• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi rahatlatır mısınız?

Evlenirken ‘bana şu,bu alınsın’ diye sipariş verilmesi çok itici geliyor...

Öyle taleplerde bulunmak çok saçma...
Gönüllerinden ne koparsa kabulümdür...

Sevdiğimle evleniyor olmam yeterli...

Size uygun görülen hediyeyi değiştirmeniz bana göre çirkin bir hareket. Evet takılar size alınıyor olabilir ama hediye bu. Zaten merak etselerdi size arayıp danışırlardı değil mi?

Çok nefret ediyorsanız beşi bir yerdeden düğünden sonra bozdurup bilezige çevirebilirdiniz. Düştüğünüz durum çok fena bence. Düşünsenize nişanlınız ailesinie onu istemiyor onun yerine bilezik alın diye söyleyecek.
Konu sahibi kv si ona ev vermesine rağmen ev küçük diye kvsinin evine göz koyup neden kendi bu eve taşınmıyor da büyük evi bana vermiyor diye konu açan biri:KK69:

Konu sahibi kv si ona ev vermesine rağmen ev küçük diye kvsinin evine göz koyup neden kendi bu eve taşınmıyor da büyük evi bana vermiyor diye konu açan biri:KK69:
Pardon da sizin derdiniz ne?
Buranin muhtari siz misiniz.
Eski konularimi merak edenler açıp.okuyabilir.
Sizim yönlendirmenize gerek yok diye düsünuyorum.
Ne bu saldirganlik ??

2 bilezik nişanda takmışlar anladığım kadarıyla
2 bilezik de düğünde taksınlar istiyorsunuz
5 i 1 yerde takmayın onun yerine bilezik takın diyorsunuz
olumsuz yorum yapan arkadaşlara katılmıyorum
bence bu çok büyük bir istek değil
siz nişanlınıza karşı diler getirmişsiniz, ailesi yapar veya yapmaz onlara kalmış
ama sonuç her ne olursa olsun üzülmeyin
o da altın o da altın sonuçta..

:KK57::KK57:

Ciddimisin?
Ben o konuya denk gelmemiştim...
Malesef öyle bi konu var ve aşırı gerçek
Pardon da sizin derdiniz ne?
Buranin muhtari siz misiniz.
Eski konularimi merak edenler açıp.okuyabilir.
Sizim yönlendirmenize gerek yok diye düsünuyorum.
Ne bu saldirganlik ??
Yok bak mesela alıntıladığım üye bilmiyormuş insanlar tek meselenin bu olduğunu sanıyor daha iyi yorum yapabilmeleri açısından yardımcı oluyorum. Muhtar değilim ya herhangi bi üyeyim ücretsiz yazıyorum:)

:eek: şaka gibi eski konularına bakmamıştım. Dehşete düştüm cidden yazık vallahi insanlara. Ev ver bir de beğenilmesin.

Konu sahibi unut mesajımı, yukardaki olaydan sonra bilezik olayı neymiş. Ne takarlar bilmem seb nişanlına sabrından dolayı koca bi nazar boncuğu tak.

Bir de istediklerinizi duymayınca kızıyorsunuz. Hep sizin istediğiniz olsun di mi heeep?

bu yazdıklarına göre ben baya baya beleşe gitmişim ayol.
2 tane incecik bilezik. şimdi de beleşe boşuyorum adamı ne nafaka ne tazminat..
ne değersizmişim ben..

konuya dönecek olursam; maddiyatla alakalı öyle çok yüzgöz olmaktan ben hoşlanmıyorum şahsen. keşke baştan dillenmeseydi konu bu kadar... sen de haklısın onun yerine bu olsun demişsin illa alınacaksa gönlüme hoş gelen bir şey olsun demişsin ama bence bu muhabbeti kapatın artık...

Fazla mi takin dedim?
Benim türkçemde bir sorun var sanirim.
5i 1 yerdeyi almayin.
Bilezik olsun onun yerine. Onun fiyati kadar dedim.
Türkçenizde sorun yok estağfirullah ama bence olaylara yaklaşımınızda bir sorun var.
O insanlar size 5i 1 yerde almak zorunda da değil, takı takmak zorunda da değil. Bu hediyedir zaten. Böyle yüklü miktardaki bir hediyeye teşekkür ederim demeniz gerekirdi sadece.
Madem evlenecek kadar ciddisiniz bu yola kimseden destek almayarak çıkacakmış gibi hazırlıklı olacaktınız. Kimseye de minnet etmeyecektiniz.
Ben bu takı işlerini,her masrafın erkeğin ailesine yıkılmasını hiç mantıklı bulmuyorum. Sadece size demiyorum tabiki Türk kültüründe var bu.

