İçinde bulunduğum durumumu anlamlandıramıyorum.

Zeysuslu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
69
20
8
31
Merhaba arkadaşlar. İçimde tarif edemediğim çıkamadığım bi durum var ne yapacağım bilmiyorum . Lütfen ön yargı ile yaklaşıp kırıcı yorumlar yapmayın .. iş yerinde dikkatimi çeken biri vardı normal selamlaşırız günaydın vs hoş biri yani . Neyse bayramda kendisi bana benden hoşlandığını söyledi bayramın son gününe kadar mesajlaştık bilmiyorum ama bana çok iyi geldi. Hoşuma gitti sabahlara kadar mesajlaştık bana olan duygularını söyledi neyse bayramın son günü buluşmaya karar verdik. Buluştuk çok güzel vakit geçirdik oturduk ve bu konu açıldı yüz yüze konuşmak için konuyu açtık işte düşüncelerimizi sorduk birbirimize falan. Kendisi 26 ben 31 yaşındayım. Ben kendisine hayatıma giren insanın kalıcı olmasını istiyorum hani şimdi ilişkiye başlayıp bir ay sonra bana ben yapamıyorum edemiyorum dersen çok üzülürüm hassas kırılgan biriyim dedim ona da sordum bi ilişkinin sorumluluğunu alabilecek misin diye mesajlaşırken sorduğumda şüphen olmasın dedi ama yüz yüze sorunca bi afalladı geri vites yapmaya başladı. Kötü niyetli gevşek biri değil . Ama bu durum da böyle bi kaldı seni üzmek istemem arkadaş kalalım dedi bende peki nasıl istersen dedim normal gündelik işten güçten konuşup muhabbet ettik sonra beni eve bıraktı. Ama iş yerinde aynı ortamdayız sürekli birbirimizi görüyoruz bakışlarını yakalıyorum. İşin garip yanı hiç bişe olmadı aramızda ama ben çok takıldım çocuğa sürekli aklımda çıkmıyor görünce tuhaf oluyorum sürekli ondan mesaj gelsin istiyorum. Beni istese benim için doğru kişi olsa çaba gösterir yanımda olur yanımda olduğunu hissettirir . Ama değil ve beni istemeyen birini ben sürekli niye düşünüyorum bilmiyorum. O günden sonra bi kaç kez konuştuk günaydın ne haber falan diye sonra normalde de çok samimi değildik ama hal hatır sorardık birbirimize selam verirdi hiç yoktan o bi kaç kezden sonra bana sanki mesafe koymuş gibi hissettim bu durum biraz takılıyor kafama . Neden böyle oldum bilmiyorum belki sevgiye sevilmeye ihtiyacım var tuhaf bi ruh halindeyim nasıl kurtulacağım bilmiyorum bu durumumun anlamı ne adlandıramıyorum..

Daha flört aşamasında adama kendi duygusal yükünüzü yüklemişsiniz, o da doğal olarak kaçmış. Bunu kime yaparsanız yapın kaçar.

Flört birbirini tanımak, tanışmak içindir. Belki bir ay sonra anlaşamadığınızı anlayacaksınız. Bunun pazarlığı yapılmaz ki ilk günden.

Daha yeni tanışmaya başlamışsınız, belki size de uymayacaktı bazı şeyler ve devam etmek istemeyecektiniz. İlk buluşmada bir ay sonra istemezsen çok üzülürüm, çok hassasım dememin ne manası var? Takılmak niyetinde olmasa bile aksi bir durumda kendisini çok zorlayacağınızı düşündüğü içinde devam etmek istememiş olabilir.

Bizim kızlarımız maalesef hep böyle. Biri azıcık ilgi gösterse hemen aşık olma modundalar. Adam belli ki sadece takılmak istemiş, o yüzden bağlanman değil uzaklaşman gerekmiyor muydu?
Uzaklaştım zaten hiç bir iletişimim olmadı sadece kendi içimde işte takıntılı oldum kafaya takıyorum

Hatalı o kadar davranış var ki...

İlki kesinlikle aynı iş yerinden böyle bir ilişkiye girmemeliydiniz.

Daha sonra kimseye ben hassasım kırılganım dememelisiniz. Bunu duyup kimse size olması gerektigi gibi davranmaz. Kolay ezer aksine. Siz ne kadar güçlü olduğunuzu gösterirseniz o kadar çekinilir sizden.

