Kötü huyu yok çok iyi bir insan.. aynen ben de dediğinizi fark ettim tuhafOooo sen buradakilerin kafasına göre hareket edersen 100kez ayrılırsın evli bile olsan çoğu yıkıcı zihniyetteler..Adam belli seni çok seviyor sevdiğinden sorguluyor..Klasik erkek beyni..Zaten senin tepkinden geçmişini az bucuk anlamıştır. ay kalmış..BAşka kötü huyları yoksa kafaya takma derim.
Kötü huyu yok çok iyi bir insan.. aynen ben de dediğinizi fark ettim tuhaf
Zaten ne yaparlarsa sinir anidir hoş goreceksin.Anneme mesaj atmış siz benim başımın tacısınız diye. Gurur yaptı annem üzerinden yürüyor. Canım biz bununla bir şeyler yaşadık ileri boyut olmayan (tabi pişman değilim) ona istinaden mi bu hareketler dedim üstüne gittim sonra tamam ben sana güveniyordum zaten sinir anıyla söyledim diyor.
Özür diledi. Çok sevdiğini bağlandığını söyledi.
Evet çok kıskanıyor (psikopat derecesinde değil) sadece çok bağlı.
Titriyor üzerime.
Bende dün konu açtım bakarsan ben senin nişanlının bayan versiyonuyum..bende 4 ay sonra evleneceğim..resmen adamın geçmişini destim durdum..bu sevgiden gelir ileri inan ki..Adam sevmese umursamasa demez..Bu zamanda kötü erkek aldatan ve sorumsuz erkekler..O Duygularına yenik düşmüş..De ona merak ediyorsan ona sor..Bunu dersen a bak kızın şüphesi yok dicek içi rahatlıcak..
Zaten öyle söyledimBende dün konu açtım bakarsan ben senin nişanlının bayan versiyonuyum..bende 4 ay sonra evleneceğim..resmen adamın geçmişini destim durdum..bu sevgiden gelir ileri inan ki..Adam sevmese umursamasa demez..Bu zamanda kötü erkek aldatan ve sorumsuz erkekler..O Duygularına yenik düşmüş..De ona merak ediyorsan ona sor..Bunu dersen a bak kızın şüphesi yok dicek içi rahatlıcak..
Sizin için de bu arkadaşın sevgilisi için de bir seferlik kıskançlık bir dereceye kadar tolere edilebilir. Bakın sizin konunuzda da kıskandığınız şeyi yapan kaç kişi çıktı. Normal olabilecek şeyi güven gitti aşk bitti olarak yorumladınız. Bu arkadaşın sevgilise de siz de ilerde aynı şeyleri yapmaya devam ederseniz hem kendinizi hem sevdiğiniz insanı üzmekten ve iki kişilik mutsuzluk yaşamaktan başka bir sonucu olmaz. Bir kere seviyor kıskanıyor denir iki kere denir emin olun uzun sürede beni boğuyorsun olur, beni kısıtlıyorsun, ben bu şekilde yaşamak istemiyorum olur. Kıskançlık iyi bir şey değil. Hele kıskançlık sonucunda tamamen zıvanadan çıkıp konu sahibinin sevgilisi gibi ucunun nereye gideceğini bilmeden konuşmak kesinlikle iyi bir şey değil.
Burda bir sürü konu var. Kıskandığını iddia ettiği için erkek kuzenini bile facebookten çıkartan adamlar mı dersin, eşini görümcesinden kıskanan kadınlar mı? Kıskançlığın sınırı yok. Çok çok azı normal olarak kabul edilebilir. Onda da seviyeyi düşürmeden karşındaki ile konuşmak önemli.
İşte ben bunu anlatamadım..benim yaşadığım kıskançlık değildi ..Yolda kızları gösteren kıza bak bacakları ne güzel diyen biriyim..Anne ve görümceyi kıskanmak piskopatlık kıskançlık değil..Sadece hevesim kaçtı ..Ruhu benle dolmamış başkalarıda olmuş..Ve ben o uzulmesin diye kapadığım FAcesi actım..madem normal bende aynı yoldayım.
Zaten öyle söyledim
Kesinlikle katılıyorum..Sizin durumunuzdaki sıkıntılardan birisi sizin zaten ondan bir şey saklamamanız. Siz daha önce ilişkiniz olduğunu söylemişsiniz, yaşadıklarınızı da. Ama kendisinin size ilk cümlesi neden bana yalan söyledin. Ne yalan söylemişim? Sen daha önce biriyle çıkmışsın. İyi de ben sana bunu söyledim zaten. Bakın sadece bu kısmı bile benim için kavga sebebi. Neden biliyor musunuz ben birlikte olduğum insandan zeki olmasını beklerim. tartışmada bile söylediği cümlelerin bir anlam bütünlüğü olsun isterim. Yani gereksiz kıskandığından değil zeka seviyesi yerlerde cümleler kurduğundan kavga ederim.
