- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi LoLibobcuuu
-
Konu sahibi 30 sayfa ilerlemiş konun herkes bir şey söylemiş
Sen de aklında derleyip toparlamışsındır.
Ne yapmayı düşünüyorsun?
yukarda arkadaşlara da söyledim.. bu konularda uzman olan bir pskologdan randevu aldım pazartesi günü için. arkadaşlarım bana çok yardımcı oldular sağolsunlar ancak gündelik hayatta da bir yardımcı, bir sırdaş gerek.. o da heralde en iyi pskolog yardım eder. doğru adımlarla ilerlemem için.
daha fazla hata yapmamam lazım..
silinecek doğrum kalmadı..
defalarca ayrıldım. ayrılmadım diye birşey yok.. daha geçen hafta ayrıldık. 8gün ayrı kaldık. 9uncu gün geldi. her nekadar o kız olsada o bensiz yapamıyor.. benim korktuğum diğer nokta bu.
defalarca ayrıldım. ayrılmadım diye birşey yok.. daha geçen hafta ayrıldık. 8gün ayrı kaldık. 9uncu gün geldi. her nekadar o kız olsada o bensiz yapamıyor..
Tabikide sizsiz yapamaz,sizden başka dayak yiyen,her dediğine evet diyen,saf diyeceğim ama siz saf değilsiniz başka bir anlamı var ama buraya yazmıycam,anlamışınızdır.
Bacım sen gerçekmisin,vallahi kocam dediğin adamın sevgilisi var.Belkide evinize dahi geliyordur ve sizde hizmet ediyosunuzdur.
eşinizle,sevgiliside rahat,rahat keyif yapıyolardır.
Sizin ailenize acıdım inanın.Allah yardımcısı olsun annenizin ve babanızın
Ne olur artık aç gözlerini o kadar şey yazıldı hala bensiz yapamıyor diyorsun , üzül diye söylemiyorum ama sana niçin geldiğini sende biliyorsun , kabullen artık.
Mesajlarını tekrar tekrar oku lütfen,kendin yazmış gibi değil , kardeşin , kuzenin , çok sevdiğin birinin yazdığını , bütün bunları yaşadığını farzederek oku. Sonrasında hala aynı fikirdeysen ,yüksek ihtimal , önünde iki seçenek var onlara hazırla kendini
-Ailen öğrenecek
-Sevgilin senle değil , başkasıyla resmi nikah yapacak ( o zaman hala onun karısı gibi görür müsün kendini bilemem )
defalarca ayrıldım. ayrılmadım diye birşey yok.. daha geçen hafta ayrıldık. 8gün ayrı kaldık. 9uncu gün geldi. her nekadar o kız olsada o bensiz yapamıyor..
Tabikide sizsiz yapamaz,sizden başka dayak yiyen,her dediğine evet diyen,saf diyeceğim ama siz saf değilsiniz başka bir anlamı var ama buraya yazmıycam,anlamışınızdır.
Bacım sen gerçekmisin,vallahi kocam dediğin adamın sevgilisi var.Belkide evinize dahi geliyordur ve sizde hizmet ediyosunuzdur.
eşinizle,sevgiliside rahat,rahat keyif yapıyolardır.
Sizin ailenize acıdım inanın.Allah yardımcısı olsun annenizin ve babanızın
ben şuan bu haldeysem, bunun tek bir sebebi vardı. kınamam ve başkalarının hayatlarını yadırgamam! ben ne saf, ne salak, ne de ahmak bir kız değilim. değildim. ergenlik dönemimde bir beddua aldım ve onun bedelini yaşıyorum..
insan ne iken ne hallere düşebiliyor.. Allah düşürmesin.
sen sen ol kimseyi kınama. yadırgama.
aileme gelince;
ben de zaten sadece onlara üzüldüğüm için, daha çok üzülmesinler diye bu hayatı yaşıyorum! o adamla bu hayatı yaşamaktan, ordan bakınca mutlu gibi mi duruyorum..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?