Icine edilmis evlilik.

Adam haklı

Valla kusura bakmayin ama adam hakli. Siz bir de adama beni aldattın diye uste cikmaya mi calistiniz yaptığınız her seyin ustune?

Maymun gözünü açmış. Onca yaptığınız şeyden sonra yaptığı tek hatayı kullandırmayacak size.

Adam haklı herşeyin üstüne birde çekişmeli mi boşanacaksınız?
Aldattı mı demeyin adama yıllarca ne guleryuz ne cinsellik verilmiş adam sesini bile çıkarmamış sus deyip durmuşsunuz şimdi durun artık lütfen. Geçenlerde ah aldım helallik isteyeceğim diyordunuz . Noldu şimdi

Bence sizin anne olmak için bile çok ciddi psikolojik destek almanız lazım. Yoksa aynı kendinizden bir tane daha büyüteceksiniz.
Ben eşinizi sevdiğinizi bile düşünmüyorum. O yüzden bu rahatlığınız. Siz sadece eşiniz ile evli olmanın size toplum içinde kazandırdığı statüyü sevmişsiniz. Boşuna geçmişinize laf atmayın. Tamam çok zor bir çocukluk yaşamış olabilirsiniz, anne babanızında iğrenç bir evliliği olabilir ama siz bir defa eşinize dokunmayı, onunla hayatı paylaşmayı sevmişsiniz ki. Onun yanında olmayı, onunla zaman geçirmeyi hiç istememişsiniz. İnsan en basit tabirle eşini özler. Sizin evliliğinizin başından beri bir tane özlem cümleniz yok.
Sonradan evde kalmalarınızda eşinizi özlemektem değil. Kocanız kapıyı gösterince onun eşi olma statüsünü kaybetme korkusundan. Bence sizin evliliğinizin özeti siz ne eşinizi ne onun size dokunmasını, ne onunla zaman geçirmeyi sevmişsiniz. Sadece eşiniz iyi bir eş adayı gelmiş,evlenince görev gibi çocuk yapmak istemişsiniz, onu yapınca adamı atmışsınız köşeye, nasıl olsa çocuk ile evliliği garantiye de aldım diye adam dünyayı dar etmişsiniz. Önce kendinize dürüst olun bence.

Eşinizin böyle bir şey peşinde olduğu çok belliydi zaten. Hayatında birinin olması şaşırtıcı değil, bu kadar yıl dayanması bile sabrını gösteriyor. Kimsenin sevgisi sonsuz değildir. En karşılıksız sevgi ailemizden gelir fakat o bile koşullara bağlıdır. Biri tarafından sevilince bunu defalarca denememek lazım. Kendinizi de eski eşinizi de özgür kılın bu olmayan evliliği salarak. Belli ki sizde adamı sevmiyorsunuz. Bu zamana kadar adamdan intikam alma amaçlı yaşamışsınız ve onun duyguları, isteklerini önemsememişsiniz. İnanın çok sevseydiniz, aşık olsaydınız böyle olmazdı. Aşık olduğunuz kişiye bu şekilde davranamazsınız çünkü.

Yok canim ne cekismelisi, aklimdan bile gecmedi.

Yıllar geçmiş çocuk doğmuş her ayrıntı yazılmış aman tanrım kesinlikle tedavi olunuz bir yerden sora okuyamadım baydı nasıl bu kadar hatırlıyorsunuz herşeyi

Her erkek bir gün şerefini ve onurunu kaybeder kusura bakmayın bana göre öyle.. önceden hatalıymışsınız bu sonucu da siz istemişsiniz ama şuan onun tavrı da çirkinleşmiş. Neyse onu boşverin de siz nasılsınız bir nevi buda kötü bir durum ?

Yani diyorsun ki günün sonunda çevren ailendekiler dahil her erkek şerefsiz ve onursuzdur.

Sen yıllarca canından bezdir, üzerine oyna sonra adam delirince delirdi olsun. Onca şeyden sonra adam aldattı diye konu sahibi süte mi bandırıldı ne oldu?

Erkeğin şerefini ve onurunu kaybedene kadar uğraşan kadınlara ne diyosunuz peki?

Cok üzücü.

Umarım eşiniz boşandıktan sonra çok mutlu olur onun adına sevindim ben.
Ayrıca da sizin onca saçmalığınıza rağmen asla sizi mağdur etmemiş mağdur olarak ayrılırken.
Sizin de eşinizi sevdiğiniz filan yok zaten bunu bile ego takıntılı meselesi haline getirmişsiniz.
Bari bunca yılın hatırına sağlıklı bir şekilde boşanın.

Gerçekten sistematik sevgisizlik ve ilgisizlik bir insanın içindeki karanlık yönünü ortaya çıkarıyormus, eşinizi şiddet mağduru gibi görüyorum ne yazık ki. İkiniz adına da üzüldüm umarım hepiniz huzur bulursunuz.

Uzun zaman olmuştu erkeğin haklı olduğu konu görmeyeli. Tebrik ederim güzelim evliliğe koyduğunuz dinamitler sonunda patlamış.
Yardım alın ve kendinizi toparlayın kızınıza yapabileceğiniz en güzel şey bu olur bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…