• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım problemlerimm

Anne kaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
995
900
53
29
Merhaba kizlar
Eşimle severek birçok zorluğun ardından evlendik. 21 yaşında bir buçuk yillik evliyim,baştan beri bebek istiyoruz eşimle, erkenden anne bana olmak istiyoruz... gelelim problemlere geçen yaz artık bir türlü korunmadigimiz halde bebis olmayınca doktora gittim tahliller vs herşey yapıldı problemimiz yok eşimin sperm morfolojisi 2 çıktı bir o düşüktü ama doktorlar bu sekildede normal gebe kalinabilir diyince rahatladık... Bir yıl dolmadan tedavi oneremem dedi doktor bir yilimiz dolunca gittik,rahim filmi cekildim. O ay hamile kaldım,ama sonuç hüsran oldu. 6 haftalık dusuk yaptim... 4 ayimi ağlama krizleri psikolojik sorunlar derken böylece atlattim ama bir ay bekledikten sonra korunmadik hala birşey yok üstelik dusukten sonra bile düzenli olan reglim 55 gündür gelmiyor. Ilaç verdi doktor ilacim bitti yarin on gun olacak hala birşey yok... sizce ne yapmalıyım? Doktorum buralarda çok beğeniliyor bende seviyorum ama artık birşeyler yapması gerekmezmi yoruldum artık sizce doktormu değiştirseem ?

Acele ediyorsunuz. Zamana birakin. Bu kadar stresle olacagi varsa da hamile kalamazsiniz zaten. Kadin saglikli erkek saglik olunca sip diye bebek olacak diye bir sey yok. Nasip diye bir olay var. Doktorun da gayet mantikli. Ne yapsin adam?

Yani 21 yaş için fazla paniksiniz biraz relax olun..
Herşeyi normal olan ve normal yolla hamile kalabilmis birine doktor ne tedavisi verebilir ki sizde bir düşünün!
Herşeyin bir Vakti zamanı vardır az sakin..

Canm düşükten sonra zaten 6 ay sürüyormuş rahmin kendini toparlaması falan.yani normal.korunmuyorsun diye hemen hamile kalınmıyorki.öncelikle bu düşünceden kurtul yaşın çok genç aclele etme biliyorsun stres bu işin düşmanı ;)

Kizlar iyi hoşta ne kadar çok anne olmak istediğimi bir bilseniz.

Kizlar iyi hoşta ne kadar çok anne olmak istediğimi bir bilseniz.
Yani istedigin kadar iste canim. Her seyin bir vakti zamani var. Normal degil pek durumun. Olacagi varsa da olmaz bu panikle benden soylemesi. Tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Bence bir destek al.

Ne bileyim reglim gecikti on gun gittim ilaç verdi kullandim 10 gün olacak hala regl olmadim neler oluyo acaba? Karnım şişti iyice strese girdimm:110:

Merhaba kizlar
Eşimle severek birçok zorluğun ardından evlendik. 21 yaşında bir buçuk yillik evliyim,baştan beri bebek istiyoruz eşimle, erkenden anne bana olmak istiyoruz... gelelim problemlere geçen yaz artık bir türlü korunmadigimiz halde bebis olmayınca doktora gittim tahliller vs herşey yapıldı problemimiz yok eşimin sperm morfolojisi 2 çıktı bir o düşüktü ama doktorlar bu sekildede normal gebe kalinabilir diyince rahatladık... Bir yıl dolmadan tedavi oneremem dedi doktor bir yilimiz dolunca gittik,rahim filmi cekildim. O ay hamile kaldım,ama sonuç hüsran oldu. 6 haftalık dusuk yaptim... 4 ayimi ağlama krizleri psikolojik sorunlar derken böylece atlattim ama bir ay bekledikten sonra korunmadik hala birşey yok üstelik dusukten sonra bile düzenli olan reglim 55 gündür gelmiyor. Ilaç verdi doktor ilacim bitti yarin on gun olacak hala birşey yok... sizce ne yapmalıyım? Doktorum buralarda çok beğeniliyor bende seviyorum ama artık birşeyler yapması gerekmezmi yoruldum artık sizce doktormu değiştirseem ?
Bende herkes gibi aynı şeyi söylicem. Daha çok gençsin acele etme evliliğinin tadını çıkar. Eşinle gez toz. Çocuktan sonra evlilik ve hayat çok değişiyor zorlaşıyor. Bol bol uyu kendine ve eşine vakit ayır. En önemlisi stres yapma rahat ol. Vaktinden önce açmaz hiç bir çiçek.

Bende herkes gibi aynı şeyi söylicem. Daha çok gençsin acele etme evliliğinin tadını çıkar. Eşinle gez toz. Çocuktan sonra evlilik ve hayat çok değişiyor zorlaşıyor. Bol bol uyu kendine ve eşine vakit ayır. En önemlisi stres yapma rahat ol. Vaktinden önce açmaz hiç bir çiçek.
haklisiniz

karışmak haddime asla değil sadece öneri vereceğim.
henüz çok erken eşinizle gezip tozsanız hhayatınıza baksanız ne güzel bir yaş eşinizle de mutluysanız, çocuk için erken bir yaş bence.
diyeceğim o ki çok aceleci ve sabırsız gördüm sizi,yaş zaten küçük ama tedavi de olurken acele etmeyin bari.

keşke elimde olsa rahat olup düşünmemek. Ama yapamıyorum etrafimdaki hamileleri görünce içim acıyo sanırım bebeğimi kaybettigim için boyleyim

Tüp bebek mi yapsın istiyorsun?

İkinizde de problem yok, doğal yolla hamile kalabiliyorsun, yaşlar çok genç ne yapsın doktor?

Düşükten sonra bir ayda tekrar çalışmalara başlarsan olacağı varsa da olmaz, olursa da tekrar düşer. Vücudun kendini toparlayamamış ki daha.

Bu şekilde 6 kez düşük yapan hala ısrarla vücudunun toparlamasına izin vermeyip hamile kalmaya çalışan bir genç kadınla karşılaştım bir iki ay önce hastanede. Senin yaşlarındaydı o da. Yazık değil mi bedeninize?

Tüp bebek mi yapsın istiyorsun?

İkinizde de problem yok, doğal yolla hamile kalabiliyorsun, yaşlar çok genç ne yapsın doktor?

Düşükten sonra bir ayda tekrar çalışmalara başlarsan olacağı varsa da olmaz, olursa da tekrar düşer. Vücudun kendini toparlayamamış ki daha.

Bu şekilde 6 kez düşük yapan hala ısrarla vücudunun toparlamasına izin vermeyip hamile kalmaya çalışan bir genç kadınla karşılaştım bir iki ay önce hastanede. Senin yaşlarındaydı o da. Yazık değil mi bedeninize?
+1

nedir bu acele 10 yıl 20 yıl çocuğu olmayan insanlar var
kendini bebeğe şartlama akışına bırak bir bakmışsın hamilesin

Back
X