İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Oooo sen buradakilerin kafasına göre hareket edersen 100kez ayrılırsın evli bile olsan çoğu yıkıcı zihniyetteler..Adam belli seni çok seviyor sevdiğinden sorguluyor..Klasik erkek beyni..Zaten senin tepkinden geçmişini az bucuk anlamıştır. ay kalmış..BAşka kötü huyları yoksa kafaya takma derim.

Kötü huyu yok çok iyi bir insan.. aynen ben de dediğinizi fark ettim tuhaf

Kötü huyu yok çok iyi bir insan.. aynen ben de dediğinizi fark ettim tuhaf

Bende dün konu açtım bakarsan ben senin nişanlının bayan versiyonuyum..bende 4 ay sonra evleneceğim..resmen adamın geçmişini destim durdum..bu sevgiden gelir ileri inan ki..Adam sevmese umursamasa demez..Bu zamanda kötü erkek aldatan ve sorumsuz erkekler..O Duygularına yenik düşmüş..De ona merak ediyorsan ona sor..Bunu dersen a bak kızın şüphesi yok dicek içi rahatlıcak..

Zaten ne yaparlarsa sinir anidir hoş goreceksin.

Hiç hos gormedim gormemde sinir akliyla hareket edenin dünyasını dar ederim.

Bi yola girdin seviyorsun dönmek istememen normal ama kafasi degismedikten sonra bi özurle bi sorun çözülmez. Siz yasadiklarimizi çözdük unuttuk demeyin. Sirasi gelince çıkarmak üzere ikinizde cebinize koydunuz.

Evlenmeden önce bir cok sey yasadim hic birini sormadi sormak istemedi.
Size mutluluklar. Bari hemen cocuk yapma isini gucunu hallet tavsiye.

Sizin için de bu arkadaşın sevgilisi için de bir seferlik kıskançlık bir dereceye kadar tolere edilebilir. Bakın sizin konunuzda da kıskandığınız şeyi yapan kaç kişi çıktı. Normal olabilecek şeyi güven gitti aşk bitti olarak yorumladınız. Bu arkadaşın sevgilise de siz de ilerde aynı şeyleri yapmaya devam ederseniz hem kendinizi hem sevdiğiniz insanı üzmekten ve iki kişilik mutsuzluk yaşamaktan başka bir sonucu olmaz. Bir kere seviyor kıskanıyor denir iki kere denir emin olun uzun sürede beni boğuyorsun olur, beni kısıtlıyorsun, ben bu şekilde yaşamak istemiyorum olur. Kıskançlık iyi bir şey değil. Hele kıskançlık sonucunda tamamen zıvanadan çıkıp konu sahibinin sevgilisi gibi ucunun nereye gideceğini bilmeden konuşmak kesinlikle iyi bir şey değil.

Burda bir sürü konu var. Kıskandığını iddia ettiği için erkek kuzenini bile facebookten çıkartan adamlar mı dersin, eşini görümcesinden kıskanan kadınlar mı? Kıskançlığın sınırı yok. Çok çok azı normal olarak kabul edilebilir. Onda da seviyeyi düşürmeden karşındaki ile konuşmak önemli.

Zaten öyle söyledim

İşte ben bunu anlatamadım..benim yaşadığım kıskançlık değildi ..Yolda kızları gösteren kıza bak bacakları ne güzel diyen biriyim..Anne ve görümceyi kıskanmak piskopatlık kıskançlık değil..Sadece hevesim kaçtı ..Ruhu benle dolmamış başkalarıda olmuş..Ve ben o uzulmesin diye kapadığım FAcesi actım..madem normal bende aynı yoldayım.

Biri üzülmesin diye facebook kapatılmamalı zaten. Bir kere karşıdan böyle bir talep yokken siz böyle yapınca ister istemez bak ben senin için neler yaptım oluyor. Gerek yok. Karşıdan böyle bir talep gelirse de kesinlikle karşılıklı yapılması gereken bir olay. Kapatılacaksa iki kişi de kapatacak.
Profil bakma olayında da genel olarak kıskanç biri değilseniz bir şeyler hissettiyseniz doğru yolda da olabilirsiniz, ama bekar bir erkek bekar bir kadının profiline asla bakamaz diyorsanız o biraz doğru yol olmaz. Çünkü bakıyoruz. Cidden hem de hiç kötü niyetimiz olmadan.
Ki şöyle bir durumda olabilir. Siz cidden prensip olarak bunu sevmiyor olabilirsiniz. Sevgilinize de söylersiniz kapatalım ikimizde diye. O da sizinle aynı fikirde olur. Gerisi bizi ilgilendirmez. İki kişi aynı şeyleri düşünüp istedikten sonra sorun değil. Ama dikkat etmek lazım kapattım diyip ikinci facebook hesabı olan, kapattıktan yıllar sonra açıcam ben karışamazsın bana diyen de bir sürü insan var. O yüzden gerekçeleriniz sağlam olmalı, olmazsa olmazınız mı bunu iyice tartmalısınız. Ki böyle bir durumda tepkinizi verebilesiniz.

