Yok malesefbir mesleginiz falan yokmu acaba ?
Sağol kuzum fazla muhabbet edemedik ama yüreğini biliyorum yorumlarından ❤Yakinda bir yerde olsam benim evime geli kalin dicem (ciddiyim).
Beni nasıl olsa büyüyünce bırakacakmış kan soy çekermiş aileme yabancıymış evlenecek olursam o adama akrabalarına yabancıymış ama orada analık istemezse babaanne amca hala varmışinsan torununu birakin torunu bir cocugu nasil annesinden ayirmayi dusunebilirki
Bu laflarin uzerine cekinmemesi lazim yapilacak en buyuk rezillogi yapiyorlar suan zaten.Ber ra kardeşim.Konularını okuyup zaman zaman yorum yazıyorum.En son yardım alman için 183 ü aramanızı önermiştim. Aramaya çekiniyordunuz.Annenizin kızacağını düşünerek.Ne yaptınız?Aradınız mı?
Arasam ne diyeceğim ? Bide ücretli aramaysa kontör üm yok zaten ters te lerde annemlerin evinde kalma şansımı da kaybedebilirimBer ra kardeşim.Konularını okuyup zaman zaman yorum yazıyorum.En son yardım alman için 183 ü aramanızı önermiştim. Aramaya çekiniyordunuz.Annenizin kızacağını düşünerek.Ne yaptınız?Aradınız mı?
Hic bir sekilde anlamıyorlar defalarca sakin ve sabırla konuştum olmadı ağladım olmadı evi terkettim nafileBize yabanci ne demek?. Inanamiyorum bu kafalara.
Bizim uzaktan akrabalarda boyle bir mevzu yasandi. Cok kalabalik bir aile ortaminda direk söyledim bana söylense cocugunu bırak vs diye anne baba demem silerim hepinizi dedim gık diyen olmadı cok ayip ya o sabi sübyan yaziklar olsun
Beni nasıl olsa büyüyünce bırakacakmış kan soy çekermiş aileme yabancıymış evlenecek olursam o adama akrabalarına yabancıymış ama orada analık istemezse babaanne amca hala varmış
Benim ilerdeki evliligim den olacak çocuk dahi kardeşi değilmiş ama babası 10 kadindan çocuk sahibi olsa hepsi öz kardeşiymiş
Nasıl olsa babası biraz büyünce çağırdi mi seni ezip gidecek diyorlar
Hic bir sekilde anlamıyorlar defalarca sakin ve sabırla konuştum olmadı ağladım olmadı evi terkettim nafileBize yabanci ne demek?. Inanamiyorum bu kafalara.
Bizim uzaktan akrabalarda boyle bir mevzu yasandi. Cok kalabalik bir aile ortaminda direk söyledim bana söylense cocugunu bırak vs diye anne baba demem silerim hepinizi dedim gık diyen olmadı cok ayip ya o sabi sübyan yaziklar olsun
Hic bir sekilde anlamıyorlar defalarca sakin ve sabırla konuştum olmadı ağladım olmadı evi terkettim nafile ya ben ölmüş olsam babası istemese ne olacak dedim yurda veririz dedi kızkardeşim annemden onayladıBize yabanci ne demek?. Inanamiyorum bu kafalara.
Ya zannetmiyorum ucretli olacagini. Ya berra icimi burkuyo konularin. Sen ogretmen miydin ?Arasam ne diyeceğim ? Bide ücretli aramaysa kontör üm yok zaten ters te lerde annemlerin evinde kalma şansımı da kaybedebilirim
Bu insanlardan sana hayir yok guzelim. Cok kotüler. Ciddi anlamda kötü ya.Bir turlu
Hic bir sekilde anlamıyorlar defalarca sakin ve sabırla konuştum olmadı ağladım olmadı evi terkettim nafile ya ben ölmüş olsam babası istemese ne olacak dedim yurda veririz dedi kızkardeşim annemden onayladı
.Bize yabanci ne demek?. Inanamiyorum bu kafalara.
Yok nerde ?Vasıfsız elemanım ben bildiğinizYa zannetmiyorum ucretli olacagini. Ya berra icimi burkuyo konularin. Sen ogretmen miydin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?