Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

insanın kendine ettiği zulmü,cümle alem birleşse yapamazmış

Bu adam sana değer vermiyor.
Bu adam seni kullanıyor gerçek bu.
Çevrene kulak tıka kim ne derse desin.
Cinsel ilişki de bulunmuş olsan da olmasan da senin tekrar evlenmene
mani değil dini nikahtan boşandıktan sonra.
Karşına ALLAH daha iyilerini çıkarsın.
Kendine yazık etme.
Aşkın gözü kör kulakları sağır olur.
Ne kötüyü görür ne uyarıları duyar.
Aşk geçince tokat gibi çarpar gerçekler.
Farkındasın bir çok şeyin ama kabul edemiyorsun.

Okudum okudum okudum ama yazacak bir şey bulamadım.

Zira arkadaşlar öyle güzel şeyler yazmışlar ki .

Ben de tek bir şey söyleyeceğim "KURTUL O ADAMDAN".

Kusura bakma ama sen baya havalarda uçmuşsun be arkadaşım ..
Çocuk seni aldatmış affetmişsin aldatmş affetmişsin bir de evliyim diyorsun bi insan bundan daha fazla kendini küçük düşüremezdi ..
Bundan başka bi yorum yapmayacağım çoktan çekip gitmen gerekirmiş çok geç kalmşsın sen .. çekip gitmelsin hayatında öyle biri bir daha hiç olmamalı bence en doğrusu bu . Evlilik değildir dini nikah da bana göre ..
İnsanlar buradaki bayanlar hep güzel yorumlar yapmşlar
gerçekten seni kullandığı sevmediği değer vermediği bariz bağırıyo çığlık atıyo hatta .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nasil konu, bir genc kiz kendine olan saygisini, kendi ve ailesinin hayatini nasil mahvediyo elin oglu icin,
Bütün genc kizlara ibret olsun.

Olan olmus, bundan sonrasini kurtar, hicbiseyi deyilse aileni düsün..

Bir de ailenin muhafazakarlığından bahsediyorsun, ayrılırsan üzüleceklerinden bahsediyorsun. Sana bir şey diyim mi benim ailem bildiğin türk ailesi dindar falan değil ama dini nikah da bilmeyiz biz yapmadık. Üniversiteden mezun olduğum yıl erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak istedim. Babama açtım bu konuyu. Babam kimdir nedir necidir diye sormadı. Ne zaman evleniceksin dedi. 2 yıl içinde diyince o zaman kapı dışarı çıkmak yok 2 yıl gözümün önünde bu adamla mı gezicen diye olay çıkardı evde. 2 yıl boyunca para biriktirmeyi planlıyorduk ikimiz de işe yeni başlamıştık çünkü.

Biz de mecburen hemen evlendik. Yoksa babam hayatımı cehenneme dönüştürücekti söylediğime pişman etti. Babamın dinle hiç alakası yok.Yeri gelir karşılıklı içeriz. Ama türk babası işte flört olayına geçemedi adam yani... ve üniversite boyunca çıktığımızı bile bilmiyo. Ona söylediğimde yeni tanışmıştık sanıyo. Yeni tanıştığımı düşündüğü adamla beni 3 ay içinde evlendirdi babam. sırf flört etmiyim diye.

Sen babanın gözü önünde 3-4 yıl bir adamla berabersin. Baban daha yeni yeni artık istemeye gelsinler diye söyleniyor. Sen o babaya ayrıldığını söylemeye mi korkuyosun. Bırak allah aşkına pamuk şekeri gibi baban varmış kızım. Sen çık babanın karşısına beni dövdü ve aldattı de bakalım babacın napıyo o ş..siz herife. Hepsi arkanda durur emin ol.

6-7ay öncesinde kaldı dayak olayları. ama onun geninde oluştu bir kere.. 6-7ay boyunca yapmamış olması yapmayacağı anlamına da gelmez. Allah doğulunun şerli olanlarından korusun..

Ne demek doğulunun ya! Bende o zaman diyorum ki Allah batılının cahilinden korusun. Oldu mu? Bence olmadı. Hickimseyi bu sekilde genelleyemezsiniz. Ben doguluyum ama degil ailemde sülalemde o herif gibi bi yaratık yok. Hatta sizinki gibi dogulu olmadıgı halde duyarlarsa hayatım biter diye korktuğum bi ailemde yok. Gayet modern vatansever insanlara deger veren Allah'ı kandırmaya çalışmayan normal dürüst insanlarız. Bi hata varsa kendinizde ve soysuzda arayın. Doğu'da batı da degil!