Oooo sen buradakilerin kafasına göre hareket edersen 100kez ayrılırsın evli bile olsan çoğu yıkıcı zihniyetteler..Adam belli seni çok seviyor sevdiğinden sorguluyor..Klasik erkek beyni..Zaten senin tepkinden geçmişini az bucuk anlamıştır. ay kalmış..BAşka kötü huyları yoksa kafaya takma derim.
ay tabi ya buradakileri dinleme hepsi milletin yuvasına göz dikmiş feci insanlar kaç yuva yıkıldı burada kaç masum insan helak oldu
evet sevdiğinden sorguluyor bak sadece bu üyeyi dinle maaşallah şıp diye çözmüş olayı.nazar değmesin.
sizin gibi klasik kadın beyinlerinden koruyorum ne yalan söyleyeyim.
inanmıyorum. buraya bakıp da mı terk etmişler .Klasik değil canım yapıcı olmaya çalışıyorum..ortada çokk korkunç birşey yokken düğüne 2 ay kalmış bir insana niye olumsuz konuşayım..Valla ben ihanet eden,sorumsuz erkeğe,kaba kuvvet uygulayan erkeğe karşıyım..gerisi konuşularak çözülür ve vazgeçilmez..
Ayrıca arkadaşım valla ben 2008 den beri üyeyim..sürekli olamasada kaç kadın etki altında kalıp burada kocasına yapmadığını bırakmadı..çok geçmişlere bakarsan evi bırakıp giden bile olmuştu..şu kelimeleri yüzünden..(Ay sende hiç gurur yokmu nasıl o evde duruyorsun kelimeleri ile kadın kocasını bırakıp gitti..Duruma burda yöneticeler el atmıştı.)
Her yorum için demiyorum tabiki.
Klasik değil canım yapıcı olmaya çalışıyorum..ortada çokk korkunç birşey yokken düğüne 2 ay kalmış bir insana niye olumsuz konuşayım..Valla ben ihanet eden,sorumsuz erkeğe,kaba kuvvet uygulayan erkeğe karşıyım..gerisi konuşularak çözülür ve vazgeçilmez..
Ayrıca arkadaşım valla ben 2008 den beri üyeyim..sürekli olamasada kaç kadın etki altında kalıp burada kocasına yapmadığını bırakmadı..çok geçmişlere bakarsan evi bırakıp giden bile olmuştu..şu kelimeleri yüzünden..(Ay sende hiç gurur yokmu nasıl o evde duruyorsun kelimeleri ile kadın kocasını bırakıp gitti..Duruma burda yöneticeler el atmıştı.)
Her yorum için demiyorum tabiki.
inanmıyorum. buraya bakıp da mı terk etmişler .
o olayları bilemem ama keşke bazı kadınlar buradaki kadınları dinleyip nişanlısını bıraksa da sorunlu evlilikler olmasa ya da kendisine bin türlü eziyet eden adamları def etseler de o çocuklara yazık olmasa dedim hep hala da o fikirdeyim.
hatta bence tam tersi oluyor konu sahipleri birden nişanlılarının,sevgililerinin ve kocalarının değerini anlıyor
Sorma canım..çok eskilerdeydi.kız evli hamile adamın ihanetini yakalamış..üstüne dövmüş falan..buradan birileri hem ihanet e uğrayıp üstüne dayak mı yiyorsun sende hiç gurur yok ..sen bunları hakkediyorsun falan dmişlerdi..kız ertesi gün birisinin evine gidiyor.oradan yazıyor ailem kocam beni arıyor vs vs..sonra ne oldu bilmiyorum..
Burdan intahar edip hap içen buraya yazmıyan mı oldu.. o zamanlar aktif bir uye idim.şimdide vardır belki.
Sorma canım..çok eskilerdeydi.kız evli hamile adamın ihanetini yakalamış..üstüne dövmüş falan..buradan birileri hem ihanet e uğrayıp üstüne dayak mı yiyorsun sende hiç gurur yok ..sen bunları hakkediyorsun falan dmişlerdi..kız ertesi gün birisinin evine gidiyor.oradan yazıyor ailem kocam beni arıyor vs vs..sonra ne oldu bilmiyorum..
Burdan intahar edip hap içen buraya yazmıyan mı oldu.. o zamanlar aktif bir uye idim.şimdide vardır belki.
Ay halbuki evinde durup dayağın akşam öğününü beklemeliydi.
Hay Allah.
Ah kadınlar ah, hep çeliyorsunuz akılları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?