• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Içinde et ve yumurta olmayan bir diyetle zayıflamak mümkün mü?

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
37
Merhaba hanımlar ben şua an 75,7 kgyum. 24 yaşındayım.
Zayıflamak istiyorum eşim zayıf kendimi çok kötü hissediyorum eşimin yanında.
Tabi kendim için de zayıflamak istiyorum ama evde basit egzersizler dışında dışarıda yürüyüş yada spor gibi bir imkanım yok maalesef.
21 aylık kızım var çünkü yazın hergün çıkıyordum onunla ama imdi havalar soğudu iyice eve kapanıcaz ve ben artık bu yaza zayıflamış olarak girmek istiyorum.
Et ve yumurta kesinlikle tüketmiyorum. Bazen arada köfte yersem yerim o kadar yani.
Bana ne tür bir diyet önerirsiniz ?
Bir de Ender Saraç'ın önerdiği mate,melisa,biberiye,funda yaprağını 1 er tatlı kaşığı koyup 1 lt suyla demleyip içmeye başladım bunu deneyip faydasını gören var mı acaba?
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum...

Merhaba hanımlar ben şua an 75,7 kgyum. 24 yaşındayım.
Zayıflamak istiyorum eşim zayıf kendimi çok kötü hissediyorum eşimin yanında.
Tabi kendim için de zayıflamak istiyorum ama evde basit egzersizler dışında dışarıda yürüyüş yada spor gibi bir imkanım yok maalesef.
21 aylık kızım var çünkü yazın hergün çıkıyordum onunla ama imdi havalar soğudu iyice eve kapanıcaz ve ben artık bu yaza zayıflamış olarak girmek istiyorum.
Et ve yumurta kesinlikle tüketmiyorum. Bazen arada köfte yersem yerim o kadar yani.
Bana ne tür bir diyet önerirsiniz ?
Bir de Ender Saraç'ın önerdiği mate,melisa,biberiye,funda yaprağını 1 er tatlı kaşığı koyup 1 lt suyla demleyip içmeye başladım bunu deneyip faydasını gören var mı acaba?
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum...

Merhaba,
Et ve yumurta yemeden kilo verebilmek mümkün.. Tabi bu mutlaka bünyeye göre değişiyordur.. Ben ilk diyete başladığım ay sebze + meyve + haftada 1 ekmeksiz ızgara köfte ile 7 kilo vermiştim.. Sonra hızlanması için protein ağırlıklı diyetler yaptım.. Dışarıya çıkamıyorsan leslie walk yapabilirsin kademe kademe yükseltirsin..Sen bu çayı kendin ayrı ayrı yapıyorsun sanırım ben hazır satılan 5i1 yerde alıyorm içinde bu anlattıklarının hepsi var tadını hiç sevmiyorum zorla içiyorum faydasına gelince ztn deli gibi diyet yapıyorum net faydasını bilemem ama bu çayı içen çok devam et bence..

Back