Zaten öyle söyledim

Sizin durumunuzdaki sıkıntılardan birisi sizin zaten ondan bir şey saklamamanız. Siz daha önce ilişkiniz olduğunu söylemişsiniz, yaşadıklarınızı da. Ama kendisinin size ilk cümlesi neden bana yalan söyledin. Ne yalan söylemişim? Sen daha önce biriyle çıkmışsın. İyi de ben sana bunu söyledim zaten. Bakın sadece bu kısmı bile benim için kavga sebebi. Neden biliyor musunuz ben birlikte olduğum insandan zeki olmasını beklerim. tartışmada bile söylediği cümlelerin bir anlam bütünlüğü olsun isterim. Yani gereksiz kıskandığından değil zeka seviyesi yerlerde cümleler kurduğundan kavga ederim.

Kesinlikle katılıyorum..

ay tabi ya buradakileri dinleme hepsi milletin yuvasına göz dikmiş feci insanlar kaç yuva yıkıldı burada kaç masum insan helak oldu

evet sevdiğinden sorguluyor bak sadece bu üyeyi dinle maaşallah şıp diye çözmüş olayı.nazar değmesin.

sizin gibi klasik kadın beyinlerinden koruyorum ne yalan söyleyeyim.

Klasik değil canım yapıcı olmaya çalışıyorum..ortada çokk korkunç birşey yokken düğüne 2 ay kalmış bir insana niye olumsuz konuşayım..Valla ben ihanet eden,sorumsuz erkeğe,kaba kuvvet uygulayan erkeğe karşıyım..gerisi konuşularak çözülür ve vazgeçilmez..

Ayrıca arkadaşım valla ben 2008 den beri üyeyim..sürekli olamasada kaç kadın etki altında kalıp burada kocasına yapmadığını bırakmadı..çok geçmişlere bakarsan evi bırakıp giden bile olmuştu..şu kelimeleri yüzünden..(Ay sende hiç gurur yokmu nasıl o evde duruyorsun kelimeleri ile kadın kocasını bırakıp gitti..Duruma burda yöneticeler el atmıştı.)

Her yorum için demiyorum tabiki.

inanmıyorum. buraya bakıp da mı terk etmişler .

o olayları bilemem ama keşke bazı kadınlar buradaki kadınları dinleyip nişanlısını bıraksa da sorunlu evlilikler olmasa ya da kendisine bin türlü eziyet eden adamları def etseler de o çocuklara yazık olmasa dedim hep hala da o fikirdeyim.

hatta bence tam tersi oluyor konu sahipleri birden nişanlılarının,sevgililerinin ve kocalarının değerini anlıyor

inanmıyorum. buraya bakıp da mı terk etmişler .

Sorma canım..çok eskilerdeydi.kız evli hamile adamın ihanetini yakalamış..üstüne dövmüş falan..buradan birileri hem ihanet e uğrayıp üstüne dayak mı yiyorsun sende hiç gurur yok ..sen bunları hakkediyorsun falan dmişlerdi..kız ertesi gün birisinin evine gidiyor.oradan yazıyor ailem kocam beni arıyor vs vs..sonra ne oldu bilmiyorum..

Burdan intahar edip hap içen buraya yazmıyan mı oldu.. o zamanlar aktif bir uye idim.şimdide vardır belki.

Ay oda oluyor evet benim kocam yapmaz misali...

Ben de rastlıyorum çok olumsuz yorumlara ama bazen de yapıcı olmak mümkün olmuyor. Örnek verdiğiniz olayı bilmiyorum fakat işin içinde şiddet varsa hiçbir kadın "sus otur" diyemez kolaylıkla.

Burada insanlar genellikle dertlerini anlatıyor ve ne yapmalıyım diye soruyorlar. Yol gösterilsin istiyorlar. Ona göre de fikirler veriliyor. Şunu yapmalısın, bunu yapmalısın diye. Düşünmek, tartmak ve bu doğrultuda bir karara varmak da konuyu açanın görevi.

Bazen pek çok fikir veriliyor, gidecek yerim yok, dayak yiyorum, aldatılıyorum, mesleğim yok diyen kadınlar oluyor. Gel biz sana yardım edelim deniyor ama yine de o eşe dönülüyor. Her zaman her üyenin gaza geldiğini düşünmüyorum ben. Keşke daha fazla kadın korunabilse korkunç şeylerden.

Burada her yazılanı yapmak da pokemon izleyip pikachuyum ben diye camdan atlamaya benziyor biraz : p

Ay halbuki evinde durup dayağın akşam öğününü beklemeliydi.
Hay Allah.
Ah kadınlar ah, hep çeliyorsunuz akılları.

Ay halbuki evinde durup dayağın akşam öğününü beklemeliydi.
Hay Allah.
Ah kadınlar ah, hep çeliyorsunuz akılları.

O zaman önce polislerden başlanmalı kadın ağzı burnu kırılmış gidiyor dedikleri kelime"Karı koca arasına girilmez"..diyip yollanıyor..

sadece benim dediğim daha yapıcı şeylerle gelinmeli..tamam boşa gitsin,terket,gurursz kelimeleri..bana göre yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…