Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

Konu sahibi 30 sayfa ilerlemiş konun herkes bir şey söylemiş

Sen de aklında derleyip toparlamışsındır.

Ne yapmayı düşünüyorsun?

valla yazdım yazdım sildim. şu an yaşayabileceğin en kötü hayatı yaşıyorsun senin yerinde olmak istemezdim senin basiretin bağlanmış bir silkelen . eğer ki seviyorum diyorsan sevdiğin adama başkaları dokunuyor sarılıyorlar bakışıyorlar nasıl katlanıyorsun. üstelik adam kıza hissettirmemeye çalışıyor ama senin bilip bilmemeni üzülüp üzülmemeni önemsemiyor. demek ki diğer kıza daha çok değer veriyor. kız için hiç de gelip geçici demesin geçici olsa kızı elinde tutmaya çalışmaz seni gizlemezdi

Konu sahibi 30 sayfa ilerlemiş konun herkes bir şey söylemiş

Sen de aklında derleyip toparlamışsındır.

Ne yapmayı düşünüyorsun?

yukarda arkadaşlara da söyledim.. bu konularda uzman olan bir pskologdan randevu aldım pazartesi günü için. arkadaşlarım bana çok yardımcı oldular sağolsunlar ancak gündelik hayatta da bir yardımcı, bir sırdaş gerek.. o da heralde en iyi pskolog yardım eder. doğru adımlarla ilerlemem için.
daha fazla hata yapmamam lazım..
silinecek doğrum kalmadı..

Sen evliyim yazdıkça ben burada delirdim . Ne evliliğinden bahsediyorsun ?? Sadece cinselliğe uydurulan bir kılıf seninki . O bunu unutmuştur bile başka kızlarla oyalanıyorum diyecek kadar adi !!

Ne yapayım nasıl kurtulayım demişsin :
Ailene uzun zamandır sadece onların baskısından çekindiğin için o insan dışı varlıkla birlikte olduğunu , seni dövdüğünü , hayatında başkası olduğunu anlatarak . Evli olduğunuza şahidin yok ama yediğin dayaklara var...
Canına yazık ...
Sen ne yapıyorsun !!

Oncelikle kendinizi bu kadar dusurdugunuz icin kendinizden utanmalisiniz
Ikincisi evliligim evliligim diyosun gunah degil diyosun dini nikah duyrulmadigi surece kabul gorulen bisey degil inanclarimizi kilif etmeyin nokta
Kazin obur ayagida sizin dini nikahla ort bas ettiginiz sey varya evliyim diyosun , birlikrelik yasadigin adam o kizla niyeti kurup resmi evlenmeye kalkarsa zaten yari yolda kalacaksin yada evli adamin dini nikahli metresi
Bu kadar net

Bu ne demek ya evliyim ama başka kızla olmasına izin verdim felan çok saçmaa koyun tekmeyi ne yaparsa yapsın... buna dayanılırmıııııı

Ben çok korkarım kınamaktan, o yüzden yorum yapamıyorum:26:

inşallah hayatın düzene girer güzel de bir yuvan olur.

Arkadaşım öncelikle sen evli falan değilsin.

Hadi diyelim evliisin evli bir bayan kocasının sevgilisi birşey duymasın diye,kocasına ablalıkmı yapar.
Allah aşkınıza bazı insanlara okadar çok sinirleniyorum ki.

Siz kör müsünüz?
sağır mısınız?
Sakat mısınız?
Robor musunuz?

Yanlış anlamayında ben böyle birine sağlıklı bir insan diyemiyorum.Adam sana hevesimi alıyorum evlenmeden önce diyor.Ama siz evliyiz diyorsun.

Siz adamın dayağınamı aşıksınız,aranızda dayakla aşkmı başladı.
İkinizde hemen birbirinizden kaçıp uzaklaşın,sonrada ikinizde ayrı,ayrı psikolojık destek alın.

defalarca ayrıldım. ayrılmadım diye birşey yok.. daha geçen hafta ayrıldık. 8gün ayrı kaldık. 9uncu gün geldi. her nekadar o kız olsada o bensiz yapamıyor.. benim korktuğum diğer nokta bu.

Ne olur artık aç gözlerini o kadar şey yazıldı hala bensiz yapamıyor diyorsun , üzül diye söylemiyorum ama sana niçin geldiğini sende biliyorsun , kabullen artık.

Mesajlarını tekrar tekrar oku lütfen,kendin yazmış gibi değil , kardeşin , kuzenin , çok sevdiğin birinin yazdığını , bütün bunları yaşadığını farzederek oku. Sonrasında hala aynı fikirdeysen ,yüksek ihtimal , önünde iki seçenek var onlara hazırla kendini
-Ailen öğrenecek
-Sevgilin senle değil , başkasıyla resmi nikah yapacak ( o zaman hala onun karısı gibi görür müsün kendini bilemem )

Son düzenleme:
Smdiden seni tekme tokat doven birinden nasil bir gelecek bekliyorsun...ve de ikinci kizi nasil kabul ettin...tamam millet bunu biliyor ama senin dayak yedgin günler de gelecektr sıkıntı cekeceginde o millet yaninda olucak mi.bence bu kadar muhtac gbi davranma .kafana gore takma

