
Bu adam baska bir kiz kacirdi diyorsun hic mi utanmamis senden, seninle olan iliskisini bilen etraftan
Beriki kiz, baska biriyle oldugunu bildigi biri geliyor seni kacirsam diyor, kiz da evet diyor.yani 2 taraf da ayri ayri rezil.

Sana soz verip baskasini kaciriyorsa evlenincede baskasina gider bu suan zor gelicek size ama ilerde iyi ki diceksiniz

Öyle canım ailesi biliyordu inan kimsenin yüzüne bakamıyorum, Allah düşmanımın bile başına getirmesin böyle olay, Annem babam gözlerimin içine bakıyorlar kaç gündür ne kadar mutsuzum diye, Allah’a havale ettim

kaçırdı mı? yavrum bi kızı kaçırmak gibi bi eyleme girişebilen bir dallamadan eve koca olmaz zaten. sevindim kurtulmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…