:eek: şaka gibi eski konularına bakmamıştım. Dehşete düştüm cidden yazık vallahi insanlara. Ev ver bir de beğenilmesin.

Konu sahibi unut mesajımı, yukardaki olaydan sonra bilezik olayı neymiş. Ne takarlar bilmem seb nişanlına sabrından dolayı koca bi nazar boncuğu tak.

Bir de istediklerinizi duymayınca kızıyorsunuz. Hep sizin istediğiniz olsun di mi heeep?
Nişanlısı da arkadaşlarıyla sabaha kadar oyun oynadığında konu sahibi bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirince ben buyum işine gelirse demişti oda şey yani o konuda da ayrıl demişlerdi falan. Ay neyse gidiyorum ben yoksa 5i 1yerdesiyle dövcek beni:D

merhaba ben sizi çok iyi anlıyorum aslında.
bizim buralar da genelde 2 bilezik nişanda 3 bilezik düğünde takılır
onun harici set , saat takılır geline. tabi durumu iyi olan kişiler daha iyilerini takabiliyorlar.
benm eşimin ailesinin durumu çok iyi değil di.
sade uygun fiyatlı bir set takıldı düğünle birlikte toplan 5 bilezik takıldı.
ama bileziklerin 2 tanesi de teneke gibiydi. yinede ağzımı açıp birşey demedim.
bizim burda da geline 2 bilezik takılmasını abes görürler
aslında nişanlınızdan bence kırıcı birşey talep etmemişsiniz.

siz mal değil insansınız. bu zihniyetlere nasıl ve nereden kapılıyorsunuz bilmiyorum ama ne kadar çok takı o kadar çok metalaşmak demektir. hem bu konular dile geldiği için üzülüyorum diyorsunuz hem istiyorum da istiyorum diyorsunuz.
ben çöp dahi istemedim. iki teneke bilezik taktılar kv kp, ev eşyasını da kendimiz aldık ohhh sefam olsun benden özgürü yok... dünya üzerinde bir kulun da hayatım hakkında 1 katre söz hakkı yok bu sayede. ne kadar çok takı o kadar çok söz hakkı bunu yaz bir kenara.
Aynen başta bende hiçbirşey istemedim eşimin ailesinden iyi ki istemedim ve yapmadılar diyorum böylelikle karışma Hakkı da bulamazlar .

merhaba ben sizi çok iyi anlıyorum aslında.
bizim buralar da genelde 2 bilezik nişanda 3 bilezik düğünde takılır
onun harici set , saat takılır geline. tabi durumu iyi olan kişiler daha iyilerini takabiliyorlar.
benm eşimin ailesinin durumu çok iyi değil di.
sade uygun fiyatlı bir set takıldı düğünle birlikte toplan 5 bilezik takıldı.
ama bileziklerin 2 tanesi de teneke gibiydi. yinede ağzımı açıp birşey demedim.
bizim burda da geline 2 bilezik takılmasını abes görürler
aslında nişanlınızdan bence kırıcı birşey talep etmemişsiniz.
Evet demek isteğim bu.
5i 1 yerde ekstra bir şey. Ondan vazgeçip bilezik olsun demem olay oldu :D

iyi de bir beşibiryerde 2 bilezik etmiyor olması lazım.
yani beşibiryerde yerine bilezik takın deyince aynı miktarı istemiş olmuyorsunuz, artırmış oluyorsunuz tutarı.

ayrıca belki alındı hediyeniz çoktan veya zaten elde vardı, o yüzden değişiklik talebiniz de hoş olmayabilir.

yani çok büyük bir olay değil ama hoş da değil böyle şeylerin mesele edilmesi.
yani şu aşamada sizce huzur bozmaya değer mi bir bilezik fazla olmuş az olmuş???

iyi de bir beşibiryerde 2 bilezik etmiyor olması lazım.
yani beşibiryerde yerine bilezik takın deyince aynı miktarı istemiş olmuyorsunuz, artırmış oluyorsunuz tutarı.

ayrıca belki alındı hediyeniz çoktan veya zaten elde vardı, o yüzden değişiklik talebiniz de hoş olmayabilir.

yani çok büyük bir olay değil ama hoş da değil böyle şeylerin mesele edilmesi.
yani şu aşamada sizce huzur bozmaya değer mi bir bilezik fazla olmuş az olmuş???
Beşi bir yerde 2 bilezik alır canım en az 10 gramlardan 20 gram

Back
X