Helal olsun sizin gibi vicdan sahibi insanlara ama bu arkadaşın ayaklarını yere sağlam basması gerekiyorYakinda bir yerde olsam benim evime geli kalin dicem (ciddiyim).
Haklısınız ama belki milyon kere yazdım iş arıyorum sürekli hemde ama yok yok yok 30 yaş altı evli arıyor çoğu çoğu asılıyor çoğu formu bile degerlendirmiyor birşey yapmıyor öylece oturuyor değilim çocuğumdan vazgeçmedimSanırım kendinizi riske atmak istemiyorsunuz yani bir kuruma gidip sonrasında adapte olamaz vs başka durumlardan çıkmak zorunda kalırsanız bu defa ailenize dönmeme durumu sizi korkutuyor.
Şuan öyle böyle de olsa kafamı sokucak bir yerin var gibi düşünüyorsunuz ancak olumlu olmıcaktır sizin için.
Çünkü bu gidişle 1-2 seneye sizi tekrar evlendirip göndermek isticekler.
Bence yapmanız gereken iş arayışınızı sürdürüp mahkeme sonuçlanana kadar orada kalır bu sürese işe girerseniz biraz da olsa birikim yapıp öyle ordan ayrılmak olacaktır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
En yakın zamanda güzel haberlerinizi verin bize insallah..Haklısınız ama belki milyon kere yazdım iş arıyorum sürekli hemde ama yok yok yok 30 yaş altı evli arıyor çoğu çoğu asılıyor çoğu formu bile degerlendirmiyor birşey yapmıyor öylece oturuyor değilim çocuğumdan vazgeçmedim
Ana okuluna gidiyor yarım gün evde 9 kişiyiz annem genelde 15 günde bir 10 gün kadar babaannemle hastahanede kalıyor (15 gündür çocuk üzerinden baskı yapmıyorlar)
Inanın hadi ben bugün iş bulayim deyip iş bulamıyorsunuz hayat hele insanlar o kadar zor ki
@deliha86100bin baloncuk yuttum Iron Lady
Beni nasıl olsa büyüyünce bırakacakmış kan soy çekermiş aileme yabancıymış evlenecek olursam o adama akrabalarına yabancıymış ama orada analık istemezse babaanne amca hala varmış
Benim ilerdeki evliligim den olacak çocuk dahi kardeşi değilmiş ama babası 10 kadindan çocuk sahibi olsa hepsi öz kardeşiymiş
Nasıl olsa babası biraz büyünce çağırdi mi seni ezip gidecek diyorlar
InşaAllah kuzum tek isteğim buEn yakın zamanda güzel haberlerinizi verin bize insallah..
InşaAllah kuzum tek isteğim buEn yakın zamanda güzel haberlerinizi verin bize insallah..
bunlar ne kadar cahilce sözler ne hadsizce şeyler
siz evlenseniz ve vaşka bir çocuk olsa onlar kardeş olacak elbette.
keşke işiniz olsa da çekip gitseniz. ayrıca erkek evlat anneye düşkün olur bırakıp gidemez öyle.
ayrılmayın yavrunuzdan ne olursa olsun.
bunlar ne kadar cahilce sözler ne hadsizce şeyler
siz evlenseniz ve vaşka bir çocuk olsa onlar kardeş olacak elbette.
keşke işiniz olsa da çekip gitseniz. ayrıca erkek evlat anneye düşkün olur bırakıp gidemez öyle.
ayrılmayın yavrunuzdan ne olursa olsun.
Bana affet unut yeniden evlen diyorlar boşver davayı boşa uğraşıyor kendini hırpalıyorsun diyorlar siz affedebilir misiniz ?
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç merak etmeyin. Allah bir kapıyı kaparsa diğerini mutlaka açar . Herşey düzelecek inşaallah. Yeterki sabredin, dua edin ve doğru yoldan ayrılmayın.Yaklaşık 6 ay önce bir kumpasa gelip sahte bir kavgayla kayinvalidemin evinden kovuldum 10 gun kadar evimde eski kocamı tek kuruşum olmadan yiyecek bitene kadar bekledim.Babamlara geldim sonra 4 ay kandirildim tehdit edil eski kocam tarafindan ve anlaşmalı boşandik (bu süreçte kimse yardım etmedi)
Boşandiktan sonra iki üç kere karşıma çıktı pişmanım vs dedi ağladı meğer zaten bir kadın varmış hayatında 1 2 senedir
Neyse ailem şükür ki artık oğlunu gönder demiyor 10 gündür ama baskı var hâlâ
5 aydır tedaviye gidemiyorum iş bulamıyorum .boşanma davası bitince 15 gün içinde tamamen tesadüf eseri ve Allah in yardımıyla itiraz dilekçesi yolladım Ankaraya ve dilekçemi yüksek mahkemr kabul etti .Umarım ki davayı kazanırım (hem benim hattım hem kendi hattını kapatmış) delil olabilir di belki kadinla görüştüğünü ispat için
14 yaşındaki kardeşim ve yeğenim artık gidin evden diyorlar ki 10 gündür tek başıma ben bakıyorum annem babaannemle hastahanede
Temizlik beslenme okula bırakma vs .
Niye sevmiyorlar oğlumu ?
Kazanamazsin ne olacak korkuyorum
Hep dualar ediyorum iş yok mahkeme yi kazanayim istiyorum hemde cok
Oturup konuşacağım kimse yok herkes dedikodu peşinde çoğu durumuma seviniyor çoğunun umuru değil 5 6 aydır kimseye derdimi dokemedim
Allah akıl fikir versin bunları diyenlere. Umarım iş bulursunuz. Sizin de yardımcınız olsun Allah. Çok üzüldüm size yapılan muameleyeBeni nasıl olsa büyüyünce bırakacakmış kan soy çekermiş aileme yabancıymış evlenecek olursam o adama akrabalarına yabancıymış ama orada analık istemezse babaanne amca hala varmış
Benim ilerdeki evliligim den olacak çocuk dahi kardeşi değilmiş ama babası 10 kadindan çocuk sahibi olsa hepsi öz kardeşiymiş
Nasıl olsa babası biraz büyünce çağırdi mi seni ezip gidecek diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?