Icınde bulunduğum huzursuzluktan nasıl kurtulurum?

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
366
144
53
32
Bazen olur ya hıc bişey yapamazsın bıcare beklersın ıcınde bulunduğun durumun gecmesını veya hafıflemesını beklersınız ..derdım cok agır gelıyor ne yapayım nasıl su surecı atlatayım yaaa konuşamıyorum yazamıyorum bıle su durumda arayacak tek arkadasım yok bana ıyı gelecek bır ınsan yok kendı kendıme nasıl ıyı olurum problem çözülmüyor sadece bu huzursuzluğu nasıl atlatırım ıcım doldu cok dolu

Huzursuzluğunuzun sebebini, derdinizi bilmeden size nasıl yardımcı olabiliriz?

Çevren olsun olmasın bazı şeyler vardır tanıdığın kimselere anlatamaz akıl alamazsın.
Burası onun için yapılmış gibi insanlar kimselere anlatamadığı dertlerini anlatmak için üye oluyorlar anlat biz okuruz herkes elinden geldiğince iyi kötü yorum yapar, destek verir.

Ve şunu unutma hayat üzülüp kendini yiyip bitirecek kadar uzun değil.

Çevreni ınsanları herkesi boşver böyle bir süreci kendin atlatabileceğin için gurur duy hatta kendinle, geçtiğinde gerçekten çok daha güçlü olucaksın
Sorunun ne bilmiyorum ama üzüldüğün ne varsa kendine zaman tanı, insanız duygularımızı fişten çekemiyoruz ki maalesef, ne yaşadıysan üzülmen çok normal hatta üzülebilmen bile iyi birçok insan sorunlarını kapatır içinde sonra çok daha farklı şeylerle yıpranmış çıkar
Kısaca zaman tanı bence kendine, çikolata ye spor yap :) Kendinle mutlu olduğun zaman emin ol diğer gelecek sorunları da hemen atlatabileceksin
Anlatmak istersen de dinlerim derdini
Hep iyi düşünmeye çalış, muhakkak daha iyisi olucaktır :) Cici bak kendine :)

Eşinin sana karşı davranışları nasıl?

Ne derdin var ama onu belirtmemişsin

Gayet ıyı anlayıslı ben ıcım berbat haldde
İnan bana bu devirde iyi anlayışlı sevmiyorum demene rağmen iyi eş bulmak çok zor eşini direk sevmiyorum değilde sevmeye çalış zamanla seversin belki iyi bir eş zor bulunur... Ama eğer ayrılıp mutlu olacağına inanıyorsan hakkında hayırlısı neyse o olsun kalbinin sesini dinle biraz da mantığını

Birseyı yapmaya calıstn mı da olmuyor keske sevmek degılde bıraz olsun ıcım ısınsa ..bilmıyorum onumuzde zaman var olursa olacak sevdıgım hoslandıgım bırı olsun ıstıyorum ama cesaretım de pek yok nasıl katlanırım tek basıma oyle bır cıkmaz ıste sonu gorunmıyor smdı

Bilmiyorum yerinizde olmak istemezdim... Keşke elimde sihirli değnek olsa da sizi ayırsam ya da eşinizi size sevdirsem ben önceki konunda dediğim gibi en çok eşine üzülüyorum hakkınızda hayırlısı ne diyim

Düşün taşın. Biraz daha kendine vakit ver. Baktın olmuyor alışamıyorsun eşini karşına alıp açık açık konuş hislerini ve yollarını ayır. Çevredekilerede anlaşamadık dersiniz. Sana tek önerim bu olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…