İçin sıkılıyor biriyle konuşmak dertleşmek istiyorum

InşaAllah kuzum inşAllah kesinlikle bu dediğinizi kabul etmiyorlar bende aynı şekilde izah ettim ama nafile erkek sperm döl soy kan vs vs karıştırdılar

Kimseyi kınamak istemem hatta Allah'a sığınırırm ama anlayamıyorum insan evladının evladını nasıl istwmez. Hele kardeşle yeğen onlar kim oluyor onlara ne olıyor. İnşaallah tez zamanda bir çıkış yolu, hayırlı bir kapı açılır önünüze
@Ber ra
183'ü aramak ücretsiz.
https://alo183.aile.gov.tr/alo-183

Teşekkür ederim

Arasam ne diyeceğim ? Bide ücretli aramaysa kontör üm yok zaten ters te lerde annemlerin evinde kalma şansımı da kaybedebilirim
internetten araştırdım.Bazı operatörlerden bu numara ücretsiz aranıyor.Ama bütün operatörleri bilemiyorum.Birde 144 diye bir sosyal yardım hattı var.Buraları bir yolunu bulup arayın.Derdinizi anlatın.Size bu şekilde davranan,baskılayan bir aileden bu kadarda çekinmeyin artık ne olur.Durumunuz bizleri üzüyor ve sizin için birşey yapamamak daha da üzüyor inanın.

cok ozur dilerim ama ailenizde cahillik pacalardan akiyor yani sinir oldum

cok ozur dilerim ama ailenizde cahillik pacalardan akiyor yani sinir oldum
Malesef kız dan olan torun erkekten olan torun diye durum var bizim ailede misal ben ilk torunu verseydim dahi erkek kardeşiminki ilk torun sayılacaktı

Malesef kız dan olan torun erkekten olan torun diye durum var bizim ailede misal ben ilk torunu verseydim dahi erkek kardeşiminki ilk torun sayılacaktı
mor cati kadin siginma evleri falan buralarla gorustunuzmu
nerede yasiyorsunuz

Bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetler il müdürlüğüne gidin oradaki bir uzmanla konuşun, durumunuzu anlatın. Size bir yol gösterecektir, vatandaş olarak bir şeyler talep etmek hakkınız. Lütfen gidin derdinizi anlatın ve şansınızı deneyin..

144 sosyal yardım hattını yurt içinden aramak ücretsizmiş.Kendi sitesinde yazıyor.İnternetten bakıp bir inceleyin siteyi.

Canimmmm oğlunu devlet kresine versen sende bi ise girsen yavrunu alip ayri huzurlu bi eve çıksan diyorum artık

Ailen hem cahil hem inancsiz ya icim acidi sana ve evladina. Bende bosandigimda oglum uc yasindaydi. Benim annen bana sen daha cok gencsin evlensen bile ben torunuma sahip cikarim dedi ki evlenmek aklimin ucunda yok. Tek torun simdilik ve 12 yasinda kiz kardesim var ona teyzelik degil bildigin ablalik yapiyor. Benim oglumda kardesim yok ama elif var kardes sayiliriz diyor teyzesine. Kardesinin tavrina izni de ailen veriyor bence yoksa 14 yasinda bir coxuk da merhametli olmali bence. Eski kocaniz nafaka vermiyor mu ? Hangi ildesiniz vilmiyorum ama bir markettte reyon gorevlisi bile olabilirsiniz parayi gorunce velki aileniz insafa gelir kendinizi toparlayinca da ayyri eve cikarsiniz. Rabbim yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…