InşaAllah kuzum inşAllah kesinlikle bu dediğinizi kabul etmiyorlar bende aynı şekilde izah ettim ama nafile erkek sperm döl soy kan vs vs karıştırdılarNe kadar sığ bir düşünceye ya. Kardeş karındaştan gelir, yani aynı karından çıkmadır. Yani anneden olan çocuklar özdür, babadan olanlar değil. Çünkü annenin çocukları bellidir, babanınsa belli olmayabilir. (Günümüzde dna testi vs mümkün tabii)
Umarım iş bulur kendi ayakların üzerinde durabilirsin. Sen çocuğunu güzel yetiştirirsen bırakıp gitmez merak etme :)
Berra temizlik sirketine falan basvursan ?Yok nerde ?Vasıfsız elemanım ben bildiğiniz
Teşekkür ederimKimseyi kınamak istemem hatta Allah'a sığınırırm ama anlayamıyorum insan evladının evladını nasıl istwmez. Hele kardeşle yeğen onlar kim oluyor onlara ne olıyor. İnşaallah tez zamanda bir çıkış yolu, hayırlı bir kapı açılır önünüze
@Ber ra
183'ü aramak ücretsiz.
https://alo183.aile.gov.tr/alo-183
Ya ne desem bilemedim erkegin spermini dusunceklerine vicdanlarinin dillerinin pisligini dusunsunler.InşaAllah kuzum inşAllah kesinlikle bu dediğinizi kabul etmiyorlar bende aynı şekilde izah ettim ama nafile erkek sperm döl soy kan vs vs karıştırdılar
Vurdum defalarca yok 5 aydır her yere başvurdum yok kimse almıyor işeBerra temizlik sirketine falan basvursan ?
Benim 9 ay karnında taşımam ölüm tehlikesi geçirmem emzirmem uykusuz gecelerim hepsi yok sayılıyor yaniYa ne desem bilemedim erkegin spermini dusunceklerine vicdanlarinin dillerinin pisligini dusunsunler.
Midemi bulandirdilar. Umarim hersey yoluna girer.Benim 9 ay karnında taşımam ölüm tehlikesi geçirmem emzirmem uykusuz gecelerim hepsi yok sayılıyor yani
internetten araştırdım.Bazı operatörlerden bu numara ücretsiz aranıyor.Ama bütün operatörleri bilemiyorum.Birde 144 diye bir sosyal yardım hattı var.Buraları bir yolunu bulup arayın.Derdinizi anlatın.Size bu şekilde davranan,baskılayan bir aileden bu kadarda çekinmeyin artık ne olur.Durumunuz bizleri üzüyor ve sizin için birşey yapamamak daha da üzüyor inanın.Arasam ne diyeceğim ? Bide ücretli aramaysa kontör üm yok zaten ters te lerde annemlerin evinde kalma şansımı da kaybedebilirim
InşaAllah hep dua ediyorum hepMidemi bulandirdilar. Umarim hersey yoluna girer.
cok ozur dilerim ama ailenizde cahillik pacalardan akiyor yani sinir oldumBeni nasıl olsa büyüyünce bırakacakmış kan soy çekermiş aileme yabancıymış evlenecek olursam o adama akrabalarına yabancıymış ama orada analık istemezse babaanne amca hala varmış
Benim ilerdeki evliligim den olacak çocuk dahi kardeşi değilmiş ama babası 10 kadindan çocuk sahibi olsa hepsi öz kardeşiymiş
Nasıl olsa babası biraz büyünce çağırdi mi seni ezip gidecek diyorlar
Tamam belki ben farkında olmadan birşeyler yapmışım dır 5 ay içinde belki hatalar etmişim dır çünkü şoktaydim uzgundumMidemi bulandirdilar. Umarim hersey yoluna girer.
Malesef kız dan olan torun erkekten olan torun diye durum var bizim ailede misal ben ilk torunu verseydim dahi erkek kardeşiminki ilk torun sayılacaktıcok ozur dilerim ama ailenizde cahillik pacalardan akiyor yani sinir oldum
mor cati kadin siginma evleri falan buralarla gorustunuzmuMalesef kız dan olan torun erkekten olan torun diye durum var bizim ailede misal ben ilk torunu verseydim dahi erkek kardeşiminki ilk torun sayılacaktı
Gittim 3 4 gün kaldimmor cati kadin siginma evleri falan buralarla gorustunuzmu
nerede yasiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?