İçin sıkılıyor biriyle konuşmak dertleşmek istiyorum

Bana çözüm üretmiyor gibi geldiniz.
Arkadaşlar çok mantıklı yollar göstermişler.
Lütfen ciddiye alın ve sadece davaya odaklanmayın.

Sanırım kendinizi riske atmak istemiyorsunuz yani bir kuruma gidip sonrasında adapte olamaz vs başka durumlardan çıkmak zorunda kalırsanız bu defa ailenize dönmeme durumu sizi korkutuyor.
Şuan öyle böyle de olsa kafamı sokucak bir yerin var gibi düşünüyorsunuz ancak olumlu olmıcaktır sizin için.
Çünkü bu gidişle 1-2 seneye sizi tekrar evlendirip göndermek isticekler.
Bence yapmanız gereken iş arayışınızı sürdürüp mahkeme sonuçlanana kadar orada kalır bu sürese işe girerseniz biraz da olsa birikim yapıp öyle ordan ayrılmak olacaktır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Şu an için, Tek çareniz güzel bir iş bulup, kendinize yavrunuzla yeni bir sayfa açmak gibi görünüyor.
Ailenizin dolduruşuna gelip ; çocuğunuzu babasına vermezseniz,
Çocuğunuz da sizi hiçbir koşulda bırakmaz insallah emin olun..
Allah en yakın zamanda güzel bir kazanç kapısı açar size insallah

Haklısınız ama belki milyon kere yazdım iş arıyorum sürekli hemde ama yok yok yok 30 yaş altı evli arıyor çoğu çoğu asılıyor çoğu formu bile degerlendirmiyor birşey yapmıyor öylece oturuyor değilim çocuğumdan vazgeçmedim
Ana okuluna gidiyor yarım gün evde 9 kişiyiz annem genelde 15 günde bir 10 gün kadar babaannemle hastahanede kalıyor (15 gündür çocuk üzerinden baskı yapmıyorlar)
Inanın hadi ben bugün iş bulayim deyip iş bulamıyorsunuz hayat hele insanlar o kadar zor ki
@deliha86 100bin baloncuk yuttum Iron Lady

Son düzenleme:
En yakın zamanda güzel haberlerinizi verin bize insallah..

bunlar ne kadar cahilce sözler ne hadsizce şeyler
siz evlenseniz ve vaşka bir çocuk olsa onlar kardeş olacak elbette.
keşke işiniz olsa da çekip gitseniz. ayrıca erkek evlat anneye düşkün olur bırakıp gidemez öyle.
ayrılmayın yavrunuzdan ne olursa olsun.

Berra bugün aklimdaydiniz hep dua ettim nerdeyseniz yardım etmeye hazırım elimden gelince bulundugunuz ilden tanıdıkları olur belki MEB de çalışıyorum bi fayda olur inşallah özelden yazarsaniz sevinirim

Oğlumu bırakmayı kesinlikle dusunmuyordüşünmüyorum

Oğlumu bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum

Bana affet unut yeniden evlen diyorlar boşver davayı boşa uğraşıyor kendini hırpalıyorsun diyorlar siz affedebilir misiniz ?

Hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç merak etmeyin. Allah bir kapıyı kaparsa diğerini mutlaka açar . Herşey düzelecek inşaallah. Yeterki sabredin, dua edin ve doğru yoldan ayrılmayın.

Allah akıl fikir versin bunları diyenlere. Umarım iş bulursunuz. Sizin de yardımcınız olsun Allah. Çok üzüldüm size yapılan muameleye

Bunlar ne saçma insanlar anne bir veya baba bir farketmez dinende her türlü kardeş sayiliyor zaten... Üvey asla olmaz...anne ve baba ayriysa ancak üvey olur geri kalanı özdür ..... Allah yardımcın olsun kardeşim şu an ne durumdasın benimde bir mesleğim olmasaydı eminim aynı durumda olurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…