Son düzenleme:

Bu arkadaşımla aynı fikirdeyim evli değilsiniz bir kere dini nikahı ne sanıyorsunuz siz? Kimsenin bilmediği dini nikah nikah değildir ,önce bunu idrak edin zaten başınıza ne gelmişse bu nikah sandığınız şey yüzünden gelmiş ayrılın başka kurtuluşunuz yok ayrılamam diyip gerçekten evlenirsenizde dayak ve aldatılmayı bir sorun olarak görmekten vazgeçin iki seçeneğiniz var

bütün yorumları tek tek okudum da en çok katıldıgım yorum bu oldu valla. benm babam da eski nişamlımla sevgili oldugumuzu ilk öğrendignde aynı sitede oturuyoruz die önce evi taşıdı ordan, sonra daha okulum bitmedi die evlendiremedi ama hemen nişan yaptırdı, sonra da okula devam ettigim sürece geldi başımda oturdu ankara da, attıgım adımı da denetledi valla ta ki biz ayrılana kadar.. o yuzden şu anki erkek arkadaşımı sölemiyorum bile, işlerimizi yoluna koyalım haftaya istemeye geliyolar diyecem öle ogrenecek ancak.. konu sahibinin babası da sevgili oldugunu bilip de görüşmelerini kısıtlamıyosa üstelik çocukla aynı ortama giriyosa, dayak olayını bile bilse sadece diğer hiçbişeyi bilmeden adam zaten kabullenir, bide üstüne sevinir bile ayrıldılar die

konu sahibine gelince de kararını vermişsin zaten, herkesin söledigi gibi de en dogru karar ayrılmanız sen de farkındasın. uzman yardımı da senin kafanı toplamk için yardımcı olur tabi de hiç bi uzman da sana söle yap böle yap demez, sadece senin içindekileri aklındakileri ortaya çıkarmaya çalışır. en azından bu kadar şeyden sonra artık kendinle olan sorunlarını aşmana yardımcı olur. ailenle ve en yakın zamanda eski olacvak sevgilinle olan sorunlarınla yine sen kendi kendine baş edeceksin..

bence tutup da 4 aylık sevgilisinin karşısına falan çıkma, adamı daha çok sinirlendirme üstüne salma.. bırak ne hali varsa görsün, zaten sende sevgi falan kalmamış anladıgım kadarıyla. intikam derdine de düşme kendini kurtar yeter. ailene bişey anlatmasından falan korkuyosun ya dini nikah ispat edilemez ki, eğer ailene öle bişey derse iftira atıyo dersin, evet yalan sölemek kötü bişey tabiki ama senin bu durumda kendini kurtartman lazım, o yuzden bu kadarcık yalandan bişey olmaz die umuyorum. ki emin ol havlayan köpek ısırmıyor. hatta belki senden kurtuldugunu düşünür de sevinir bile, sonuçta şuan bi kız arkadaşı var ve onunla mutlu olmasa devam etmez sana geri döner, herşeyini kabul eden, her turlu hayvanlıgına göz yuman biri var nasılsa

hee bundan sonra hayatına girecek kişiyle ilgili de endişe içindesin yaa, inan bana biri girer hayatına seni o kadar sverr ki hiç sormaz bile daha önce kimlerle beraber oldun, hayatına kim girdi ne yaşadın die. hee sorarsa da bi sevgilim vardı beraber oldum yanlış yaptım yada dogru yaptım arkasındayım dersin neyse ne.. seni gerçekten seven için bu zaten bi sorun deildir, şimdi işin o aşamasını hiç düşünme.. adının çıktıgını falan düşünürse de ailen varsın düşünsünler, sen onlara gerçekten neler yasadıgının bi kısmını bile anlatınca inan o kısmı umursamazlar bile. babam da ilk başta nişanım atıldı die çok tereddutte kaldı ama yaşadıklarımı nelerle ugrastıgımı bi fark etti bu sefer neden ben o kadar şeyi yaşarken yanımda olamadı fark edemedi die kendini suçladı, hiç de düşünmedi kızım nişanı attı elalem ne diyecek die. babalar kızlarını çok sever korur, seninki de öledir die umuyorum, bence ailenle paylaşarak başla gerisi kendiliginden gelecektir. yeter ki bi adım at artık, geçen zamanına yazık

Ben bu kısma harfiyen katılıyorum. Gerçekten seven adam hiçbir şeyi sorgulayamaz.

Sorgulayacak adama bakire olsan da ilk sevgilin olsa da izin vermiceksin. Kimse senin vajinanın hesabını soramaz sana. Yaşadığın üzüntüleri bilip sana şefkatle yaklaşıcak bir adam illa bulursun. Ama ona da vaktin var konu sahibi. Daha çok gençsin..22 ne ki :)

Sevmek,aşk evlilik...Bu anlattıklarınızın içinde yok.Sizin ilişkiniz bu değerlere sahip değil.

