şizofreni ya da çoklu kişilik bozukluğu idi sanırım bunlardan ikisinden biri olabilir tabi ki profesyonel yardıma ihtiyacı varArkadaşlar aramızda psikolog vs vardır komşumuzun kızının başına ağır şeyler de geldi sorgulayınca altından bir ton şey çıktı okuldan alındı vs
Kendisini anlattığında bunu içimde başka x var o yaptırıyor yanlış ama ben o an duramıyorum diyor
Ben de çalışmadığımdan annesi bazen yanıma yolluyor ablası olarak evde boğulmasın diye açıkca gelmesini de istemiyorum ama hayır da diyemiyorum. Ki ailesinden daha çok bana da anlattı güvenerek
ben bu insana nasıl davranmalıyım nasıl konuşmalıyım acaba ?
Çoklu kişilik bozukluğu olmasa da şizofreni de bu tarz durumlar olabilir. Ama ben bu insanlarla görüşmemeyi , toplumdan dışlamayı doğru bulmuyorum. Elbette psikiyatriste gitmeli kesinlikle. Ama şizofren olması ondan korkmanız gerektiği anlamına gelmez her zaman. Sadece biraz daha temkinli davranırsınız psikolojisinin normal olmadığını bilerek.
Kaç yaşındaki bu kişi
Kaç yaşındaki bu kişi
Etrafında hiç normal kimse yok mu bacım ya
Her insanın başına gelebilir ama çözümü var doktora anlatırsan sana yardımcı olur tarzında yüreklendirebilirsiniz. Bu durum sizin için değil ama onun için tehlikeli ve çok zor . Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?