Icine edilmis evlilik.

Öyle ya da böyle b.k gibi bir evlilik.

Sen önce kendi psikolojini düzeltmeye bak ilişkin biterse bitsin.
 
Ölmüş ile olmuşa çare yok diyorlar
Sizin evlilik öldü....
 
Aci olan ne biliyormusun. Akrabalatimin bir kismi benle artik konusmuyor.
 
Sizin gücünüz tek gözünüze bakan esinize yetmis. O gücü fark edince ezmissiniz de ezmissiniz. Simdi birde son koz olarak utanmadan velayeti kullanmaya calisiyorsunuz cünkü onu sadece ordan vurabileceginizi biliyorsunuz..bu normal degil fakindasiniz degil mi? Esinize kimin faturasini verdiniz bilmiyorum, ama o ayrilinca mutlu bir iliski yasar, ama siz bu kafa ile devam edersiniz yardim.almazsaniz. kendiniz yalmiz kalacaginiz icin de yine bu adama sarip.cocugu kullanip hayatini zorlastiracaksiniz. Allah askina bir gidin ilk kendiniz tedavin olun. Adam belki bir ciddi degisim ve caba görse yumsar. Ama yumsamasa da adam gibi hayatindan cekilin ve iyi iki ebeveyn olmaya gayret edin
 
Bu evlilik burada dönmez. Dürüstlükle kendinize sorun bence neden benle evli kalsın diye. Sürekli seni sevmiyorum boşanalım diyen, isteksiz, düzgün bir seks hayatının bile olmadığı, aileci, umursamaz davranan bir insanla neden devam etsin? Evliliğin adama kazandırdığı bir şey var mı? Yok.
En başından beri cinsellik sorunluymuş. Sürekli isteksiz biriyle cinsellik yaşamaya çalışmak zaten onur kırıcı bir şey. Adam ona rağmen çabalamış. Başkası olsa bu kadar da sabretmezdi.
Üstelik adam ailesine sınır koyarken siz koyamamışsınız. Aile bütçesinde ben kazandım kafama göre harcadım diye bir şey yoktur adamın sessizliliğinden güç alıp maddi konuda da takmamışsınız.
 
Aslinda davayi acmistik, bir sekilde vazgecti. Mahkemeye beraber gitmeyince dusmus oldu.
Hatalarimi cok sert bir sekilde zaten yuzume vurdu. Son 5, 6 aydir ozur dilemedigim gun kalmadi nerdeyse. Psikologa gitmeme gibi bir ihtimal dahi yok. Bir seyleri degistirmeye cabaladigim icin, bir kac haftadir insan gibi davranmaya basladi bana.
 

Birde "Esim iyice icine kapanmis o istedigini elde eden adam gitti mis gibi hic bir seye itiraz etmeyen biri geldi. Sadece benim istedigim oluyor."
diye yazmis. Böyle baskalarini yermek ve ana karakterini yok etmekten zevk alanlar, disariya iyi bir imaj cizmeye calisanlar narsist olabilir. Bence konu sahibi bu durumu 10 sene sürdürüyorsa basit bir cahillik sorunu degil, yüksek ihtimalle kisilik bozuklugu. Bunu ama tabi psikolog bilir
 
Çiçek solduktan sonra sulamak ne işe yarar ki?

Adamı rahat bırak ,hiç olmazsa bundan sonra mutlu olsun; sen de huysuzluklarınla geçimsizliğinle baş başa kal.Bizim toplumda nadir iyi adamlar da sizin gibilerin elinde heder oluyor.
 
Mesajınızı okudum ama satır aralarında bir şeyler yakaladım size dair... Siz bence kendinizi sevmeyen birisiniz. Kendinizi sevmediğiniz için eşinizin size olan duyguları ve istekleri size yapmacık ve sahte geliyor. Bir nevi aşağılık kompleksi. Eşinizle sürekle inatlaşıyorsunuz bu yüzden. Adamı inatla ve ısrarla bıktırmışsınız, ne derse tersini yapıyorsunuz ve başka insanları ona tercih ediyorsunuz. Mesela normalde cinsellik istemeyen birisiniz ama adam hamilelikte cinsellik istemiyor diye kıyameti koparmışsınız. Büyük olasılıkla çocuklukta karşılıksız sevgi görmediniz veya çevrenizde önemsenen biri değildiniz, şimdi bu şekilde bilinçaltınızda ön kabulünüz olduğu için sizi sevmeyen insanlara yaranmaya çalışırken size her zaman değer veren eşinizi itiyorsunuz. Belki bunu bilerek yapmadınız ama bilinçaltınız şunu söylüyor: "Benim gibi birini seviyorsa o da düşük biridir." Bu kompleksi bu yaşa kadar çoktan aşmanız gerekirdi.

Bir insanın sınırlarını zorlarken iki kez düşünün. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. İnsanlar en yakınlarını bile öldükleri günü ertesinden unutmaya başlarlar. Biri sizi sevdi diye, arada çocuk var diye, her türlü saçma tavırlarınızı ancak bir süre çeker ve sonra çat diye bitirirler. Eşiniz gerçekten çok sabırlı ve seven biriymiş ki bunca zaman uğraşmış. Belki de onunda sizin gibi bağlanma stili yanlıştır, yoksa normal biri 20 yıl bu tavırları çekmez. Adama saygı duymuyorsunuz, cinsellik yaşamak veya aile mutluluğunuzu devam ettirme çabanız yok. Açıkçası adamı bırakmak istememeniz de bana bir tür inat gibi geliyor yada sevseniz bile göstermek istemiyorsunuz. Eşiniz için üzüldüm, değer bilen biri ile çok mutlu olabilecek biri ve Türkiye'de tutanın elinde kalacak özelliklere sahip.
 
Son düzenleme:
Sanki mesajinizdami son paragraf da esinizin yeni bir hayat cizdigi(cinsel ihtiyaclarini baskalariyla giderdigini dusunuyorum) yonunde, umarim yanlis algidir. Artik duzelemez gibi duruyor bence de
 
Eşinize çok büyük haksızlık etmişsiniz, çok üzüldüm. buraya ne kadınlar ne dertlerini yazıyor. eşiniz tam bir aile babası ya adamı bırakın gitsin yoluna başkası ile mutlu olsun ya da gidin adamın dediği gibi tedavi olun. Siz hastasınız adamında kızınızda hasta edeceksiniz. Siz bence çok ilgi ve alaka sevmeyen itilip kakılmaktan hoşlanan birisiniz gibi geldi. Yoksa çok ciddi konuşmadan önce eşinize ve evliliğinize sahip çıkardınız. Bırakın adam mutlu olsun. Sizde gidip tedavi olun
 
Su ilk paragraf bende hep oldu. Hep bir onaylanmaya ihtiyacim var. Bir sey benim kontrolumde degilse, sorun yasiyorum. Onay mekanizmasi calismasi gerekiyor.
Direktorluge terfi ettigimde ilk yaptigim sey annemi arayip onaylatmam gerekmisti gibi gibi.
 
Aci olan ne biliyormusun. Akrabalatimin bir kismi benle artik konusmuyor.

Hep öyle olmaz mı? Yazık olmuş evliliğinize iyi bir eşiniz varmış. Bir arkadaşım eşi nafaka vermemek için asgarî ücretli gösterdi kendini. Adamın kendi şirketi var. Üç kuruş nafaka veriyor. Çocukların kursları, kitapları, kıyafetleri her şey anneye bakıyor.

Neyse bundan sonra kızınıza dikkat edin. Onada eşinize davrandığınız gibi davranmayın. Terapi alın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…