Dayak,şiddet,aldatma,yalan dolan her şey varken bu insanda nasıl olur da onun yanında olursunuz,nasıl olur da onu seviyorum dersiniz hangi mantık alır bunu.Ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz lütfen def edin hayatınızdan o kişiyi

Seks'i yasallaştırmışsınız işte. Hepsi bu.

Adam için adam demek yanlış olur belki ama kurtulduğunuza şükür edeceğinize halen neyin peşindesiniz anlamadım.

Calisan bi bayan olarak kendini bu kadar caresiz hissetmene cok sasirdim.
Herkes gecmisinde hata yapar. Ama hatalari devam ettirmek, gelecege tasimak, hele ki bunu bile bile yapmak hatalarn en buyugudur. Inceldigi yerden kopartin hemen. Ayrilin. Kendinize ceki duzen verin. Iliski olmaktan cikmis sizin durum. Aldatma, dayak, hersey var. Ayrilin ve kiymetinizi anlayin. Siz bundan cok daha iyisini hak ediyorsunuzdur eminim. Icinden cikilmaz bir bela degil bu. Siyrilin hemen bu pislikten. Ailenizin evlilik baskisina da kulaklarinizi tikayin. Hatta yapabiliyorsaniz ayri eve cikin, kafaniz rahat etsin.

cnm siz imam nikahı olayını yanlış anlamışsınız bununda şartları var ailemden gizli diyorsun şartlardan biri seni yetiştirenlerin rızasını iznini almaktır diğer şartı evliliği gizlemeyip duyurmaktır hadi bunlar mezheplere göre değişiklik gösteriyor diyelim ama sizin yassadıklarınızda zaten o nikah düşmüştür eğer senin takıldığın konu bu ise bir hocaya gidersin konunun detaylarıyla anlatıp bilgi alırsın anladığım kadarıyla muhafazakar bir aileye sahipsin sana yapmasaydın etmeseydin demeyeceğim zaten olan olmuş ama bu şekilde devam edemezsin yeternce aşağılanmışsın seninde bi gururun olmalı hayatta bir yerin olduğunu sakın unutma ayrıl sen bu insandan ve ailene sizi keşke dinleseydim pişmanım falan dersin gönüllerini alırsın bu adamın sana yaptıklarına katlandıysan ailenin tepkisine her türlü katlanırsın emin ol daha kötüsü olmaz ilişki olayına gelirsekte bunu ailene anlatmazsın tabiki ileride karsına biri cıkarsa o zmn yine bu konuyu burada acarsın ve ona göre cözüm yolu düşünür fikir veririz şimdi senin asıl derdin bu kişiden kurtulmak olsun bak işinde varmış tutunacak bir dal bulursun kendine geçen yıllardanda ders almaya bak ailene sokul onların istemediği şeyleri yapma ve söyle düşün böyle biriyle evlenip ömrünü berbat bir şekilde geçireceğine hiç evlenmezsin huzurlu bir hayat yasarsın daha iyi

yok bız evlendıkten önce böleydı evlendıkten sonra böle oldu..yok arkadaşlarım evlı oldugumu bılmıyor ..poff cnm ya ne evlılıgı sen evlı dılsın bu bırıncısı..ikincısı bu kdr aptal olmayın ya hem senınle her turlu ılışkıyı yaşamış hem senı göz göre göre aldatıyor sende saflar gıbı hazmedıyorsun..sana tavsıyem bır an önce kurtulman bu saçma sapan ilişkiden

Hayatimda birsey okurken bukadar sinirlendigimi hatirlamam...
Senle cinselik yasamak istemis baska kizlara gitmemek icin istedigini almis ve ozaman iste baslamis diger kizlara gitmek.
Sen nasil baska bi kadini kabul edersin hangi piskolojidesin sen ya bide kiz duymasin diye kirk takla atiyosun hayret bisey. Bikez dunyaya geliyosun bikez yasiyosun , böyle gereksiz bi adamla ne yapiyosun anliyamadim.
Ayril ve kurtul baska secenegin yok.

kızlarımızı cinselliğin tu kaka olduğuna öyle şartlandırmışız ki elin sapkınları dincileri böyle kandırabiliyor işte ailesi arkasında olan,cinselliğin insan için elzem ihtiyaçlardan olduğunu bilen bir kız bu durumlara düşmezdi ne diyelim imam nikahınız hayırlı olsun ama kadını resmi nikah koruyor işte ne yaparsın...

kadının ayrılcağı yoksa bu mesajından korkup ayrılır

aman haaaa sakın ayrılmasın sakın....
bırakın sürünsün. aklı fikri durmuş bu kardeşimizin. 22 yaşında... memlekette adam kalmadı çünkü.
ne bekliyorsa bırakın zaman içinde görsün.
Bunca şeye rağmen kusura bakmayın ama hak etmiş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…