Son düzenleme:
Burda tek bir gercek var oda sen Korkuyorsun ondan gelcek kotuluklerden odan ayrilamiyorsun arkadasim

içinden çıkılmaz bir halde değilsiniz, içinden çıkmak istemediğiniz bir haldesiniz sadece...
Nihat hatipoğlunu severmisiniz? ben çok severim.. siz de bir dinleyin isterseniz. ailelerden habersiz resmi nikah olmadan dini nikah yapmak, hatta birlikte olmak "Allah'ı kandırmaktır" der kendisi. yani siz "günah" işlemeyeyim derken, büyük günahlara girmişsiniz. yargılamak haddime değil, ama bundan sonrası için bilginiz olsun diye söylüyorum. belli ki günaha sevaba önem veren birisiniz, ondan söyledim

Bazi insanlar yasadiklari hayati tercih ederek hak ederek yasiyor. Neler yaşamış ve devam etmissiniz. Daha kotu ne yaşayabilirsiniz ki. El ne der alem ne der diye düşünmek için çok gec bence. Yasadiginiz hayatin bedelini siz tek başına ödeyeceksiniz. El ya da alem değil.
Bu kadar acz içinde olmayı ben bir hemcinsime yakistiramiyorum. Siz bu hayati kendinize layık görürseniz o haysiyet yoksunu adam size daha da beterlerini layık görür. Kendinize saygı duyun lütfen

Son düzenleme:
Bence korkacagi bisey yok daha 21 yasindayken imam nikahini buyuk hocalara sorarak bu kisiyle seks yapmaya baslamis , bi takim seyleri goze almis olmaliydi ,simdi korktugundan fazlasini yapmis zaten
Korktuguna inanmiyorum ben sadece ayrilmak istediginden emin degil
Ciftler iliskiye iki kisi onay verirse baslar ama bir kisinin bitti demesiyle biter 1 sene onceki cesareti diliyorum ben arkadasa

etrafında okadar insan varken o, onu yapmak için bana muhtaç değil. hemde hiç değil.
o nasıl bende bağımlılık yaptıysa, bende aynı oranda onda bağımlılık yapmışım. bunun yüzünden diğer kız olduğu halde bırakamayışı. erkek müşterilerle konuşmama dahi kızar kıskanır bağırır çağırır nasıl o kadar samimi oluyosun der oysa sadece ürün hakkında konuşuyorumdur.. sevmeyen erkek kıskanmaz önemsemez takmaz. o ise estetik amaçlı yapacağım diş tedavimi bile kıskanıyor güzel olmakiçin yaptırıyorsun sen kime güzelleşmeye çalışıyorsun diyerek kıyameti kopartıyor..
ek olarak bu hafta 3defa 'artık seni istemeye gelelim ya yeter çok uzadı' cümlesini kurdu. gerçekten sevmeyen kişi bu cümlenin yanından dahi geçmezdi..
ben istemiyorum bu seferde resmiyeti dedim ve o şekilde işi askıya aldım.
bu yazdığım mesajla da onu savunmuyorum, desteklemek amaçlı da söylemiyorum.
ama çok ağırıma gitti kurduğun o cümle..
açıklamak istedim sadece..

Bu arada konuya daha dikkatli baktım da... Evlenmeden önce, evliliğim de evliliğim demişsin. Yahu ne evliliği? Evli olabilmen için her şeyden önce niyet önemlidir. Sizde niyet yuva kurmak mıydı? HAYIR. Sizdeki niyet cinsellik yaşamaktı. Bu da muta nikahı kapsamına giriyor. Ki bu da geçersizdir günümüzde. Onun haricinde daha ailen bile bilmiyor, gizli saklı olanı geçersizdir.

Onun haricinde evliliğim diyorsun da sana mehir verdi mi? İmam nikahı şartlarını gerçekleştirdi mi? HAYIR. Aynı evde bile yaşamıyorsunuz ki. Sadece arada bir takılıyorsunuz o kadar.

Ve bence evliliğim de evliliğim demenden çıkardım bunu, sahteden de olsa bu fikir hoşuna gitmiş senin. Yani evcilik oynamayı sevmişsin. Kocan olmasa da öyle farzediyorsun baksana hala. Bu durumda hala evliyim demen hastalıklı bir düşüncenin ürünüdür.

Bu arada tamamen aynı olmasa da sevgili kabusunu bende yaşamıştım. Her ne kadar seninki gibi KOCAM olmasa da o da hakaret ederdi, küfrederdi, dövmezdi, cinsellik falan da yoktu aramızda. Ama beni tehdit etmişti. Ayrılamazsın benden diye. Ben de gizli gizli 2 sene çektim bu hayvanı. Ailem duymasın diye. Yine seninkiler sevgili olayına birşey demiyorlar. Bizimkilerden anlayışlılar baksana. Ben korkumdan söyleyememiştim.
O da bildiği için eziyet etti bana. Sonuç ailem öğrendi. Biraz güzel suratım yamuldu ama o da iyileşti yani. Ve inan 2 yıl çektiğimin yanında bir hiçti o acı.
En fazla yüzüne tükürürler, olmadı etraflıca dayak yersin ama o pislikten de kurtulursun. Bak o kadar acımıyor

Adam basbaya senle nisanlancak evlencek niyetinde bu seferde obur kiz kuma
Cok yakisikli herhalde bu adam elalem bi tane buamiyo bu ayni anda iki kisi

Hata insanlara mahsustur olan olmuş bundan sonra daha bilinçli yaşarsın inşallah.
Yapman gereken iyi bir planla, o adam müsveddesini kızdırmadan, yaşadıklarınızı aleyhinizde kullanmasına
gerek kalmayacak şekilde ikna edip ayrılmaya bakmak.Ailene anlatırsa da üzülme.
O adamın dayaklarıyla yaşamakdansa, babanın tükürüğüyle boğulmak daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…