Adamın sizinle günü geçirmek istediğini, sadece cinsellikle baktığını anlayabilecek bir yaştasınız ama anlamamışsınız hala bakışları düşünüp buraya konu açıyorsunuz.

Bu işin sonunda cinsellik yaşanacağına adım kadar eminim. 26 yaşında adama yenilecek gibi görüyorum sizi.

Ben o konusmalari basta cok bunaltici buluyorum..zaten hic bir söz soylemeden o kisi sizin oyalanacak biri olmadiginizi anlamali ilk bulusmada soyleneye ne gerek var ki..bide biraz erkek pesinize düşsün yani o oylanmak istemeyen sahiplenmis cumleleri o kursun..is yerinde bakismalar devam ettigine gore o mutlaka bidaha adim atacak muhtemelende ilk gorusmedeki sozunuzu hatirlatip tamam diyecek...ama sizden adim giderse iyice kacar bunalir gibi

Valla ben kadın halimle ipotek altına girmek istemem. İlk an da beğenirsin, konuşursun, sevgili olursun (veya olmazsın) Sonra sonra şekillenir her şey. Baştan bana böyle deseler ya takıntılı bir tip, ya başıma bela olur der uzaklaşırım.

Belki siz yol verecektiniz, uyuşmayacaktınız vs. İlişki adına bir yola çıkıyorsanız üzülmeyi göze alacaksınız çünkü evli insanlar bile boşanıyor bunun garantisini kimse veremez.

İlişkilere bakış acınızı tarzınızı paylasmanizda bir sıkıntı görmedim. İnsan kendini anlatabilir.
Ancak bu bir pazarlık seklinde olmamalı. Hiçbir ilişkiye ciddiye binmeli ön kabulü/şartı ile başlamamalı. Zaten kendi akışını ve doğasını flört sürecinde bulurdu. Belki 1 ay sonra terk eden siz olacaktiniz, bilemezsiniz.

Bence de ilgi ve flört arayışı donemindesiniz. Kişiden bağımsız kendi ihtiyacınıza odaklanın, başka birileriyle görüşebilirsiniz.

Flört etmeniz , eğlenip güzel vakit geçirip birbirinizi tanımanız varken çok darlamışsınız adamı. İlk görüşmede direkt "hayatıma giren insanın kalıcı olmasını istiyorum ben yapamıyorum dersen çok üzülürüm " demek kötü bir imaj çizer ve erkekleri kendinizden kaçırırsınız. Önce bir arkadaş olmayı deneyin sonra sevgili olunur. Ayrıca aynı iş ortamında flört ,sevgili işleri bana sakıncalı geliyor. Çünkü anlaşamazsanız iş yerinde de sorun olabilir. Aranızdaki negatif enerji iş yerine de yansır, dedikodu eden olur vs.

Biri bana ilk buluşmada çok hassasım, bir ay sonra devam etmek istemezsen çok üzülürüm dese, başımı hiç ağrıtmayayım diyerek işin içinden sıyrılmak isterdim. Bundan sonra kimseye böyle şeyler söylemeyin. Sizin bazı şeyleri analiz etme, kendinize göre doğru yanlış kriterleriniz, ilişkiden vazgeçme hakkınız olmayacak mı? Bu şekilde hiç çaba harcamaya gerek olmayan, ne olsa kabul eder biri imajı da çizmiş olursunuz.
Ayrıca bu kadarcık yaşanmış şey içinde iş değiştirilmez başka sıkıntılarınız yoksa.

En başından belirtmişsiniz kırılgan biriyim(hadi o cümle neyse),hayatıma giren kişinin kalmasını istiyorum vs bu sözler en başta söylenecek sözler değil.İster istemez karşıdaki geri adım atabilir sorumluluğu fazla hissettiği için.Zaten ilk zamanlar belli bir süre tanıma aşaması oluyor,sonrasında ya siz ya karşı taraf yapamıyorsa bitirebilir ilişkiyi ama en baştan bunun garantisi olmazki.Şu aşamadan sonra merhaba merhaba o kadar,yani bakmayın,duygularınızı belli etmeyin.Kaçan kovalanır diye bir söz var,bu gerçekten de genellikle böyledir.Siz umursamayin içinde varsa birşeyler tekrar adım atar.Ama kurduğunuz cümleler uzaklaştırmış gibi geldi bana dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…