SU İÇİN ...
EVET ŞU ANDA BİLE SU İÇİYORUMsiz çok içtiniz galiba o yüzden mi bu cıvık saçma yorumlarınız
Ne derdin var ama onu belirtmemişsinBazen olur ya hıc bişey yapamazsın bıcare beklersın ıcınde bulunduğun durumun gecmesını veya hafıflemesını beklersınız ..derdım cok agır gelıyor ne yapayım nasıl su surecı atlatayım yaaa konuşamıyorum yazamıyorum bıle su durumda arayacak tek arkadasım yok bana ıyı gelecek bır ınsan yok kendı kendıme nasıl ıyı olurum problem çözülmüyor sadece bu huzursuzluğu nasıl atlatırım ıcım doldu cok dolu
ŞU ANDA BİLE SU İÇİYORUMsiz çok içtiniz galiba o yüzden mi bu cıvık saçma yorumlarınız
Önceki konusu sevmeden evlenmiş ondandır galibaNe derdin var ama onu belirtmemişsin
Gayet ıyı anlayıslı ben ıcım berbat halddeEşinin sana karşı davranışları nasıl?
İnan bana bu devirde iyi anlayışlı sevmiyorum demene rağmen iyi eş bulmak çok zor eşini direk sevmiyorum değilde sevmeye çalış zamanla seversin belki iyi bir eş zor bulunur... Ama eğer ayrılıp mutlu olacağına inanıyorsan hakkında hayırlısı neyse o olsun kalbinin sesini dinle biraz da mantığınıGayet ıyı anlayıslı ben ıcım berbat haldde
Birseyı yapmaya calıstn mı da olmuyor keske sevmek degılde bıraz olsun ıcım ısınsa ..bilmıyorum onumuzde zaman var olursa olacak sevdıgım hoslandıgım bırı olsun ıstıyorum ama cesaretım de pek yok nasıl katlanırım tek basıma oyle bır cıkmaz ıste sonu gorunmıyor smdıİnan bana bu devirde iyi anlayışlı sevmiyorum demene rağmen iyi eş bulmak çok zor eşini direk sevmiyorum değilde sevmeye çalış zamanla seversin belki iyi bir eş zor bulunur... Ama eğer ayrılıp mutlu olacağına inanıyorsan hakkında hayırlısı neyse o olsun kalbinin sesini dinle biraz da mantığını
Bilmiyorum yerinizde olmak istemezdim... Keşke elimde sihirli değnek olsa da sizi ayırsam ya da eşinizi size sevdirsem ben önceki konunda dediğim gibi en çok eşine üzülüyorum hakkınızda hayırlısı ne diyimBirseyı yapmaya calıstn mı da olmuyor keske sevmek degılde bıraz olsun ıcım ısınsa ..bilmıyorum onumuzde zaman var olursa olacak sevdıgım hoslandıgım bırı olsun ıstıyorum ama cesaretım de pek yok nasıl katlanırım tek basıma oyle bır cıkmaz ıste sonu gorunmıyor smdı
Sagol kardes durum bu ısteBilmiyorum yerinizde olmak istemezdim... Keşke elimde sihirli değnek olsa da sizi ayırsam ya da eşinizi size sevdirsem ben önceki konunda dediğim gibi en çok eşine üzülüyorum hakkınızda hayırlısı ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?