- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.341
ben en son 2 yıl önce japon balığını 2.5 liradan almıştım fiyatları normal yani bu balıkların ama tabii cinsine göre artıyor :)Balık alabilirim o zaman canım fiyatları konusunda bir bilgin varmı balıkların :)
anladım canım ucuzmuş fiyatı :)ben en son 2 yıl önce japon balığını 2.5 liradan almıştım fiyatları normal yani bu balıkların ama tabii cinsine göre artıyor :)
akvaryum içindeki malzemelerde öyle fazla pahalı değil yemiyle herşeyiyle 100 liraya halledersin :)anladım canım ucuzmuş fiyatı :)
Tamam canım aklımda bulunsun :)akvaryum içindeki malzemelerde öyle fazla pahalı değil yemiyle herşeyiyle 100 liraya halledersin :)
o nasıl bakış öyle kız ay çok güldüm yaaİftarı beklerken ben
Çok tatlı deme canım kendime çok benzettim benimde ezanı beklerken ki halim aynı bu şekildeo nasıl bakış öyle kız ay çok güldüm yaa
çok sinirli bakmış gerçekten çok sevimli yaaaÇok tatlı deme canım kendime çok benzettim benimde ezanı beklerken ki halim aynı bu şekilde
Aynen canım çok acıkmış pisicik ondan bu siniri heraldeçok sinirli bakmış gerçekten çok sevimli yaaa
tüm gün herşey normal oluyorda o son dakikalarda işin rengi değişiyor
bende bir sabırsızlık olurdu hele ezan okunurken hoca bitirse diye yalvarırdım neredeyse kendi kendime konuşurdumAynen canım çok acıkmış pisicik ondan bu siniri heraldeben de sinir olmaz yaa ama son saatler biraz halsizlik çöküyor sadece üstüme :)
Günler çok uzunya o yüzden canım ama Allah veriyor sabrını yaa Allah kabul etsin oruçlarımızı inşallah :)bende bir sabırsızlık olurdu hele ezan okunurken hoca bitirse diye yalvarırdım neredeyse kendi kendime konuşurdum
amin kuzum benimGünler çok uzunya o yüzden canım ama Allah veriyor sabrını yaa Allah kabul etsin oruçlarımızı inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?