İçin sıkılıyor biriyle konuşmak dertleşmek istiyorum

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Yaklaşık 6 ay önce bir kumpasa gelip sahte bir kavgayla kayinvalidemin evinden kovuldum 10 gun kadar evimde eski kocamı tek kuruşum olmadan yiyecek bitene kadar bekledim.Babamlara geldim sonra 4 ay kandirildim tehdit edil eski kocam tarafindan ve anlaşmalı boşandik (bu süreçte kimse yardım etmedi)
Boşandiktan sonra iki üç kere karşıma çıktı pişmanım vs dedi ağladı meğer zaten bir kadın varmış hayatında 1 2 senedir
Neyse ailem şükür ki artık oğlunu gönder demiyor 10 gündür ama baskı var hâlâ
5 aydır tedaviye gidemiyorum iş bulamıyorum .boşanma davası bitince 15 gün içinde tamamen tesadüf eseri ve Allah in yardımıyla itiraz dilekçesi yolladım Ankaraya ve dilekçemi yüksek mahkemr kabul etti .Umarım ki davayı kazanırım (hem benim hattım hem kendi hattını kapatmış) delil olabilir di belki kadinla görüştüğünü ispat için
14 yaşındaki kardeşim ve yeğenim artık gidin evden diyorlar ki 10 gündür tek başıma ben bakıyorum annem babaannemle hastahanede
Temizlik beslenme okula bırakma vs .
Niye sevmiyorlar oğlumu ?
Kazanamazsin ne olacak korkuyorum
Hep dualar ediyorum iş yok mahkeme yi kazanayim istiyorum hemde cok
Oturup konuşacağım kimse yok herkes dedikodu peşinde çoğu durumuma seviniyor çoğunun umuru değil 5 6 aydır kimseye derdimi dokemedim

insan torununu birakin torunu bir cocugu nasil annesinden ayirmayi dusunebilirki

insan torununu birakin torunu bir cocugu nasil annesinden ayirmayi dusunebilirki
Beni nasıl olsa büyüyünce bırakacakmış kan soy çekermiş aileme yabancıymış evlenecek olursam o adama akrabalarına yabancıymış ama orada analık istemezse babaanne amca hala varmış
Benim ilerdeki evliligim den olacak çocuk dahi kardeşi değilmiş ama babası 10 kadindan çocuk sahibi olsa hepsi öz kardeşiymiş
Nasıl olsa babası biraz büyünce çağırdi mi seni ezip gidecek diyorlar

Son düzenleme:
Ber ra kardeşim.Konularını okuyup zaman zaman yorum yazıyorum.En son yardım alman için 183 ü aramanızı önermiştim. Aramaya çekiniyordunuz.Annenizin kızacağını düşünerek.Ne yaptınız?Aradınız mı?

Bu laflarin uzerine cekinmemesi lazim yapilacak en buyuk rezillogi yapiyorlar suan zaten.

Arasam ne diyeceğim ? Bide ücretli aramaysa kontör üm yok zaten ters te lerde annemlerin evinde kalma şansımı da kaybedebilirim

Bir turlu
Hic bir sekilde anlamıyorlar defalarca sakin ve sabırla konuştum olmadı ağladım olmadı evi terkettim nafile

Ne kadar sığ bir düşünceye ya. Kardeş karındaştan gelir, yani aynı karından çıkmadır. Yani anneden olan çocuklar özdür, babadan olanlar değil. Çünkü annenin çocukları bellidir, babanınsa belli olmayabilir. (Günümüzde dna testi vs mümkün tabii)

Umarım iş bulur kendi ayakların üzerinde durabilirsin. Sen çocuğunu güzel yetiştirirsen bırakıp gitmez merak etme :)

Bir turlu
Hic bir sekilde anlamıyorlar defalarca sakin ve sabırla konuştum olmadı ağladım olmadı evi terkettim nafile

Bir turlu
Hic bir sekilde anlamıyorlar defalarca sakin ve sabırla konuştum olmadı ağladım olmadı evi terkettim nafile ya ben ölmüş olsam babası istemese ne olacak dedim yurda veririz dedi kızkardeşim annemden onayladı

Bu insanlardan sana hayir yok guzelim. Cok kotüler. Ciddi anlamda kötü ya.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…